Dečiji biseri

Ne znam odakle joj to, inače stalno nešto izvaljuje posebno kada treba da se izvuče iz nevolje. Ponekad su joj provale toliko zrele da je teško poverovati da ih sama smisli i često ljidi misle da su to naši komentari pa upadamo u vrlo neprijatne situacije. Pazimo šta pričamo pred njom, ali mali mozak bezazlene priče spoji u jednu i eto ti fazona i fora.

Pre svega, pozdrav svima posto sam nova na forumu...
iako nemam decu često pogledam ovu temu kad se smrknem, uvek me oraspoloži
Elem, ćerka moje dobre drugarice, koja je tada imala otprilike 4 godine pokusava stalno da skrene pažnju na sebe dok nas dve pijuckamo kafu, jednom prilikom pitam je ja jel imas neku simpatiju, kaže ona imam, kako se zove, Nikola upoznala sam ga kod Milice na rodjendanu. Pa kako bre Nikola zar nije bio Marko? Ma Marko mi je muuuuž, a sa Nikolom se vidjam po rodjendanima! Naravno valjali smo se od smeha...
Od koga li je dobila tu ideju nije mi jasno, a možda je do toga došla sama!??? scary

Pozdrav i tebi Taki_Laki dobro dosla :super:
Ja bih volela da sam zapamtila makar neke fore od dece sa kojom sam se igrala i pazila, ali nazalost nisam :sad2: ali da ono najstrasnije (u lepom smislu!) jeste sto oni to sve smisljaju sami!!! :eek: genijalci su... :cmok: pogotovooo ove danasnje smizle :lol:

Pre svega, pozdrav svima posto sam nova na forumu...
iako nemam decu često pogledam ovu temu kad se smrknem, uvek me oraspoloži
Elem, ćerka moje dobre drugarice, koja je tada imala otprilike 4 godine pokusava stalno da skrene pažnju na sebe dok nas dve pijuckamo kafu, jednom prilikom pitam je ja jel imas neku simpatiju, kaže ona imam, kako se zove, Nikola upoznala sam ga kod Milice na rodjendanu. Pa kako bre Nikola zar nije bio Marko? Ma Marko mi je muuuuž, a sa Nikolom se vidjam po rodjendanima! Naravno valjali smo se od smeha...
Od koga li je dobila tu ideju nije mi jasno, a možda je do toga došla sama!??? scary

:rotf::rotf::rotf:

Vidi ti ovu momchinu,mashala zia koliko je Gabriel porastao:klap::heart:

pa da,imamo već dva zubića,i baš veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki...i sve što radi radi sa tolikim ponosom...mislim pravi je šou program ovo dete...stalno se smejem pored njega...a što priiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiča...juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,biće na mamu,moraće da mu se zaveže jezik...:hahaha::hahaha::hahaha:

a jeste juče slavili punih 8 meseci??????????...mašala, ala prolazi vreme,već su tako veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
aha,a vi 7 :D
Bas su porasli brzo. Dok se okrenes ima da prohodaju ;)
Ruckali smo kuvani kupus sa teletinom. NJammmm,njammm.Samo je pucalo.Voli dete kupus,al mu se spanac manje svideo.HAha.Al mora kod mama Espi sve da se jede.Nema zezanja;)

Jao ljudiii... ova tema je za mene ubistvo :rotf: ja bih vasu decu takooo izcmakala i izganjivila i igrala se sa njima dok svi ne zaspemo na tepihu, hahahaha... uh kako cu ja da vas ispamujem sa slikama kad se porodim :super: budite spremni :p cmok svima i decici, mnogooooo su slatki!!!! :heart: :cmok:

Back