Dečja imena

Eto jedna od forumasica se setila Minja Subota.Tako da moze da prodje kao univerzalno.

Takodje,cuo sam da ima muskih sto im je ime Vanja,meni je to ipak malo vise vuce na zensko ime,ali posto sam modernijih svatanja,meni je svejedno...

Ma samo da je zivo i zdravo.Jednu predivnu princezu imam,koja je naravno tatin andjeo i koju volim navise na svetu :heart:

Meni je Minja vise zensko ime, ali kao sto rekoste, tu je i Minja Subota.
A Vanja je univerzalno, bar sam ja do sada sretala podjednako decaka i devojaka sa tim imenom. :)
Doduse, ja ne bih detetu dala uniseks :) ime, da ne bi dolazilo do zabune. :D

Eto jedna od forumasica se setila Minja Subota.Tako da moze da prodje kao univerzalno.

Takodje,cuo sam da ima muskih sto im je ime Vanja,meni je to ipak malo vise vuce na zensko ime,ali posto sam modernijih svatanja,meni je svejedno...

Ma samo da je zivo i zdravo.Jednu predivnu princezu imam,koja je naravno tatin andjeo i koju volim navise na svetu :heart:

Divno...:heart: Blago tebi...

Nema vise imena kao sto su :Gojko,Jerotije,Vojin,Zvezdan,Uros,Mica,Ljuba...
Ili zenska:Milka,Velinka,Danica,Suncica,Biljana,Vesna,Olga,Milena,Slavica..
Danas se sva deca zovu isto ko nekad Zorana i Gorana ko go....
Gde li nam ode masta.Po meni je svako dete jedinstveno i trebalo bi da imaju ako je moguce jedinstvena imena kojih ima u crkvenim kalendarima.Izbor je veliki samo se treba odluciti da se ne zovu svi ISTO.:roll:

Poslednja izmena:
Svasta pricas...pa ima milion imena koja se eto ljudima ne svidjaju pa sta. Zasto bi morali da mastaju i da traze imena koja su manje u upotrebi ako su se odlucili na ono koje im se jednostavno svidja?:dontunderstand:

ps. Mnogo mi se svidja ime Olga, kad god ga cujem, deluje mi ko da je u pitanju neka jako otmena i negovana Ruskinja.

Neka je zivo ,zdravo i srecno tata:bye:
A kako se zove tatina princeza:cao:
Moja unuka se zove Lena :heart:

Gde li nam ode masta.Po meni je svako dete jedinstveno i trebalo bi da imaju ako je moguce jedinstvena imena kojih ima u crkvenim kalendarima.Izbor je veliki samo se treba odluciti da se ne zovu svi ISTO.:roll:

Meni je ovo ime lepo... Danica... kao zvezda...:D

Где, бре, нема Уроша?:eek:
Код нас их последњих гоидна има скоро ко Стефана...:confused:

Evo i moje vec pomenute Vesele Lesine, a i jos kreativnih kombinacija. :mrgreen:

Prilozi

• n1282254177_274217_9596.jpg
    n1282254177_274217_9596.jpg
    36,9 KB · Pregleda: 31
Mina je bas lepo ime. U mojoj generaciji u skoli bile su 2 Mine od stotinak devojcica. U najezdi kratkih imena, mislim da je ostalo retko. :)
Sto se tice Urosa, nije retko ali ni cesto kao Stefan, Luka.

ps. Mnogo mi se svidja ime Olga, kad god ga cujem, deluje mi ko da je u pitanju neka jako otmena i negovana Ruskinja.[/QUOTE]

Ma u pravu si ali eto nekako mi ludo da se danas svaka druga devojcica zove :
Lena ,Lana,Masa,..
A svaki drugi decak je Luka ,Nikola,Stefan,Marko...
A Olga je stvarno prelepo ime:zag:

Back