spavach
Poznat
- Poruka
- 7.537
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško u početku, zbog navike ti je teško, ništa drugo. Čim prođe malo vremena videćeš da si je dizao na pedestal bezveze. Tako sam i ja svaku moju ribu i na kraju video da sam bio u pravu i nikad im se ne bih vratio a nakon raskida bih navodno umro za njih da budem sa njima ponovo...Ne mogu da budem sa njom, ne mogu bez nje jer bez njenog osmeha svet ne postoji i ništa nije bitno.
Kako da je isčupam iz srca, kako da je oteram iz duše..?
Ne mogu da budem sa njom, ne mogu bez nje jer bez njenog osmeha svet ne postoji i ništa nije bitno.
Njegov sin je ovde na forumu, prijatan covek.Slušaj Petra Božovića, doktora za ljubavne probleme, kupi Jamahu i uživaj!
Koji mu je nick?Njegov sin je ovde na forumu, prijatan covek.
milance19 stari nick ali ima novi, ne mogu da se setim imena, ali tu je.Koji mu je nick?
pedder žika, oprezno sa savetimaubijes skota
mnogo lakse no da te boli glava
Was machen sie ab Freitag Wunderfraulein...ili Fraulein Wunderpedder žika, oprezno sa savetima
ima jos mora ima zemalja, ima jos vina koje valja..Ne mogu da budem sa njom, ne mogu bez nje jer bez njenog osmeha svet ne postoji i ništa nije bitno.
RakijaNe mogu da budem sa njom, ne mogu bez nje jer bez njenog osmeha svet ne postoji i ništa nije bitno.