Dečiji biseri

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kockica se maziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....slatko malo...e ako bude devojčica biće mi potencijalna snajka,tako da se čuvaj...ja nameravam da budem ekstra dobra svekrva...

Pita Stefana neka žena na buskoj stanici - imaš li ti momčino devojku?
Kaže on - imaam. ja se začudila, do sad je odgovarao - ne, a i sigurna sam da još uvek ne zna značenje tog pojma. Pita ona - pa, kako se zove? A on odgovara - klistina i olja, znas, olja se zove ovilera :lol:
Inače to su dve sestre i s njima se baš puno druži i mnogo se vole; ali ne razdvaja ih, uvek su u paru kod njega u glavi; tako i po tom pitanju izgleda, obe su mu devojke:heart:

A juče ga je taksista pitao da li ima brata i sestru i on je uredno nabrojao brata i sestru od strica i brata od ujaka, svi kako se zovu i šta rade, ko je mlađi, ko je stariji, ko je beba; mi izašli iz taksija i ostavili čoveka u ubeđenju da imam četvoro dece :lol: Samo mi je rekao - svaka vam čast :worth::rotf::klap:

Uh uh kakva porodica :super: :rotf: :klap: iako ne znam dal da verujem u one babske price ali nama je vec nekoliko ljudi reklo ma bice decko 100%... :eek: :eek: :eek:

ja sam od prvog trena osetila da je dečko,i voila beše dečak...mislim da to osetiš dok je još i ovoliko sićišno biće kao kockica....ma najlepši osećaj na svetu,stvarno jeste...i sad se često rasplačem od sreće toliko mi je lepo da budem mama...i nadam se da ću ovaj osećaj ponoviti još nekoliko puta...mi planiramo da imamo barem 4 dece...

Ne znam... mi jos nista ne planiramo :whistling: cek da vidimo kako cemo se i ovde pokazati :klap: aliii sto se decko/devojcica teme tice ja ga zovem Vucko... ne znam, mozda i gresim... ali bih bas volela sina... da postane pravi gentleman... :super: a sa druge strane bih volela i malu princezu Draganu... :cmok: inace Vuk je trebao da se zove Zeljko, ali moj muz promenio zbog nekog mita... muskarci :rotf:

Kad je moja Tamara bila mala beba, jednom sam je prepovijala pred sestrinim sinom.On je tad imao oko 6 godina.
Kaze : E sad se tek teto vidi da je prava devojcica.
Pitam : A po cemu Dejane?
Pa po mindjusama.

A bila je ekstra sitna, izasla iz porodilista sa 2 kg, i stvarno od cele glave vidis samo mindjuse....

Zove jutros dekin prijatelj koji je mojoj ćeri malo naporan i trudi se da ga eskivira. Njegov tekst mogu samo da pretpostavim.
- Gde ti je deka?
- Ne znam gde je.
- A gde ti je baka?
- Baka je u kuhinji.
- Pozovi je da se javi.
- Ali ako se baka javi zagoreće joj ručak!!!!

sin 3.5 godina,danas se igra u dvoristu sa vodom
-kazem mu da ne sme hladno je,ponovim mu tri puta a.reakcije nista pitam ga jel me cujes da ne smes da igras sa vodom
a na to moj mali
-ne mogu da te cujem,vidis kako su mi male usi

Odveo tata Mihajla na šišanje pred put na more!
Sedi on na stolici i frizer (inače moj drug) ga šiša,a Mihajlo na svaka dva min : Jesi li gotov? Pozuvi! Još koliko?
Pita ga frizer, pa gde ti se toliko žuri?
A on će: Putujem sutva na move,movam da se pakujem!!!:mrgreen:

Back