dedadečko

pa sad kolko one take sa sela, odrasle na selu, a svi znamo kakav je mentalni sklop žena sa sela, mogu da varaju momka iz grada ne znam baš...al dobro, svaka vreća nađe zakrpu

- - - - - - - - - -

e sad...da se neko ne nađe uvređen...ja ovde kad kažem selo mislim na selo tipa južna srbija odakle sam ja, jer to naše selo i vaše selo koje je neretko velegrad za moj grad, nisu isto

misim dal ste vi dečaci svesni da su žene seksualno prohtevnija, savrvšenija bića i kao takve mogu da biraju...tako da složite uši kako bi bili izabrani...eventualno

još je on našo da priča nešto protiv žena...pff koja hrabrost, drskost

- - - - - - - - - -

i plus što emotivno, telesno sazre mnogo pre muškarca a muškarci ponekad i to prilično često nikiad i ne sazre...

- - - - - - - - - -

i ti si tu sad našo nešto da gunđaš

kao prvo, ako postoji izraz babadevojka, zašto ne postoji i dedadečko? :think:

kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?

a što si se ti uopšte rasrdila na dotičnog forumaša tj. na priču koju iznosi pa si morala recipročnu temu ? :mrgreen:

kao prvo, ako postoji izraz babadevojka, zašto ne postoji i dedadečko? :think:

kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?

Dedadečko izraz stvarno ne postoji, ja sam čula za STARI MOMAK
posle 40 i muški i ženski itekako mogu još da biraju
tj uvek treba birati, to nema veze s godinama
samo ne treba dlaku u jajetu tražiti
meni baba govorila: probirač nađe otirač:mrgreen:

Pošto se Smoriša najčešće pojavljuje na ovoj temi verujem da ga je naslov teme ozbiljno zaintrigirao.

Ne bi se ja zaintrigirao da Lansi nije krenuo da uparuje mene i Lisicu-Medjedicu :heart2:

- - - - - - - - - -

misim dal ste vi dečaci svesni da su žene seksualno prohtevnija, savrvšenija bića i kao takve mogu da biraju...tako da složite uši kako bi bili izabrani...eventualno

još je on našo da priča nešto protiv žena...pff koja hrabrost, drskost

- - - - - - - - - -

i plus što emotivno, telesno sazre mnogo pre muškarca a muškarci ponekad i to prilično često nikiad i ne sazre...

- - - - - - - - - -

i ti si tu sad našo nešto da gunđaš

to bilo pre, sad vise jok - sad kad rade za 30 hiljada od jutra do mraka jedva cekaju nekog na koga mogu bar malo da se oslone da ne polome noge

Tacni su navodi nekih ucesnika Foruma,sto se tice iskustva,koje se stice godinama zivota.Samo,velika je razlika,u iskustvu koje sticu muskarci u kasnijim godinama
od zena,koje u tim kasnijim godinama,zaista postaju iskusnije,ali nazalost,muskarce one vise ne interesuju,jer su im poodmakle godine,ubile seks epil.Nasuprot njima,
tj.zenama,muskarci sto su stariji,ne samo da imaju ogromno iskustvo,nego njihov sarm i seks epil,rastu sa godinama starosti.Moze se procitati u novinama i medijima uopste,kako se taj i taj poznati glumac,sportista,pisac ird.ozenio zenom - devojkom,mladjom tridest i pet sest godina.da li je neko cuo,da se neki muskarac,ozenio zenom
starijo m od sebe,tridesetak godina.Naravno,da takvih .muskaraca nema,a i ako se nadje,jedan ili dvojica,oni ocigledno nisu psihicki zdravi.

Tacni su navodi nekih ucesnika Foruma,sto se tice iskustva,koje se stice godinama zivota.Samo,velika je razlika,u iskustvu koje sticu muskarci u kasnijim godinama
od zena,koje u tim kasnijim godinama,zaista postaju iskusnije,ali nazalost,muskarce one vise ne interesuju,jer su im poodmakle godine,ubile seks epil.Nasuprot njima,
tj.zenama,muskarci sto su stariji,ne samo da imaju ogromno iskustvo,nego njihov sarm i seks epil,rastu sa godinama starosti.Moze se procitati u novinama i medijima uopste,kako se taj i taj poznati glumac,sportista,pisac ird.ozenio zenom - devojkom,mladjom tridest i pet sest godina.da li je neko cuo,da se neki muskarac,ozenio zenom
starijo m od sebe,tridesetak godina.Naravno,da takvih .muskaraca nema,a i ako se nadje,jedan ili dvojica,oni ocigledno nisu psihicki zdravi.

pogrešnu kategoriju si izabrao za primer

starijo m od sebe,tridesetak godina
.Naravno,da takvih .muskaraca nema,a i ako se nadje,jedan ili dvojica,oni ocigledno nisu psihicki zdravi.

i poznate pevačice, glumice itd zbare mlađe momke.. dakle nije tu stvar u godinama, već u kešu..

kod onog što si okačio ne dopada mi se taj gornji deo, ramena ruke grudi..nešto nije kako treba
ali od ovog mi se dopada
images.jpg

kod onog što si okačio ne dopada mi se taj gornji deo, ramena ruke grudi..nešto nije kako treba
ali od ovog mi se dopada

Onakvu konstituciju ko kod onog u liftu dobijaju ljudi koji treniraju borilacke sportove - znaci onaj tip verovatno roka MMA ili nesto slicno

I samo mislim da se covek bolje oseca, agilniji je mnogo kada ima takvu gradju nego ono tipa cist bodibilding

Onakvu konstituciju ko kod onog u liftu dobijaju ljudi koji treniraju borilacke sportove - znaci onaj tip verovatno roka MMA ili nesto slicno

I samo mislim da se covek bolje oseca, agilniji je mnogo kada ima takvu gradju nego ono tipa cist bodibilding

ma onaj ima uže grudi naspram ruku..ili se meni samo učinilo
nešto mi prosto tu nije kako treba

- - - - - - - - - -

A faca??
Ajde daj neke face, glumce nesto

i tipa sta ti se svidja taj fazon

aj kasnije ću naći nešto
mada nemam nešto određeno

Back