Urwald
Aktivan član
- Poruka
- 1.394
kada je seks sa nekim vrhunski, a sve ostalo blaga katastrofa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosada?kada je seks sa nekim vrhunski, a sve ostalo blaga katastrofa?
Mislim da nije toDosada?
..fizicka privlacnost...kada je seks sa nekim vrhunski, a sve ostalo blaga katastrofa?
Tako nekako, mada kontam da je neko negde imenovao ovo.....fizicka privlacnost...
..fizicka privlacnost...
Tako nekako, mada kontam da je neko negde imenovao ovo...
Životkada je seks sa nekim vrhunski, a sve ostalo blaga katastrofa?
Pa jeste to neki deo života, mada sam razmišljao više u pravcu nečeg što se zove borderline odnos ili nečeg sličnog
brak...kada je seks sa nekim vrhunski, a sve ostalo blaga katastrofa?
al zato znas kako se zove onaj sto traje 5 minuta.А, кад је секс врхунски, па траје целу ноћ?!?
Е, то не знам како се каже...
..ne znam ti ja te new age izraze...ali mene sad zanima jedno pitanje koje mi se nametnulo..Tako nekako, mada kontam da je neko negde imenovao ovo...
evo jacu. Moze...ne znam ti ja te new age izraze...ali mene sad zanima jedno pitanje koje mi se nametnulo..
Da li dobar seks ili kako ti kazes vrhunski seks moze da amortizuje sve ostalo sto u vezi ne valja?
Koliko dugo?evo jacu. Moze.
..ne znam ti ja te new age izraze...ali mene sad zanima jedno pitanje koje mi se nametnulo..
Da li dobar seks ili kako ti kazes vrhunski seks moze da amortizuje sve ostalo sto u vezi ne valja?
pola sata ........NETO, to jest, 1 sat BRUTO..Koliko dugo?
ma dzaba vrhunski seks ako je losa hrana..
greska..posle seksa je potrebna dobra hrana da bi i sutra bio dobar, seks jelte...od vode samo ides pisati...za dobar seks je potrebna dobra hrana..
od vode samo ides pisati...za dobar seks je potrebna dobra hrana..