dedadečko

Sise mu malo vise, trbušnjaci baš i nisu na zavidnom nivou..ništ specijalno

E'o jedva nađo' nešto da izgleda oke ( a da nije moje:cool:)
Jedino malo bolji trbušnjaci i to bi bilo to...
1635746_o4d22.jpg

meni je lepši moj

Sve zavisi šta osoba traži kod suprotnog pola. Ako želi svog partnera ili partnericu pokazivati po stočnim pijacama, navalite dalje sa slikama i komentarima ramena, ruku, sisa, trbušnjaka, da ne silazim niže. :mrgreen:

Ako osoba traži nekog s kim će da živi, doživi starost to je već problem gde slike ne pomažu. Možda glava, iako i to ne mora. :lol:

Sve zavisi šta osoba traži kod suprotnog pola. Ako želi svog partnera ili partnericu pokazivati po stočnim pijacama, navalite dalje sa slikama i komentarima ramena, ruku, sisa, trbušnjaka, da ne silazim niže. :mrgreen:

Ako osoba traži nekog s kim će da živi, doživi starost to je već problem gde slike ne pomažu. Možda glava, iako i to ne mora. :lol:

:ok: :lol:

Prikaz očitavanja sa EEG :ok:

Medicina je dokazala,da su muskarci seksualno najpotentniji,izmedju cetrdesete i pedesete godine zivota.Nasuprot zenama,koje posle cetrdesete godine,pocinju
naglo da gube seksualnu moc.Muskarci u tim najboljim godinama (4O 5O) moraju da traze za seksualne partnerke devojke,jer njihove vrsnjakinje prozivljavaju
period takozvane "suve " Vagine,sto onemogucava dobru seksualnu aktivnost.!

a šta simbolizuje paučina na laktu ?
misim ona tetovaža

Па као он је спајдермен, па ће пусти мрежу из лакта хаха
Ма шта ће да симболизује, сад је у тренду да буде једна рука фул истетовирана, мора нешто да нашара...

Back