- Poruka
- 8.889
Braco,je l' ti neko rekao da si ružan?
da mnogo puta na forumu. Sto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Braco,je l' ti neko rekao da si ružan?
Zato sto je istina.![]()

PA izgled je totalno nebitan. A pogotovu izgled "na forumu"
Ja se cudim sto gruva kisa napolju, kad gle' sto...videla da Bwaci nije dobro... Da nemas temperaturicu?

pa ti lichish na emosa.![]()
pa vido' sam te na veoma realnim slikama, i josh uvek mi se chini.
![]()
Kosa mi nema veze sa ovom kosom. A noge su mi jedno duplo deblje, kao i cela gradja. A pogled, e to yebiga imam slika gde mi je pogled drugaciji.ja vidim pogled i kosu.
ali pak' bolje nego ovo.
![]()
a slike na krstarici su ti sve na taj fazon, a na fejs reklamirash max. o.0

no comment.
![]()

Taj zakljucak koji zelis da napravis je suvise subjektivan buduci da su sanse male da svakoga odavde upoznas kakav je van foruma i te na osnovu toga dodjes do validnijeg zakljucka. Ne?
Ali recimo mozes da potvrdis da ima dosta ljudi koji su skloni ka davanju takvih saveta i pokazivanju velike doze sigurnosti u svojim govorancijama. To je nesto sto o cemu mozemo kvalitetno raspravljati i u okviru foruma.
Recimo, Overkill je primer coveka koji voli da daje savete i da pokazuje ogromnu dozu sigurnosti. O tome mozemo diskutovati. No to ne mora da znaci da je on ruzan niti mozemo korisno diskutovati u okviru foruma. :/
e zipa ovo... ovde na net-u recimo dodje lik i pita kako da pridje ribi i sad je fazon dodje drugi lik i prosipa mu price kao da je Kazanova i deli mu neke zavodnicke savete i ostale gluposti,sto bi rekli "male tajne velikih majstora"
a pritom je taj drugi lik toliko ruzan da ne sme da se pogleda u ogledalo (sto mi naravno na forumu ne znamo) u RL nema muda da pridje ribi al' zato po forumu glumi ludilo kao svetski mega giga *ebac i drugi Bred Pit![]()
obicno ljudi koji ne mogu da se istaknu u rl u cyber svetu se pro:seravaju i trude se da se istaknu na net-u![]()
Eh, dosta se ponasaju k'o da imaju ceo Harem oko sebe, a ustvari zensko nisu pogledali u zivotu...
Ako vam smeta sto vas je neko posavetovao na netu kako bi trebali nesto da uradite jer ste nesposobni,koji ste ga **** pitali? jel to znaci da su svi gabori koji vam dele savet? Sa tim savetom mozete da udjete u 3-4 kluba u toku veceri i da startujete po 10 likusa u svakom klubu i jedna vam mora pasti na fazon! I gde je tu poglesno nesto? Covece nije sve stvar u izgledu,msm ne mozes sada ni liciti na Frankestajna ali ako imas druge kvalitete, imas velike sanse kod osobe koju startujes!Brete kako si pogodio da sam ruzan? *** ima istine u njegovoj tezi,ali sinko nisu svi ljudi na netu gabori,neko je jednostavno dobar...
Jedno pitanje za sve forumase zar se vama malko ne cini da se svi ovde kompletno kurce i da zele da steknu neki ugled??
Eh, dosta se ponasaju k'o da imaju ceo Harem oko sebe, a ustvari zensko nisu pogledali u zivotu...
Nisam rekao da si ruzan ili mozda gresim? :/
Ne.
A poznajes li ti takvu osobu ili pricas onako po pretpostavkama?
Ako vam smeta sto vas je neko posavetovao na netu kako bi trebali nesto da uradite jer ste nesposobni,koji ste ga **** pitali? jel to znaci da su svi gabori koji vam dele savet? Sa tim savetom mozete da udjete u 3-4 kluba u toku veceri i da startujete po 10 likusa u svakom klubu i jedna vam mora pasti na fazon! I gde je tu poglesno nesto? Covece nije sve stvar u izgledu,msm ne mozes sada ni liciti na Frankestajna ali ako imas druge kvalitete, imas velike sanse kod osobe koju startujes!
Realno nikakav savet ni prica ti nisu potrebni ako si lep,svi koji pitaju ili su ruzni,ili su nesigurni u sebe jer su neiskusni ili imaju neki poremecaj ponasanja!
...Ako vam smeta sto vas je neko posavetovao na netu kako bi trebali nesto da uradite jer ste nesposobni,koji ste ga **** pitali? jel to znaci da su svi gabori koji vam dele savet? Sa tim savetom mozete da udjete u 3-4 kluba u toku veceri i da startujete po 10 likusa u svakom klubu i jedna vam mora pasti na fazon! I gde je tu poglesno nesto? Covece nije sve stvar u izgledu,msm ne mozes sada ni liciti na Frankestajna ali ako imas druge kvalitete, imas velike sanse kod osobe koju startujes!
Realno nikakav savet ni prica ti nisu potrebni ako si lep,svi koji pitaju ili su ruzni,ili su nesigurni u sebe jer su neiskusni ili imaju neki poremecaj ponasanja!

delish zvake?...xD

ovo je dvosmisleno...mogu da ti dam orbit zvaku a mogu i...![]()