Delim zvake

Ja se cudim sto gruva kisa napolju, kad gle' sto...videla da Bwaci nije dobro... Da nemas temperaturicu?

Pa ja sam samo realan decko :D
To sto se ja neki put zayebavam ne mora da znaci da je uvek to moje misljenje z:mrgreen:
Realno izgled je toliko drugacija kategorija, da stvarno nema nekog stvarno objektivnog "uspeha" tu
Mozda jedno se moze meriti u tome da je neko "zdrav i prav"
sve ostalo vec zavisi od ukusa. Mada cak i za ovo zdrav i prav, desava se da nekada devojke vole neke grbave, ili one tanke emose koji izgledaju kao da ce se sruse, tako da i to je dovedeno u pitanje :D

pa vido' sam te na veoma realnim slikama, i josh uvek mi se chini.

11843129839397949012195.jpg

brate ako vec postavljas sliku postavi celu (nemoj da je seces xD). Mada nisi trebao da je postavis jer je to sa fb al aj.
A pogledaj realno koju majcu nosim, i pogledaj mi gradju malo bolje.
Ne vidim nista emo u vezi toga.

Taj zakljucak koji zelis da napravis je suvise subjektivan buduci da su sanse male da svakoga odavde upoznas kakav je van foruma i te na osnovu toga dodjes do validnijeg zakljucka. Ne?

Ali recimo mozes da potvrdis da ima dosta ljudi koji su skloni ka davanju takvih saveta i pokazivanju velike doze sigurnosti u svojim govorancijama. To je nesto sto o cemu mozemo kvalitetno raspravljati i u okviru foruma.

Recimo, Overkill je primer coveka koji voli da daje savete i da pokazuje ogromnu dozu sigurnosti. O tome mozemo diskutovati. No to ne mora da znaci da je on ruzan niti mozemo korisno diskutovati u okviru foruma. :/

Brete kako si pogodio da sam ruzan? *** ima istine u njegovoj tezi,ali sinko nisu svi ljudi na netu gabori,neko je jednostavno dobar...

Bratisl;ave nekako mi najvise odgovaras opisu nekog emosa! *** mi se cudimo sto si onoliko de(r)presivan... Jedno pitanje za sve forumase zar se vama malko ne cini da se svi ovde kompletno kurce i da zele da steknu neki ugled??

e zipa ovo... ovde na net-u recimo dodje lik i pita kako da pridje ribi i sad je fazon dodje drugi lik i prosipa mu price kao da je Kazanova i deli mu neke zavodnicke savete i ostale gluposti,sto bi rekli "male tajne velikih majstora" :mrgreen:

a pritom je taj drugi lik toliko ruzan da ne sme da se pogleda u ogledalo (sto mi naravno na forumu ne znamo) u RL nema muda da pridje ribi al' zato po forumu glumi ludilo kao svetski mega giga *ebac i drugi Bred Pit :sad2:

obicno ljudi koji ne mogu da se istaknu u rl u cyber svetu se pro:seravaju i trude se da se istaknu na net-u :think:

Eh, dosta se ponasaju k'o da imaju ceo Harem oko sebe, a ustvari zensko nisu pogledali u zivotu...

Eh, dosta se ponasaju k'o da imaju ceo Harem oko sebe, a ustvari zensko nisu pogledali u zivotu...

:dontunderstand:Ako vam smeta sto vas je neko posavetovao na netu kako bi trebali nesto da uradite jer ste nesposobni,koji ste ga **** pitali? jel to znaci da su svi gabori koji vam dele savet? Sa tim savetom mozete da udjete u 3-4 kluba u toku veceri i da startujete po 10 likusa u svakom klubu i jedna vam mora pasti na fazon! I gde je tu poglesno nesto? Covece nije sve stvar u izgledu,msm ne mozes sada ni liciti na Frankestajna ali ako imas druge kvalitete, imas velike sanse kod osobe koju startujes!
Realno nikakav savet ni prica ti nisu potrebni ako si lep,svi koji pitaju ili su ruzni,ili su nesigurni u sebe jer su neiskusni ili imaju neki poremecaj ponasanja!

:dontunderstand:Ako vam smeta sto vas je neko posavetovao na netu kako bi trebali nesto da uradite jer ste nesposobni,koji ste ga **** pitali? jel to znaci da su svi gabori koji vam dele savet? Sa tim savetom mozete da udjete u 3-4 kluba u toku veceri i da startujete po 10 likusa u svakom klubu i jedna vam mora pasti na fazon! I gde je tu poglesno nesto? Covece nije sve stvar u izgledu,msm ne mozes sada ni liciti na Frankestajna ali ako imas druge kvalitete, imas velike sanse kod osobe koju startujes!
Realno nikakav savet ni prica ti nisu potrebni ako si lep,svi koji pitaju ili su ruzni,ili su nesigurni u sebe jer su neiskusni ili imaju neki poremecaj ponasanja!

:ok:...

Bato, kog sam ja pitao da me posavetuje u vezi sa zenskama?Sad ja ovo :dontunderstand:
Ne znaci da je neko gabor sto je dao savet, nit sam pa to rekao.Rekao sam samo kakvi ljudi postoje.Oni sto gledaju da se u svakom trenutku predstave u svetlu frajera, a realno nemaju takvo iskustvo.Ali ga mlati komplex, pa hoce da se dokaze, da se "puva".
Rekao sam da sam vidjao takve ljude, ne da sam iste pitao za savet.

Back