Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
E devojke,plasim se da je moj Aca rekorder
.Sa dva i po meseca je imao 7 kilograma
,rodio se sa 3900 i 54 cm, a sa dva i po meseca je imao 7kg i 60cm.
.Sa dva i po meseca je imao 7 kilograma Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Sa dva i po meseca je imao 7 kilograma E devojke,plasim se da je moj Aca rekorder.Sa dva i po meseca je imao 7 kilograma
,rodio se sa 3900 i 54 cm, a sa dva i po meseca je imao 7kg i 60cm.
..e vala jeste rekorder..
evo i moje bebe Vlade !
evo još slika

igramo ja i Coka (10god) zanimljive geografije
i izvučemo slovo H... pitam je ja koji joj je grad na H ona kaže - Hamsterdam![]()

Hvala! A žao mi je što moramo da vam potučemo sve rekorde: sa mesec dana 6 200, sa dva meseca 7 350, sa tri i po 8 500, sa šest preko 10 000, počeli smo dohranu pre nekih mesec dana. Nadam se da neće biti debeo kad poraste.
gore butine su joj dundave, ali dole nogice od kolena na dole ko stiglice 
Možda sam staromodna, ali nekako verujem da, pored toga što nije lepo, nije ni dobro podsticati decu da upotrebljavaju reči tipa "debela krava"... pogotovo ne za osmogodišnju devojčicu!
Strašno i još podrška
za takav rečnik se dete kazni
Imaćeš ti problem sa njenim rečniko

igramo ja i Coka (10god) zanimljive geografije
i izvučemo slovo H... pitam je ja koji joj je grad na H ona kaže - Hamsterdam![]()

Мислим да ова слика баш приличи називу теме:
najbolji je svet kad je naopacke!
a jos i izgleda kao da ima usi kao zeka, kad ono noge! 
Hahahahanajbolji je svet kad je naopacke!
a jos i izgleda kao da ima usi kao zeka, kad ono noge!
![]()

извињавамо се на кромпирићима на "ушима" али то је кућна варијанта![]()

To nisam ni primetila da nisi sad rekla![]()

Мислим да ова слика баш приличи називу теме:
U pravu si, baš je smešna i preslatka. Koliko ima meseci kad izvodi takve vratolomije?

pa i ja sam pomislila da su uši kao kod zeke da ne pročita i mislila bih
medena je pravo i vragolanka mala![]()

тренирала она још у стомаку, а замисли сад шта ради![]()

vjerujem,ona bi sad negdje i išla da može![]()
)
) и залепио се за колица. Ана је прво окренула главу од њега, па га онда погледала онако испод ока. А кад јој је малиша послао пољубац она му се исплезила...и хоће, чим почне сама да се помера (тренутно вежба превртање, али покушава да пузи од трећег месеца)

Даклем,
ми са пуних 6 месеци већ имамо бисере:
шетамо мој драги и ја са Аном у колицима. Прилази дечкић од неких годину и по (лепо ја кажем да је она права мала заводница) и залепио се за колица. Ана је прво окренула главу од њега, па га онда погледала онако испод ока. А кад јој је малиша послао пољубац она му се исплезила...