Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Taj zakljucak koji zelis da napravis je suvise subjektivan buduci da su sanse male da svakoga odavde upoznas kakav je van foruma i te na osnovu toga dodjes do validnijeg zakljucka. Ne?
Ali recimo mozes da potvrdis da ima dosta ljudi koji su skloni ka davanju takvih saveta i pokazivanju velike doze sigurnosti u svojim govorancijama. To je nesto sto o cemu mozemo kvalitetno raspravljati i u okviru foruma.
Recimo, Overkill je primer coveka koji voli da daje savete i da pokazuje ogromnu dozu sigurnosti. O tome mozemo diskutovati. No to ne mora da znaci da je on ruzan niti mozemo korisno diskutovati u okviru foruma. :/
nisi ti njega dragi moj skonto....
evo npr..ja...ja se apsolutno kur.cim ovde..al sam krajnje nesiguran RL......a verujem da ima vise takvih ljudi ovde...sto opet ne znaci da sam ruzan..al mi nesto fali....psihofizicki..

ne mora taj neko da bude ruzan,to sam naveo samo kao primer...poenta je da recimo neki ljudi pune  svoj ego na net-u dok su u rl piz:de
 ne mora taj neko da bude ruzan,to sam naveo samo kao primer...poenta je da recimo neki ljudi pune  svoj ego na net-u dok su u rl piz:de

Realno u 21. veku smo...
Realno u 21. veku smo... 

PARTIZAN ZAKON BRE!!!
 PARTIZAN ZAKON BRE!!!