Dečiji biseri

Hvala! A žao mi je što moramo da vam potučemo sve rekorde: sa mesec dana 6 200, sa dva meseca 7 350, sa tri i po 8 500, sa šest preko 10 000, počeli smo dohranu pre nekih mesec dana. Nadam se da neće biti debeo kad poraste.

Mashala :klap:
Ne brini,deca izrastu iz te kilaze,evo moj Aca je sada mrsha,a procitaj i od November child kako se kilaza rasporedila vremenom.Ako nema genetske predispozicije da bude buca i kad poraste,onda verovatno i nece biti.On ti je ovako bas slatka beba,i ako je i srecna beba nema sta da se brines :D.

Hvala! A žao mi je što moramo da vam potučemo sve rekorde: sa mesec dana 6 200, sa dva meseca 7 350, sa tri i po 8 500, sa šest preko 10 000, počeli smo dohranu pre nekih mesec dana. Nadam se da neće biti debeo kad poraste.

Mi sa mesec dana 5kg, sa 2 meseca 6,5kg :D znaci dobro je nije rekorder :zplez: :hahaha: gore butine su joj dundave, ali dole nogice od kolena na dole ko stiglice :rotf:

Možda sam staromodna, ali nekako verujem da, pored toga što nije lepo, nije ni dobro podsticati decu da upotrebljavaju reči tipa "debela krava"... pogotovo ne za osmogodišnju devojčicu!

Strašno i još podrška
za takav rečnik se dete kazni
Imaćeš ti problem sa njenim rečniko

Izvinite sto cu jos ovo prokomentarisati, nije tema ali da dzabe ne otvaram novu:

Smeh - biti staromodan je jedno, ali koliko sam ja razumela ona nije tu devojcicu nazvala "debela krava" iz cistog mira/hira, vec je ova nju gurnula i ova je pala... nit je majka nju na to podstakla kao sto pises! I ja bih odreagovala isto zastitnicki da ustanem i pomognem svom detetu, ali mislim da koliko god mali bili moraju da se uce da prezive u ovom svetu sad, jer su deca sve bezobraznija, hladnija... Osam godina znaci da ona vec ide u skolu i ko zna sta je sve videla i cula u skoli tek, tako da me njena reakcija ne cudi i treba da odgovori ako vec nece da uzvrati.... :aha:

Pinki borac -
Zamisli podrska... :roll: za takav neosnovan recnik bih i ja kaznila dete, ali ako ga je uputila nekome sa dobrim razlogom, to bi bilo samo sputavanje njenih odluka i njenog "Ja"... istina je da treba decu nauciti da budu vaspitani, ali kad ih neko prvi kinji, gurka, ne do Bog i udari treba da precute?! :eek:

Мислим да ова слика баш приличи називу теме:

Prilozi

• 40 AnaVisi.jpg
    40 AnaVisi.jpg
    32 KB · Pregleda: 28
Даклем,
ми са пуних 6 месеци већ имамо бисере:
шетамо мој драги и ја са Аном у колицима. Прилази дечкић од неких годину и по (лепо ја кажем да је она права мала заводница:) ) и залепио се за колица. Ана је прво окренула главу од њега, па га онда погледала онако испод ока. А кад јој је малиша послао пољубац она му се исплезила...

и хоће, чим почне сама да се помера (тренутно вежба превртање, али покушава да пузи од трећег месеца:) )

samo ti kao što neko reče ćebe na pod i na podu je najmirnija, ne razmišljaš da bi mogla negdje otići, ja sam svog od 4 mjeseca na podu držala, stavim koju deku i tako, inače nebi mogla da mrdnem od njeg:worth:

Даклем,
ми са пуних 6 месеци већ имамо бисере:
шетамо мој драги и ја са Аном у колицима. Прилази дечкић од неких годину и по (лепо ја кажем да је она права мала заводница:) ) и залепио се за колица. Ана је прво окренула главу од њега, па га онда погледала онако испод ока. А кад јој је малиша послао пољубац она му се исплезила...

:manikir:
Ma vec vidim da ce Ana polomiti mnoga srca... :heart: :per:
:cmok2:

Back