Delije: Ko je dozvolio atletičarima Kosova da se takmiče u Beogradu?

Мољдер и Скаљи.

1645351145510.png

Snimak-ekrana-20220213-093343.jpg

Дејан Анђус је нешто попут библијског лика Самсона.Дата му је огромна снага да води народ против непријатеља и остварује натприродне подвиге,као што су борба против лава голим рукама или масакрирање читаве армије Филистејаца.Али као и Самсон,он је сву своју снагу црпео из косе.Чим је одсекао косу и фазонирао фризуру натприродне моћи су се изгубиле.Тако је Дејан Анђус постао обичан усранко.

*Ауторска тема
Navijaci-Crvene-zvezde-FOTO-FK-Crvena-zvezda-680x940.jpg

FLf-NDt5-Vg-AAl-HBV.jpg

FLf-NEie-UYAAIp2-N.jpg

"Атлетски савез Косово на такмичењу у Београду? Чије издајничке руке су ово потписале? И ко је одобрио?"

Први пут су спортисти тзв. Косова учествовали на једном међународном такмичењу на територији Србије.Тако су прошлог викенда атлетичари тзв. Косова наступили на Балканском првенству до 20.година у Београду,након чега су се огласили навијачи Црвене звезде који су током меча са Радничким из Ниша изнели поменуту паролу.

Колико је мени познато,председник Српског атлетског савеза је Веселин Веса Јевросимовић, чувени власник фирме "Comtrade", политички камелеон који је још за време власти Слободана Милошевића добио ексклузивно право за снабдевања државних фирми.Након пада социјалиста прелази у Демократску странку у чије време стиче озбиљан капитал,да би данас завршио у СНС-у.Изгледа да се другари из навијачке групе "Делије Север" праве мутави,а Александар Вучић мртав.Ово треба да се изучава у уџбеницима (мада ја мислим да већ постоји негде као приручник) како се мало по мало,на врло лукав и подмукао начин,издаје национални интерес где свако игра своју улогу.

https://direktno.rs/sport/ostali-sportovi/398313/delije-atleticari-kosova-transparent.html

VIdi, bice da sam im ja dozvolio.

PA KO BI DRUGI BIO ODGOVORAN DO VLAST!? DOKLE VISE DA SE OBJASNJAVA DA JE BUKVALNO SVAKI PROBLEM KOJI MOZETE DA ZAMISLITE POTEKAO OD VLASTI (osim Covid-a, mada su tu brljotine vezane za Covid opet na vlasti)?

SVE NASE PROBLEME MOZEMO RESITI SAMO NA JEDAN NACIN: SMENOM OVE IZDAJNICKE I LOPOVSKE VLASTI!!!

Jel' ih zovem izdajnicka vlast? ZOVEM. Jer jesu.
Jel' ih zovem lopovska vlast? ZOVEM. Jer jesu.

Svi to znamo, svi to vidimo - IZADJI I BORI SE!!! Izadji na izbore i bori se, budi kontrolor na izborima i bori se na taj nacin, na kraju IZADJI NA ULICU I BORI SE!!!

ALI IZADJI I BORI SE!!! Poslusaj najbolji bend koji je ikada vrsljao ovim prostorima i ovu nezaboravnu stvar:

Srbija je kolonija NATO pakta. Usled toga i konsantno pisanje Siptara po nama bez ikakve reakcije iz Beograda.

Kako je krenulo, dozvoliće se pristup i kosovskim mačkarima u Svetski savez mačkara.

Beograd je izdao sve sto se moglo izdati. Pitanje je dal bi se i za Dedinje borili ili bi to prepustili Siptarima "zarad mira".

Najvece zlo i rak rana Srbije su beogradske birokrate i njihove muske zene u crnom. Drugosrbijasi.

Mene interesuje da ti kao pripadnik te drugosrbijaske ekipe odgovoris koja je to teritorija Srbije koja je za vas sveta i za koju bi se borili i ginuli? Krug dvojke? Beograd od Surcina do Ostruznice? Sveta srpska zemlja od Lazarevca do Novih Banovaca?

Sta da hipoteticki Siptari krenu i zauzmu Kursumiliju? Prokuplje? Bujanovac?

Jel bi isao u rat da ih ubijas , ako treba gines i oslobadjas taj deo nase okupirane zemlje?

Ja bih. Neko nema ko da povede.

Srbija je kolonija NATO pakta. Usled toga i konsantno pisanje Siptara po nama bez ikakve reakcije iz Beograda.

Beograd je izdao sve sto se moglo izdati. Pitanje je dal bi se i za Dedinje borili ili bi to prepustili Siptarima "zarad mira".

Najvece zlo i rak rana Srbije su beogradske birokrate i njihove muske zene u crnom. Drugosrbijasi.

Mene interesuje da ti kao pripadnik te drugosrbijaske ekipe odgovoris koja je to teritorija Srbije koja je za vas sveta i za koju bi se borili i ginuli? Krug dvojke? Beograd od Surcina do Ostruznice? Sveta srpska zemlja od Lazarevca do Novih Banovaca?

Sta da hipoteticki Siptari krenu i zauzmu Kursumiliju? Prokuplje? Bujanovac?

Jel bi isao u rat da ih ubijas , ako treba gines i oslobadjas taj deo nase okupirane zemlje?

Ja bih. Neko nema ko da povede.
Ne možeš ti porediti mene i tebe, jer ja volim Srbiju najviše na svetu. Ti si se odrekao Srbije, i javno izjasnio da je tvoj predsednik Putin, znači da si Rus.

Evo Rusija je u ratu, što ne ideš da braniš svoje, da te vodi tvoj predsednik Putin? Ili si jači na rečima nego na delima? Objasni nam kako to ide sa tvojim patriotizmom.

Ne bi.

Mrski Djindjic i zli Coki su 2001. razbucali siptarsku pobunu u Bujanovcu, Presevu i Medvedji i cak uspeli da vrate Kopnenu Zonu Bezbednosti.
Само прелистајте шта Ђинђић каже о Косову. То су биле изјаве. Ни принети овим политичарима после.

izdajnik!

e srbijo !

sipci ti trce posred arene sa separatistickom zastavom...

djubrad izdajnicka!

Ne možeš ti porediti mene i tebe, jer ja volim Srbiju najviše na svetu. Ti si se odrekao Srbije, i javno izjasnio da je tvoj predsednik Putin, znači da si Rus.

Evo Rusija je u ratu, što ne ideš da braniš svoje, da te vodi tvoj predsednik Putin? Ili si jači na rečima nego na delima? Objasni nam kako to ide sa tvojim patriotizmom.
i ti volis srbiju najvise na svjetu?

svaki srbin kada ga pitas da li bi izdao srbiju odgovara klicajuci NIKAD!
ZA SVA BLAGA SVET5A , NE BIH!

onda dodju izbori i ovakvi ko sizif koji se zaklinju toboz u srbiju prodaju zenu majku decu brata oca za 3000 dok trepnes...

onda dodju izbori i ovakvi ko sizif koji se zaklinju toboz u srbiju prodaju zenu majku decu brata oca za 3000 dok trepnes...
A ti očigledno misliš da je svako ko ne voli Putina ili Vučića automatski i izdajnik...

Evo da ti kažem da je to samo tvoj problem, i ničiji više.

Čovek koji kaže da je "Putin njegov predsednik", ili da je "Bajden njegov predsednik" - nikako ne može voleti Srbiju.

"Атлетски савез Косово на такмичењу у Београду? Чије издајничке руке су ово потписале? И ко је одобрио?"
Светска атлетска федерација.
Њихове издајничке руке.
Укључи мозак, аман...

Back