dedadečko

Ja u poznim 20ima izgledam kao i u ranim 20ima,tako da.. samo zdravlja,pa i para za ostalo ne brinem. Ni to ako p(o)stanem decko-deda.. mada za takav pojam cujem prvi put iskreno. Verovatno zato sto mi muskarci lepse starimo.

realno, muškarac sa 4 banke bolje izgleda od ženke istih godina, čak i ako zanemarimo da se svaka ženska šminka i picani
al, mator je-činjenica, a opet poželjniji mlađim ženskima (:

Ne mora da znaci.Licno znam nekoliko zena 35-45 koje izgledaju bolje nego 90% od 25.I to kad se skinu na plazi,a ne sa steznicima,push-up.. itd.

40 бомбоница

:cool:

Ju strvino, matoro je to.

Probaj jednom,pa ce ti se samo reci)))

kao prvo, ako postoji izraz babadevojka, zašto ne postoji i dedadečko? :think:

kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?

Treba da postoji izraz dedadečko. Samo da se zna, babadevojka je ona koju niko nije teo, a dedadečko je onaj koji još nije našao pravu. :lol:

kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?
Kad ti se ništa i ne nudi najbolje što možeš da učiniš za sebe je da 'biraš'. Mslm, isto ti se (ne) fata, ali bolje je zbog nečega, da li je to samopouzdanje ili samopoštovanje ili samo nešto treće ne mogu sad da se setim, stigle godine, mozak slabije radi.

Pa preću biti samac nego da posle 40. uzmem neku bez ruke, noge, punu čvaraka u sebi :rotf: ili bolesnu. Mislim, ako je to što mi se nudi posle 40. bolje onda kvalitetno sam nego loše sa bilo kime

Back