Dekoracija

• Začetnik teme Začetnik teme jance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala draga.

Znam da su ovaj stocic mnogi videli pre mene, al taki mi poso.
Htela sam da ga postavim zato sto je nekako damski, poseban...

Detalji ogledala.. zao mi je sto se ne vide i fijokice, skulptor se bas trudio oko njih

i na kraju postavka

Jao, jance, mene stvarno odusevljava to sto radis, bravo jos jednom!
Stvarno vredno paznje, narocito sto ovakav rad ne vidjamo cesto ovde kod nas.

Ja sam inace fascinirana ledom, jedna od zivotnih zelja mi je da se toplo obucem :) i odem na vikend u neki od onih "ice" hotela, valjda ce mi se jednom ta zelja ostvariti...

Posto tema obuhvata i svadbene dekoracije, ovako ja to radim:

Radila sam ketering za svadbu, kompletnu hranu a poseban akcenat je bio na dekoraciji - tako da sam imala BAS puno posla, ali sam u tome uzivala.

Dobila sam zadatak, tj. kreativni izazov, da osmislim dekoraciju u Halloween stilu (posto je svadba bila 31.10), dakle kombinacija sveca i bundeva.

Da ne bi bilo "spooky", uradila sam "karving" bundeve sa mladencima, ciji vrh je posluzio kao jez (za slano posluzenje na cackalicama), dok su manje bundeve posluzile kao cinije za sos.

IMG_0159-1.jpg

IMG_0103a-1.jpg

IMG_0152-1.jpg

Radila sam "finger food" za svaki sto za goste i "klasicno" hladno posluzenje za dva svedska stola (od kojih je jedan bio na klaviru :) )
IMG_0156-1.jpg

Pored svega su stajale kartice sa kratkim opisom:
IMG_0129-1.jpg

Inace, moram da kazem da je celo ova svadba na mene ostavila poseban utisak, jer je i mlada (u saradnji sa sestrom) vrlo kreativna, dala mi je smernice, ali meni ostavila krajnje osmisljavanje i hvala joj na toj slobodi :hvala: . Prostor u kojem je bilo vencanje je vrlo inspirativan, one su osmislile dekoraciju koja je bila na stolovima za goste (pravim klipic, pa ce se videti i to), svugde su bile svecice, muzika fantasticna, ma, sve u svemu, jedno sjajno, kulturno i drugacije vencanje! :super:

Vesna ovo je fantasticno osmisljeno i odradjeno.
Da li je svadba bila u jednom stanu preko puta Crkve Svetog Marka? tamo je jedna moja drugarica pravila cerki svadbu. Jako lep ambijent ali za ogranicen broj gostiju.

Hvala, Teta Iro! :ok:
Svadba je bila u KPGT-u.

Svaka cast!!!!!
Jedva cekam taj clip da pogledam. Ala si se nagrickala semenki od bundeve :rotf: za ceo zivot!
Jednom sam radila tamo dekoraciju i stvarno sam uzivala. Iako je prostor uglavnom bio crn (ne znam kakav je sada), deoracija u srebrnom i ledu je izgledala jos bolje.
takodje su mi mladenci ostavili mnogo slobode... mmmmmmmmmm.... kako to volem!
Inace tortom su se gadjali a sampanjcem zalivali kao da su osvojili formulu 1!
Pa je mlada izasla crvene vencanice - kao da je bila prava Noc Vestica :hahaha:
Izgleda taj prostor inspirise ljude!

Back