Dečiji biseri

Obožavam ovu temu... :)
Bile su mi sestričine danas da pokupe poklone koje je za njih ostavio Deda Mraz i da se malo poigraju. Mlađa (7 god) je počela nešto grublje da skakuće po meni i vuče me i moja mama u šali podvikne: "Silazi sa moje jedinice!" To je rekla iz zezanja jer ja nisam jedinica, imam i braću i sestru, što mala klinka vrlo dobro zna, pa joj zato i odgovara: "Ona nije tvoja jedinica, ona je tvoja dvojčica!" :)

Moje dete kad se zaigra pa napravi neku glupost stane pa me bojažljivo pogleda a ja, ako vidim da mu se to slučajno desilo, kažem "Nema veze,nisi namerno, slučajno si".
Juče se nešto mazimo i prevrćemo, moje dete i ja, i u jednom trenutku me krvnički lupi glavom u nos, ja jauknem i kažem mu da stane, da me boli, a on me zagrli i kaže: "Đini mama, nisam cucajno (slučajno)".

Moje dete kad se zaigra pa napravi neku glupost stane pa me bojažljivo pogleda a ja, ako vidim da mu se to slučajno desilo, kažem "Nema veze,nisi namerno, slučajno si".
Juče se nešto mazimo i prevrćemo, moje dete i ja, i u jednom trenutku me krvnički lupi glavom u nos, ja jauknem i kažem mu da stane, da me boli, a on me zagrli i kaže: "Đini mama, nisam cucajno (slučajno)".

Joooj pametni su mali vragolani!!! z:p z:D

55o22w.jpg

Hvala :) Slikano je u Decjem muzeju, imaju razne postavke o tome kako funkcionise svet oko nas, zakoni prirode, kako se sta pravi itd, a sa svim tim se deca slobodno igraju
Evo jos iz kucnog ambijenta:

Back