Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 18.982
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grelije!Ciganske pi*ke se prave blesave , ne smeju da imenuju onog ko je odobrio iako svi znamo ko je , jajare ....
*Ауторска тема
![]()
![]()
![]()
"Атлетски савез Косово на такмичењу у Београду? Чије издајничке руке су ово потписале? И ко је одобрио?"
Први пут су спортисти тзв. Косова учествовали на једном међународном такмичењу на територији Србије.Тако су прошлог викенда атлетичари тзв. Косова наступили на Балканском првенству до 20.година у Београду,након чега су се огласили навијачи Црвене звезде који су током меча са Радничким из Ниша изнели поменуту паролу.
Колико је мени познато,председник Српског атлетског савеза је Веселин Веса Јевросимовић, чувени власник фирме "Comtrade", политички камелеон који је још за време власти Слободана Милошевића добио ексклузивно право за снабдевања државних фирми.Након пада социјалиста прелази у Демократску странку у чије време стиче озбиљан капитал,да би данас завршио у СНС-у.Изгледа да се другари из навијачке групе "Делије Север" праве мутави,а Александар Вучић мртав.Ово треба да се изучава у уџбеницима (мада ја мислим да већ постоји негде као приручник) како се мало по мало,на врло лукав и подмукао начин,издаје национални интерес где свако игра своју улогу.
https://direktno.rs/sport/ostali-sportovi/398313/delije-atleticari-kosova-transparent.html
Видео на твитеру, ко је од кога мазнуо фору, не знам. Ал добра је
Видео на твитеру, ко је од кога мазнуо фору, не знам. Ал добра је![]()
Kako je krenulo, dozvoliće se pristup i kosovskim mačkarima u Svetski savez mačkara.Bitno da ga nije priznao AV. Atletskim savezom upravlja Djilas-Solak i ta izdajnicka ekipa.
Kako je krenulo, dozvoliće se pristup i kosovskim mačkarima u Svetski savez mačkara.
Kako je krenulo, dozvoliće se pristup i kosovskim mačkarima u Svetski savez mačkara.
Ne možeš ti porediti mene i tebe, jer ja volim Srbiju najviše na svetu. Ti si se odrekao Srbije, i javno izjasnio da je tvoj predsednik Putin, znači da si Rus.Srbija je kolonija NATO pakta. Usled toga i konsantno pisanje Siptara po nama bez ikakve reakcije iz Beograda.
Beograd je izdao sve sto se moglo izdati. Pitanje je dal bi se i za Dedinje borili ili bi to prepustili Siptarima "zarad mira".
Najvece zlo i rak rana Srbije su beogradske birokrate i njihove muske zene u crnom. Drugosrbijasi.
Mene interesuje da ti kao pripadnik te drugosrbijaske ekipe odgovoris koja je to teritorija Srbije koja je za vas sveta i za koju bi se borili i ginuli? Krug dvojke? Beograd od Surcina do Ostruznice? Sveta srpska zemlja od Lazarevca do Novih Banovaca?
Sta da hipoteticki Siptari krenu i zauzmu Kursumiliju? Prokuplje? Bujanovac?
Jel bi isao u rat da ih ubijas , ako treba gines i oslobadjas taj deo nase okupirane zemlje?
Ja bih. Neko nema ko da povede.
Само прелистајте шта Ђинђић каже о Косову. То су биле изјаве. Ни принети овим политичарима после.Ne bi.
Mrski Djindjic i zli Coki su 2001. razbucali siptarsku pobunu u Bujanovcu, Presevu i Medvedji i cak uspeli da vrate Kopnenu Zonu Bezbednosti.
i ti volis srbiju najvise na svjetu?Ne možeš ti porediti mene i tebe, jer ja volim Srbiju najviše na svetu. Ti si se odrekao Srbije, i javno izjasnio da je tvoj predsednik Putin, znači da si Rus.
Evo Rusija je u ratu, što ne ideš da braniš svoje, da te vodi tvoj predsednik Putin? Ili si jači na rečima nego na delima? Objasni nam kako to ide sa tvojim patriotizmom.
A ti očigledno misliš da je svako ko ne voli Putina ili Vučića automatski i izdajnik...onda dodju izbori i ovakvi ko sizif koji se zaklinju toboz u srbiju prodaju zenu majku decu brata oca za 3000 dok trepnes...
To su tvoji Vučić i Brnabić na mala vrata, izgleda.Priznavanje na mala vrata.
To bi bio svako na njihovom mestu.To su tvoji Vučić i Brnabić na mala vrata, izgleda.
John Biden?Ciganske pi*ke se prave blesave , ne smeju da imenuju onog ko je odobrio iako svi znamo ko je , jajare ....
Светска атлетска федерација."Атлетски савез Косово на такмичењу у Београду? Чије издајничке руке су ово потписале? И ко је одобрио?"
Strašno ja sam mislio da si ti patriota?To bi bio svako na njihovom mestu.
Ja i jesam patriota.Strašno ja sam mislio da si ti patriota?![]()
A puštaš šćiptare na mala vrata?Ja i jesam patriota.
Ne laj!A puštaš šćiptare na mala vrata?
Pa zatvori ta mala vrata.Ne laj!![]()
More marš!Pa zatvori ta mala vrata.![]()