Dečiji biseri

baš je predivan,i neka ga,neka je nestašan...ja volim što je Gabriel nemiran i nestašan,bolje tako nego da sedim ceo dan na jednom mestu i da mu ne čujem glas....a za bend ćemo se dogovoriti,neće biti sukoba interesa,zanimaju ih različiti instrumenti...hehehe...

Ko kaže da ja ne pomažem mami kad pegla?:lol::lol: (pegla naravno nije uključena, da
se neko ne zbuni slučajno :lol: )

peglanjesm8.th.jpg

A sada ću malo da vežbam, da se razmrdam :lol::lol:

sklekoviem3.th.jpg

Maaamaaa, baš si dooosadnaaaa :lol::lol::lol: puuusti meee :lol::lol:

pustimefm1.th.jpg
tek sam sad imala malo vremena da bolje pogledam sve sličice...Nina ti je preslatka medena,šećerak....jaaaaaaaaaaaaaaaaaaoj,takve bebe bi samo da milujem i mackam....stvarno je divna...

Pogledajte prilog 47538
Mama mi je rekla da ako budem redovno prala zube imacu lepe i zdrave zube pa se ja sada ne odvajam od moje cetkice!
Pogledajte prilog 47539
Lepo sam rekao da je mene sramota ,i sta sad svi tapsu....ma sad cu ja da pobegnem...ma ipak necu ipak je kraj mene moja Alice ....kako cu da je ostavim samu...

predivna su ti dečica,jooooooooooooooooooooooooooooooooj,lepotica i lepotan pravi...ljubi ih punooooooooooooooooooooooooooooo

Pogledajte prilog 47538
Mama mi je rekla da ako budem redovno prala zube imacu lepe i zdrave zube pa se ja sada ne odvajam od moje cetkice!
Pogledajte prilog 47539
Lepo sam rekao da je mene sramota ,i sta sad svi tapsu....ma sad cu ja da pobegnem...ma ipak necu ipak je kraj mene moja Alice ....kako cu da je ostavim samu...

Jaaaoooo, okica, luce malo...a ovi "matori" su pravi... :)

Moja drugarica je rodila prvo dete kao apsolvent i naravno, zapostavila studije. Kasnije rodila jos dvoje, zaposlila se i... kako tro vec ide.
Nedavno je resila da to, ipak, privede kraju, najpre stepenovala (u medjuvremenu se statut fakulteta promenio), i sad nastavila da uči.
Jedan dan, upada mala šmizla Milica (12 godina) u sobu i sa neverovatnom upoirnošću traži novi album za stikere jer se ovaj malo pocepao.
Mama pokuša da je ubedi: "ma nije to ništa... Vidi kakve su moje knjige: stare, žute, skinula sam ih sa tavana... smrde... pa opet učim iz njih!"
"A što ti nisi učila kad su bile nove?" logično pita dete.
Mama se samo okrenula, pružila detetu ruku i rekla: "U pravu si!".
Ja se danima smejem na štos...

Evo dva biserčića, često ostanem zapanjena kako ti mali mozgići rade punom parom :D

moj sinčić obožava da pije kokakolu, ali retko kad dobije, i to i kad dobije, bude razređena sa vodom. I jedan dan mu baš zapelo da pije, mi mu nismo dali i on je uzeo gumene bombone sa ukusom koka kole, ubacio ih u flašicu, sipao vode i čekao da se napravi koka kola :lol:

Bilo smo kod kumova jedno veče, kod njegove omiljene devojke (meki znaju o kome je reč ;) ) i ona u jednom momentu dođe do mame i nešto joj šapuće. mama se nasmeši i kaže - naravno da može. Elem, pitala je da li može nešto da pšokloni Stefanu, iz špajza, neku grickalicu ili slatkiš :heart: Mi se raznešili, naravno, kako je divna, a ona šmizlica donela čokoladu i izdeklamovala - evo izvoli Stefane, poklanjam ti čokoladu, možeš da je nosiš kući, i da je pojedeš sam, a možeš ako želiš i da je podeliš sa nekim, a ako baš hoćeš možeš i sad da je otvoriš i podeliš i ovde sa 'nekim' :rotf:

