Delije: Ko je dozvolio atletičarima Kosova da se takmiče u Beogradu?

udarnicki

Aktivan član
Poruka
1.125
*Ауторска тема
Navijaci-Crvene-zvezde-FOTO-FK-Crvena-zvezda-680x940.jpg

FLf-NDt5-Vg-AAl-HBV.jpg

FLf-NEie-UYAAIp2-N.jpg

"Атлетски савез Косово на такмичењу у Београду? Чије издајничке руке су ово потписале? И ко је одобрио?"

Први пут су спортисти тзв. Косова учествовали на једном међународном такмичењу на територији Србије.Тако су прошлог викенда атлетичари тзв. Косова наступили на Балканском првенству до 20.година у Београду,након чега су се огласили навијачи Црвене звезде који су током меча са Радничким из Ниша изнели поменуту паролу.

Колико је мени познато,председник Српског атлетског савеза је Веселин Веса Јевросимовић, чувени власник фирме "Comtrade", политички камелеон који је још за време власти Слободана Милошевића добио ексклузивно право за снабдевања државних фирми.Након пада социјалиста прелази у Демократску странку у чије време стиче озбиљан капитал,да би данас завршио у СНС-у.Изгледа да се другари из навијачке групе "Делије Север" праве мутави,а Александар Вучић мртав.Ово треба да се изучава у уџбеницима (мада ја мислим да већ постоји негде као приручник) како се мало по мало,на врло лукав и подмукао начин,издаје национални интерес где свако игра своју улогу.

https://direktno.rs/sport/ostali-sportovi/398313/delije-atleticari-kosova-transparent.html

Zar kosovski Šiptari nisu građani Srbije?

Treba biti malo fleksibilan...eto, Britanci imaju 4 fudbalske reprezentacije... :per:
Ako si slučajno prespavao sve ove godine onda bi vjerovatno trebalo da trče pod zastavom Srbije i da nisu posebna reprezentacija koja u sred Beograda trči pod šiptarskom zastavom.Ma znaš ti to, ali eto malo da nam prisjedaš na muku!!!

Back