dedadečko

Znaci zamisljam te ko Anu Nikolic u ovom spotu sa ovim tipom. Ona je isto u tom fazonu i to se vidi, ova pesma ko autobiografija. Badass nadrk markantni tipovi. Samo sto takve ribe cesto lose prodju, mada ti verovatno nisi ekstrem vec si fina :heart2:

- - - - - - - - - -

okej onda ne umem da procenjujem izgleda :cool:

izgleda da ne umeš : )

većini se desilo da se zajebe pa i meni

a opet skoro svaki je bio super za mene bez ovakvih scena kao u pesmo ane nikolić

ma ja sam gotov kako okrenes :(
ona me jos i jedino drzi u zivotu :cool:
da nije nje bilo bi ovo
26248580.jpg

Nisam ja njoj interesantan - bebi fejs, ona voli neke ono bas markantne tipove, alfa muzijake one top
main-qimg-9c608e064e2b899511ce6fa52f52b7c2

Ono sto jes, mene nije lako trpet :think:
Ja jedva trpim sam sebe :sad2:

To ti je glavna zabluda krste.
Recimo lik sa ovakvim telom i lepom, pravilnom glavom bi bio faca, ovaj nije markantan već prosto ružan.
Ovde se dosta gura neka priča koja nema veze sa mozgom. U realnosti dobro telo i dobra faca rade posao, veruj mi brutalne ribe otkidaju na dobar osmeh, i taj bebi fejs, al ne na infantilan izgled da ne bude zabude. Kad kažem bebi fejs mislim na simetričnog čoveka, ne nosatog neandertalca.

Recimo lik sa ovakvim telom i lepom, pravilnom glavom bi bio faca, ovaj nije markantan već prosto ružan.
Ovde se dosta gura neka priča koja nema veze sa mozgom. U realnosti dobro telo i dobra faca rade posao, veruj mi brutalne ribe otkidaju na dobar osmeh, i taj bebi fejs, al ne na infantilan izgled da ne bude zabude. Kad kažem bebi fejs mislim na simetričnog čoveka, ne nosatog neandertalca.

meni se cini da postoji solidan broj zena koje bas vole ovakve tipove, a oni koji imaju bebi fejs su im manje privlacni

taj gore na slici meni nije ruzan samo je ono grubih crta lica

i nije slucajno na primer da se zene loze na starije - to je mozda i zato sto ih privlace grublje crte lica itd

-----------------

evo na primer jedna moja bivsa koja je realno top top za svakog je oduvek otkidala za ovakvim tipovima, voli bradurinu vise nego ne znam i to bas takve tipove kojima stoji brada i stalno je nose

i udala se za tipa koji je bas ono ruzan cak i iz moje perspektive

dzaba sve pravilne crte lice, nije to racionalno uopste - zene pogotovo nisu racionalne oko toga sta im se svidja

e na ovog ispod ona bi ovlazila odmah

300

Brate, ok ima izuzetaka.
Ali, sam zbog sebe i zbog tipa 80% drugih riba je bolje biti lep nego ružan.

Samo jedna stvar - kad sam kacio lepotane na pdf Zene na temi o frajerima - znaci napljuvali su ih ko da su degenerici i to ove tipove
Sad ne znam da li su sve pukle i da je posredi kiselo grozdje-sladak limun odbrambeni mehanizam :worth:, ali ono je za ne poverovati

Prvi je glumio Ganikusa u Spartaku, a drugi Spartaka

A s obzirom da mislim da licim dosta na ovog drugog tipa, Spartaka, to mi je bas ono bio smor :lol:
dustinclare1.jpg

liam_mcintyre_spartacus_the_flash_weather_wizard.jpg

Poslednja izmena:
Ma nevezano za te likove, žene ovde imaju taj fazon da kenjaju po boljima...I to u ozbiljnoj meri..Evo xy puta meni su neke javno pisale gadosti a tajno ludilo laseri. Stare su to fore.

znaci kiselo grozdje

Mehanizmi odbrane https://sr.wikipedia.org/sr/Механизми_одбране
Рационализација - тражење логичног оправдања за сопствени успех или неуспех, које може, али не мора да буде тачно. То је покушај да се, у циљу очувања самопоштовања, од себе и других сакрију стварни мотиви понашања. Постоје две екстремне ситуације:
"кисело грожђе" - омаловажавање недостижног мотива или
"слатки лимун" - величање малог успеха.

kao prvo, ako postoji izraz babadevojka, zašto ne postoji i dedadečko? :think:

kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?

Najgore, kad ti takav jedan frik postane šef ili direktor. To majka nikad nije pošteno grlila, a otac mlatio, pa mu je sve njegovo najbolje, a svakog drugog podiebava i gazi. Ne možeš ga ni mlatiti, jer ćeš morati to temeljno da odradiš, a on pizzdurina će prvi da otpuže do 192. Dakle, kao što reče moja strina Milena: samo se okreneš i zatvoriš vrata.

kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?

Не постоји дедадечко, али постоји стари момак и једнако је подругљиво као и бабадевојка, с тим да се стари момак далеко више пута чује у рл, поготово на селу. Оба термина се односе на особе које нису у браку и немају потомство.

ti što sa 4 banke biraju obično ništa ne izaberu...ili ostanu na desanci šakić što je užasno za jednog 40togodišnjaka, ili ni to ne rade pa prestane da im se diže jer svi znamo da za dizanje mora se vježbati...a i svi znamo kako počinje da izgleda muškarac posle 40...
isto i žena posle 40

meni njegovo telo nije ništa naročito
plus ova majica bez rukava...jedan od komada odeće koji ne volim
ukusi su različiti

Не постоји дедадечко, али постоји стари момак и једнако је подругљиво као и бабадевојка, с тим да се стари момак далеко више пута чује у рл, поготово на селу. Оба термина се односе на особе које нису у браку и немају потомство.

sto e podrugljivo moze i ofucani plejboj i istrosena cava

- - - - - - - - - -

svima se to desi qasnije il pre

zato što se sva ženad razbežala po gradovima, a muški ostali jer mora neko da obrađuje imovinu predaka, čitaj - da radi

Back