gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Heroina,mene ovaj naslov teme malo..brine
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -
lololol, jesi zelen
Noup, zimzelen.Ma samo pokvaren
Adekvatan je, zajedno smo utvrdile. Ako moze babadevojka, moze i dedadecko.
Boli me doope, kako starim tako cu prodavati jedan po jedan oldtajmer i placacu sex sa generacijama koje mi odgovaraju. Placeni sex je mama
Noup, zimzelen.
A kako drugačije. Single sa preko 35, 40. Sta se brines, jos si mlad.Taj pojam je izmisljen upravo sad.. nikad ne cuh za dedadecko iskreno.
A kako drugačije. Single sa preko 35, 40. Sta se brines, jos si mlad.
kao prvo, ako postoji izraz babadevojka, zašto ne postoji i dedadečko?
Ne brinem se.Kazem samo da ako postoji termin babadevojka to ne znaci da postoji i antipod dedadecko..
Muska sujeta lolol
realno, muškarac sa 4 banke bolje izgleda od ženke istih godina, čak i ako zanemarimo da se svaka ženska šminka i picani
al, mator je-činjenica, a opet poželjniji mlađim ženskima (:
40 бомбоница
Ju strvino, matoro je to.
Ruznoa kako sad izgledaš
Jestegrešiš,ti sad izgledaš kao da si Daviteljev tata, msm Načićev
Heroina,mene ovaj naslov teme malo..brine
Glupe su te odrednice
kao prvo, ako postoji izraz babadevojka, zašto ne postoji i dedadečko?
kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?
Kad ti se ništa i ne nudi najbolje što možeš da učiniš za sebe je da 'biraš'. Mslm, isto ti se (ne) fata, ali bolje je zbog nečega, da li je to samopouzdanje ili samopoštovanje ili samo nešto treće ne mogu sad da se setim, stigle godine, mozak slabije radi.kao drugo, ti dedadečkovi, šta oni misle, da mogu da pređu 40 i da biraju.. zar ne treba u tim godinama da uzmu sve što im se nudi? a? a? a?