jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Nije uvek nuzno ako je neko zgodan(zgodna)fizicki da ce biti i dobar sex.Naprotiv mene zadese bezenergiske krvopije.I onda djaba i fizicke lepote...fizicka privlacnost...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije uvek nuzno ako je neko zgodan(zgodna)fizicki da ce biti i dobar sex.Naprotiv mene zadese bezenergiske krvopije.I onda djaba i fizicke lepote...fizicka privlacnost...
greska..posle seksa je potrebna dobra hrana da bi i sutra bio dobar, seks jelte...
ja jedem prije posla i kad se vratim.greska..posle seksa je potrebna dobra hrana da bi i sutra bio dobar, seks jelte...
ja jedem prije posla i kad se vratim.
U vezi najčešće ne ili možda može na neko vreme ali onda dolazi do žestokog fijaska...Da li dobar seks ili kako ti kazes vrhunski seks moze da amortizuje sve ostalo sto u vezi ne valja?
Vidimo se po potrebi.kada je seks sa nekim vrhunski, a sve ostalo blaga katastrofa?
..tako je...seks je dakle najvaznija sporedna stvar na svetu...U vezi najčešće ne ili možda može na neko vreme ali onda dolazi do žestokog fijaska...
Sa druge strane neki drugi tip odnosa zasnovan na čisto seksu kontam da može da prođe bez konflikata, naravno pitanje je koliko će trajati
Za neke seks, za neke keš, a čuo sam da ima i osoba kojima ni jedno ni drugo nisu bitni..tako je...seks je dakle najvaznija sporedna stvar na svetu...
zove se skolski primer toksicnog odnosakada je seks sa nekim vrhunski, a sve ostalo blaga katastrofa?
U vezi najčešće ne ili možda može na neko vreme ali onda dolazi do žestokog fijaska...
Sa druge strane neki drugi tip odnosa zasnovan na čisto seksu kontam da može da prođe bez konflikata, naravno pitanje je koliko će trajati
Da je obrnuto ostavila bi ga.kada je seks sa nekim vrhunski, a sve ostalo blaga katastrofa?
U mom svetu zove se teško sr*nje..Kako se zove kada je seks sa nekim vrhunski, a sve ostalo blaga katastrofa?
"Kres" šemakada je seks sa nekim vrhunski, a sve ostalo blaga katastrofa?
drvoseča i usudiću se da napišem i- traktoristaА, кад је секс врхунски, па траје целу ноћ?!?
Е, то не знам како се каже...