prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 13.198
zato što se sva ženad razbežala po gradovima, a muški ostali jer mora neko da obrađuje imovinu predaka, čitaj - da radi
tamo se podmlade i varaju naivne momke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato što se sva ženad razbežala po gradovima, a muški ostali jer mora neko da obrađuje imovinu predaka, čitaj - da radi
meni njegovo telo nije ništa naročito
plus ova majica bez rukava...jedan od komada odeće koji ne volim
ukusi su različiti
kao prvo, ako postoji izraz babadevojka, zašto ne postoji i dedadečko?
kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?
kao prvo, ako postoji izraz babadevojka, zašto ne postoji i dedadečko?
kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?
aj okaci neke tipove koji su ti privlacni i objasni sta ti se svidja
Pošto se Smoriša najčešće pojavljuje na ovoj temi verujem da ga je naslov teme ozbiljno zaintrigirao.
misim dal ste vi dečaci svesni da su žene seksualno prohtevnija, savrvšenija bića i kao takve mogu da biraju...tako da složite uši kako bi bili izabrani...eventualno
još je on našo da priča nešto protiv žena...pff koja hrabrost, drskost
- - - - - - - - - -
i plus što emotivno, telesno sazre mnogo pre muškarca a muškarci ponekad i to prilično često nikiad i ne sazre...
- - - - - - - - - -
i ti si tu sad našo nešto da gunđaš
Pošto se Smoriša najčešće pojavljuje na ovoj temi verujem da ga je naslov teme ozbiljno zaintrigirao.
Зло би било кад не би бирали...kao prvo, ako postoji izraz babadevojka, zašto ne postoji i dedadečko?
Mogu da biraju i posle 40 zato sto su, ako je Bog imao milosti prema njima, iskusniji a iskustvo je mnogo vazno.
Tacni su navodi nekih ucesnika Foruma,sto se tice iskustva,koje se stice godinama zivota.Samo,velika je razlika,u iskustvu koje sticu muskarci u kasnijim godinama
od zena,koje u tim kasnijim godinama,zaista postaju iskusnije,ali nazalost,muskarce one vise ne interesuju,jer su im poodmakle godine,ubile seks epil.Nasuprot njima,
tj.zenama,muskarci sto su stariji,ne samo da imaju ogromno iskustvo,nego njihov sarm i seks epil,rastu sa godinama starosti.Moze se procitati u novinama i medijima uopste,kako se taj i taj poznati glumac,sportista,pisac ird.ozenio zenom - devojkom,mladjom tridest i pet sest godina.da li je neko cuo,da se neki muskarac,ozenio zenom
starijo m od sebe,tridesetak godina.Naravno,da takvih .muskaraca nema,a i ako se nadje,jedan ili dvojica,oni ocigledno nisu psihicki zdravi.
Hahhhha ladno otvorila, carica. E ovako, da muskarci gistro lepse stare, ali vecina je celava i kao trudna. Lanselote, 35 nije mator vec zreo tip. Tema se odnosi na one od 45 recimo pa nadalje.
Tacni su navodi nekih ucesnika Foruma,sto se tice iskustva,koje se stice godinama zivota.Samo,velika je razlika,u iskustvu koje sticu muskarci u kasnijim godinama
od zena,koje u tim kasnijim godinama,zaista postaju iskusnije,ali nazalost,muskarce one vise ne interesuju,jer su im poodmakle godine,ubile seks epil.Nasuprot njima,
tj.zenama,muskarci sto su stariji,ne samo da imaju ogromno iskustvo,nego njihov sarm i seks epil,rastu sa godinama starosti.Moze se procitati u novinama i medijima uopste,kako se taj i taj poznati glumac,sportista,pisac ird.ozenio zenom - devojkom,mladjom tridest i pet sest godina.da li je neko cuo,da se neki muskarac,ozenio zenom
starijo m od sebe,tridesetak godina.Naravno,da takvih .muskaraca nema,a i ako se nadje,jedan ili dvojica,oni ocigledno nisu psihicki zdravi.
važi ljubavi
čim budem u prilici
ne mogu sad da otvaram gola muška tela pred decom
kod onog što si okačio ne dopada mi se taj gornji deo, ramena ruke grudi..nešto nije kako treba
ali od ovog mi se dopada
Pogledajte prilog 516036
kod onog što si okačio ne dopada mi se taj gornji deo, ramena ruke grudi..nešto nije kako treba
ali od ovog mi se dopada
A faca??kod onog što si okačio ne dopada mi se taj gornji deo, ramena ruke grudi..nešto nije kako treba
ali od ovog mi se dopada
Onakvu konstituciju ko kod onog u liftu dobijaju ljudi koji treniraju borilacke sportove - znaci onaj tip verovatno roka MMA ili nesto slicno
I samo mislim da se covek bolje oseca, agilniji je mnogo kada ima takvu gradju nego ono tipa cist bodibilding
A faca??
Ajde daj neke face, glumce nesto
i tipa sta ti se svidja taj fazon