Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Jao ljudiii... ova tema je za mene ubistvoja bih vasu decu takooo izcmakala i izganjivila i igrala se sa njima dok svi ne zaspemo na tepihu, hahahaha... uh kako cu ja da vas ispamujem sa slikama kad se porodim
budite spremni
cmok svima i decici, mnogooooo su slatki!!!!
![]()
![]()
isti slučaj...ja mislim da žene koje iole imaju imalo majčinskog instinkta misle tako..ja sam tako bila sa decom prijatelja dok se nisam porodila....ma sa svakom dečicom koju sam videla samo sam htela da ćapim i mazim...

ja bih vasu decu takooo izcmakala i izganjivila i igrala se sa njima dok svi ne zaspemo na tepihu, hahahaha... uh kako cu ja da vas ispamujem sa slikama kad se porodim
budite spremni
cmok svima i decici, mnogooooo su slatki!!!!

kad smo se tek na pocetku zabavljali i ja prodjem na Kalemegdanu pored male devojcice od godinu dana u kolicima i ona pruza ruke ka meni i vice aaaaaaa... a ja pitam jel smem da je uzmem i majka mi dozvoli i izigrah se ja sa malom Sarom i dobih posao da je pazim preko vikenda ponekad kad zatreba, hahahaha 

mama je malo megaloman kad hoce da pokaze svoje jos nerodjeno, a kockica se vala namestila u tibi ko da se krije od svih hehehehe