Moja drugarica je rodila prvo dete kao apsolvent i naravno, zapostavila studije. Kasnije rodila jos dvoje, zaposlila se i... kako tro vec ide.
Nedavno je resila da to, ipak, privede kraju, najpre stepenovala (u medjuvremenu se statut fakulteta promenio), i sad nastavila da uči.
Jedan dan, upada mala šmizla Milica (12 godina) u sobu i sa neverovatnom upoirnošću traži novi album za stikere jer se ovaj malo pocepao.
Mama pokuša da je ubedi: "ma nije to ništa... Vidi kakve su moje knjige: stare, žute, skinula sam ih sa tavana... smrde... pa opet učim iz njih!"
"A što ti nisi učila kad su bile nove?" logično pita dete.
Mama se samo okrenula, pružila detetu ruku i rekla: "U pravu si!".
Ja se danima smejem na štos...

Hehehehe pametnica mamina! z:mrgreen:

Evo dva biserčića, često ostanem zapanjena kako ti mali mozgići rade punom parom :D

moj sinčić obožava da pije kokakolu, ali retko kad dobije, i to i kad dobije, bude razređena sa vodom. I jedan dan mu baš zapelo da pije, mi mu nismo dali i on je uzeo gumene bombone sa ukusom koka kole, ubacio ih u flašicu, sipao vode i čekao da se napravi koka kola :lol:

Bilo smo kod kumova jedno veče, kod njegove omiljene devojke (meki znaju o kome je reč ;) ) i ona u jednom momentu dođe do mame i nešto joj šapuće. mama se nasmeši i kaže - naravno da može. Elem, pitala je da li može nešto da pšokloni Stefanu, iz špajza, neku grickalicu ili slatkiš :heart: Mi se raznešili, naravno, kako je divna, a ona šmizlica donela čokoladu i izdeklamovala - evo izvoli Stefane, poklanjam ti čokoladu, možeš da je nosiš kući, i da je pojedeš sam, a možeš ako želiš i da je podeliš sa nekim, a ako baš hoćeš možeš i sad da je otvoriš i podeliš i ovde sa 'nekim' :rotf:

Jaoooo ovo za koka kolu je genijalnoooo... z:D z:D z:D
A mala smizla je bas smislila lep gest, zar ne?! :hahaha:

Strina/ja (:mrgreen:) samo da se pohvalim i pokazem kako mala Tanjica, najmladja cerka moje jetrve, voli da spava na meni! :D znaci kako je stavim ona se obezdani i masira mi grudi refleksno dok spava! :hahaha:

Poslednja izmena:
moja cerka kad je imala oko 5 godina sedi i čačka nos.
Ja joj kazem - Uzmi maramicu i istresi sline!
A ona ce meni - Pa nemam sline mama. To nisu sline to su ČAČKALJI!
Kakvi ČAČKALJI šta ti je sad to? - pitam je ja, a ona će meni onako učiteljski...
Pa to su ti one sline koje ne možeš da istreseš nego moraš da ih isčačkaš!!!!!
:worth::worth:
ostala sam bez teksta a ona je nastavila sa poslom:hahaha::hahaha:

moja cerka kad je imala oko 5 godina sedi i čačka nos.
Ja joj kazem - Uzmi maramicu i istresi sline!
A ona ce meni - Pa nemam sline mama. To nisu sline to su ČAČKALJI!
Kakvi ČAČKALJI šta ti je sad to? - pitam je ja, a ona će meni onako učiteljski...
Pa to su ti one sline koje ne možeš da istreseš nego moraš da ih isčačkaš!!!!!
:worth::worth:
ostala sam bez teksta a ona je nastavila sa poslom:hahaha::hahaha:

Cackalji! :hahaha: :rotf: genijalno...

Back