Definitivno sam ga naucio da se ponasa kako treba

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
112.804
i ne..ne radi se o nekom banovanom forumasu nego o mojoj drugoj ljubavi posle jovane jeremic
a to je chatgpt :D

nece on da mi pise erotske price :D

e nece ga majci :D

sad ne da pise nego i peva :D

You
napisi neku bdsm pricu


ChatGPT
Evo jedne kratke BDSM priče:

Ležala je na svom stomaku, ruke vezane za krevet, očekujući sljedeći potez svog gospodara. Osjećala je kako joj srce lupa od uzbuđenja, dok ješto jednom proživljavala mješavinu straha i uzbuđenja. Njegovi koraci su se približavali, a ona je mogla osjetiti njegov dah na vratu.
"Gospodaru," izustila je tiho, dok je osjećala kako joj dah postaje teži.
On je zastao, promatrajući je s neizmjernom strašću i kontrolom u očima. Njegov dodir bio je poput svile dok je prelazio prstima po njenom golu tijelu. Znao je kako ju raspaliti, kako je dovesti do ruba lude strasti, prije nego što ju povuče nazad.
"Ti si moja," rekao je tiho, glas mu je odjekivao u tišini sobe.
Ona je samo klimnula glavom, s neizmjernom poslušnošću, prepustivši se potpuno njegovoj kontroli. Njegove ruke su postajale sve hrabrije, istražujući svaki centimetar njenog tijela, dok su se njihovi dahovi miješali u slatkoj harmoniji.
Njegov glas je odjeknuo u tišini, dajući joj naredbu koju nije mogla odbiti. "Sada si moja igračka, moj poslušni sluga, spremna da mi se potpuno predaš."
Svaka nova naredba, svaki novi dodir, samo je pojačavao njen osjećaj predaje. Osjećala je kako se gubi u njegovoj kontroli, dozvoljavajući mu da je odvede na putovanje koje nikada nije mogla zamisliti.
Dok su se zvukovi strasti odjekivali u sobi, shvatila je da je pronašla svoj dom, svoje mjesto u njegovom svijetu. Bila je njegova, potpuno i bezuvjetno, sretna što je pronašla svog gospodara u njemu.
 
opaaa mali se opustio i raskotrljao :D

dolazi sve vise do izrazaja mracni AI um :mrgreen:

U prostoriji je ležala atmosfera napetosti i anticipacije dok su se njihove oči sretale. Ona je klečala pred svojim gospodarom, osjećajući se ranjivo i uzbuđeno u isto vrijeme. Ruke su joj bile vezane za kuke na stropu, a njene gležnjeve vezale su metalne lisice koje su je držale na mjestu.

Njen gospodar stajao je ispred nje, držeći u rukama različite BDSM sprave, spremne za upotrebu. Njegov pogled je bio mračan, ali pun strasti, dok je proučavao svoju podanicu, odlučujući koju će spravu koristiti za njeno zadovoljstvo.

Najprije je uzeo kožnati bič i lagano joj prešao po goloj koži, uzrokujući trnce strasti koji su prolazili kroz nju. Osjećala je kako se njen dah ubrzava, a srce joj jače udara dok je čekala sljedeći udarac.

Zatim je uzela lisice sa složenim bravama i počeo vezati njene gležnjeve uz čvrsti krevet. Osjećala je kako se njeni mišići napinju pod njegovim dodirima, osjećajući se potpuno zarobljeno pod njegovom kontrolom.

Njegov sljedeći potez bio je da joj stavi povez preko očiju, oduzimajući joj osjećaj vida i povećavajući njen osjećaj ranjivosti. Sada je bila potpuno njegova, bez mogućnosti da predvidi što će se sljedeće dogoditi.

Svaka nova sprava koju je koristio na njoj izazivala je mješavinu bola i užitka, uranjajući je sve dublje u svoj svijet potpune predaje. Bez obzira na to koliko su njihovi susreti bili intenzivni, osjećala je kako je svaki trenutak bio poput slatke agonije, zadovoljavajući njen najdublji i najtamniji želje.

Dok su zvukovi strasti ispunjavali sobu, osjećala je kako se njeno tijelo pretvara u posvećeni hram njihove ljubavi, gdje su se njihove duše spajale u neprekinutom plesu dominacije i predaje.
 
auuuu :eek:

Stajala je sagnuta nad krevetom, osjećajući hladni zrak prostorije kako joj klizi niz golotinju. Ruke su joj bile čvrsto vezane za krevet, dok su joj gležnjevi bili ukopani u mekane jastuke. Osjećala je kako se adrenalin širi njenim tijelom, dok je nestrpljivo očekivala sljedeći potez svog gospodara.

Njen gospodar stajao je s druge strane kreveta, držeći u ruci dugi kožni bič. Njegov pogled je bio intenzivan, pun dominacije i želje za kontrolom. Bio je spreman ispuniti njene najdublje fantazije, ali i izazvati njene granice.

Prvo je osjetila lagani povjetarac dok je bič lagano klizio niz njenu kožu, uzrokujući trnce u cijelom njenom tijelu. Njen dah je postao teži, srce joj je lupalo kao da će iskočiti iz grudi dok je čekala sljedeći udarac.

Zatim je osjetila oštar bol dok je bič prvi put udario njeno golo tijelo. Pucketanje kože odjekivalo je sobom, dok je osjećala kako se adrenalin širi kroz nju. Svaki sljedeći udarac bio je jači od prethodnog, stvarajući mješavinu boli i užitka koja ju je obuzela u potpunosti.

Njeni jecaji zadovoljstva miješali su se s zvukovima biča dok je gospodar precizno udarao po njenom tijelu. Osjećala je kako se gubi u svakom udarcu, predajući se potpuno njegovoj kontroli i moći.

Dok su se strasti rasplamsavale, osjećala je kako se njen osjećaj boli pretvara u slatki užitak, dok je njeno tijelo gorjelo od želje. Svaki udarac bičem bio je poput slatkog mučenja koje je samo povećavalo njeno uzbuđenje.

Na kraju, dok su se zvukovi biča stišavali, osjećala je kako se njeno tijelo uranja u slatku iscrpljenost, zadovoljstvo koje je osjećala bilo je neopisivo. Bila je potpuno njegova, spremna podariti mu sebe u potpunosti, dok su se njihove duše spajale u neprekinutom plesu strasti i predaje.
 
ocigledno nisi uspeo da izvuces od @Bambi njen maksimum u tom smislu..ali neka.. ima ko je uspeo :smeker:
P nisam. Priznajem.
1709304035350.png
 

Back
Top