zadovoljni kupac
Iskusan
- Poruka
- 5.643
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ali da ono najstrasnije (u lepom smislu!) jeste sto oni to sve smisljaju sami!!!
genijalci su...
pogotovooo ove danasnje smizle 

Dečak...po boji garderobe !
Mada i po crtama lica !
I ja mislim da je decak... Ali sigurno je da je rekorder/ka u obrascicima!!!![]()
Pre svega, pozdrav svima posto sam nova na forumu...
iako nemam decu često pogledam ovu temu kad se smrknem, uvek me oraspoloži
Elem, ćerka moje dobre drugarice, koja je tada imala otprilike 4 godine pokusava stalno da skrene pažnju na sebe dok nas dve pijuckamo kafu, jednom prilikom pitam je ja jel imas neku simpatiju, kaže ona imam, kako se zove, Nikola upoznala sam ga kod Milice na rodjendanu. Pa kako bre Nikola zar nije bio Marko? Ma Marko mi je muuuuž, a sa Nikolom se vidjam po rodjendanima! Naravno valjali smo se od smeha...
Od koga li je dobila tu ideju nije mi jasno, a možda je do toga došla sama!??? scary

Vidi ti ovu momchinu,mashala zia koliko je Gabriel porastao![]()

jao sto mu je lepa ona slicica sa zutom patkicom.Moracu kad budem radila slike Nikoli da je uradim da ima uspomenu od drugara![]()

e ja sam već izradila onaj Nikolin sa bazenčićom,da vide da imaju isti bazen![]()

aha,a vi 7a jeste juče slavili punih 8 meseci??????????...mašala, ala prolazi vreme,već su tako veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki![]()
ja bih vasu decu takooo izcmakala i izganjivila i igrala se sa njima dok svi ne zaspemo na tepihu, hahahaha... uh kako cu ja da vas ispamujem sa slikama kad se porodim
budite spremni
cmok svima i decici, mnogooooo su slatki!!!!

a tebi jos jednom srecan rodjendan

e pa srecan ti rodjendancic mama
sa zakasnjenjem... sorry...
eh opet me drma raspolozenje
hahahaha, ajdeee josss slikaaaaaa.... preklinjeeeem...