gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Hvala Smorisa, divan kompliment.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci zamisljam te ko Anu Nikolic u ovom spotu sa ovim tipom. Ona je isto u tom fazonu i to se vidi, ova pesma ko autobiografija. Badass nadrk markantni tipovi. Samo sto takve ribe cesto lose prodju, mada ti verovatno nisi ekstrem vec si fina
- - - - - - - - - -
okej onda ne umem da procenjujem izgleda![]()
izgleda da ne umeš : )
većini se desilo da se zajebe pa i meni
a opet skoro svaki je bio super za mene bez ovakvih scena kao u pesmo ane nikolić
kao prvo, ako postoji izraz babadevojka, zašto ne postoji i dedadečko?
kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?
Mogu da biraju i posle 40 zato sto su, ako je Bog imao milosti prema njima, iskusniji a iskustvo je mnogo vazno.
Malo duse, malo dobrog izgleda i ne treba nista vise.Da,ali pored iskustva (ako ga ima ) treba da bude jos nesto,cime bi opravdao cinjenicu da hoce da bira.I to se odnosi i na zene i na muskarce.
ma ja sam gotov kako okrenes
ona me jos i jedino drzi u zivotu
da nije nje bilo bi ovo
![]()
Nisam ja njoj interesantan - bebi fejs, ona voli neke ono bas markantne tipove, alfa muzijake one top
![]()
Ono sto jes, mene nije lako trpet
Ja jedva trpim sam sebe![]()
To ti je glavna zabluda krste.
Recimo lik sa ovakvim telom i lepom, pravilnom glavom bi bio faca, ovaj nije markantan već prosto ružan.
Ovde se dosta gura neka priča koja nema veze sa mozgom. U realnosti dobro telo i dobra faca rade posao, veruj mi brutalne ribe otkidaju na dobar osmeh, i taj bebi fejs, al ne na infantilan izgled da ne bude zabude. Kad kažem bebi fejs mislim na simetričnog čoveka, ne nosatog neandertalca.
Brate, ok ima izuzetaka.
Ali, sam zbog sebe i zbog tipa 80% drugih riba je bolje biti lep nego ružan.
okej verujem
значи тај из лифта не да је ружан него бррр
Brate, ok ima izuzetaka.
Ali, sam zbog sebe i zbog tipa 80% drugih riba je bolje biti lep nego ružan.
Ma nevezano za te likove, žene ovde imaju taj fazon da kenjaju po boljima...I to u ozbiljnoj meri..Evo xy puta meni su neke javno pisale gadosti a tajno ludilo laseri. Stare su to fore.
Рационализација - тражење логичног оправдања за сопствени успех или неуспех, које може, али не мора да буде тачно. То је покушај да се, у циљу очувања самопоштовања, од себе и других сакрију стварни мотиви понашања. Постоје две екстремне ситуације:
"кисело грожђе" - омаловажавање недостижног мотива или
"слатки лимун" - величање малог успеха.
kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?
To ti je glavna zabluda krste.
Recimo lik sa ovakvim telom i lepom, pravilnom glavom bi bio faca, ovaj nije markantan već prosto ružan.
Ovde se dosta gura neka priča koja nema veze sa mozgom. U realnosti dobro telo i dobra faca rade posao, veruj mi brutalne ribe otkidaju na dobar osmeh, i taj bebi fejs, al ne na infantilan izgled da ne bude zabude. Kad kažem bebi fejs mislim na simetričnog čoveka, ne nosatog neandertalca.
Не постоји дедадечко, али постоји стари момак и једнако је подругљиво као и бабадевојка, с тим да се стари момак далеко више пута чује у рл, поготово на селу. Оба термина се односе на особе које нису у браку и немају потомство.
zato što se sva ženad razbežala po gradovima, a muški ostali jer mora neko da obrađuje imovinu predaka, čitaj - da radiНе постоји дедадечко, али постоји стари момак и једнако је подругљиво као и бабадевојка, с тим да се стари момак далеко више пута чује у рл, поготово на селу. Оба термина се односе на особе које нису у браку и немају потомство.