Dečiji biseri

Jao ljudiii... ova tema je za mene ubistvo :rotf: ja bih vasu decu takooo izcmakala i izganjivila i igrala se sa njima dok svi ne zaspemo na tepihu, hahahaha... uh kako cu ja da vas ispamujem sa slikama kad se porodim :super: budite spremni :p cmok svima i decici, mnogooooo su slatki!!!! :heart: :cmok:

isti slučaj...ja mislim da žene koje iole imaju imalo majčinskog instinkta misle tako..ja sam tako bila sa decom prijatelja dok se nisam porodila....ma sa svakom dečicom koju sam videla samo sam htela da ćapim i mazim...:mrgreen:

isti slučaj...ja mislim da žene koje iole imaju imalo majčinskog instinkta misle tako..ja sam tako bila sa decom prijatelja dok se nisam porodila....ma sa svakom dečicom koju sam videla samo sam htela da ćapim i mazim...:mrgreen:

Izgleda zia da ja tog instinkta imam na izvoz, hahahaha :klap: :super: :heart: mene je moj muz gledao ovako :eek: kad smo se tek na pocetku zabavljali i ja prodjem na Kalemegdanu pored male devojcice od godinu dana u kolicima i ona pruza ruke ka meni i vice aaaaaaa... a ja pitam jel smem da je uzmem i majka mi dozvoli i izigrah se ja sa malom Sarom i dobih posao da je pazim preko vikenda ponekad kad zatreba, hahahaha :heart:

Izgleda zia da ja tog instinkta imam na izvoz, hahahaha :klap: :super: :heart: mene je moj muz gledao ovako :eek: kad smo se tek na pocetku zabavljali i ja prodjem na Kalemegdanu pored male devojcice od godinu dana u kolicima i ona pruza ruke ka meni i vice aaaaaaa... a ja pitam jel smem da je uzmem i majka mi dozvoli i izigrah se ja sa malom Sarom i dobih posao da je pazim preko vikenda ponekad kad zatreba, hahahaha :heart:

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper fora,osete deca ko ih voli a ko ne:super::super::super:

Ahem oprostite na velicini druge slike... :rotf: :hahaha: mama je malo megaloman kad hoce da pokaze svoje jos nerodjeno, a kockica se vala namestila u tibi ko da se krije od svih hehehehe :cmok: a i jos smo bas majeckiii... :heart: :heart: :heart: joj kad cu ja ko vi slicice bebaca... za vise od pola godine... ajde ajde vreme nek letiiiiii... :whistling:

hhahhahhaahahahah opet ste mi ulepsali dan :D
ja imam za sad samo jedan da prilozim :) ako se setim jos nekog, dodacu!
Neki porodicni prijatelj : A, ocemo da udamo Deu za nekog? Velika je ona!
Andrea (tada 10 ): Neje za davanje! :lol: :lol:
Akcenat je na boldovanom, a Dea nije 'iz Nis' nego iz Beograda, pa nam je sinulo da je bila pod utiskom filma Zona Zamfirova koji je gledala na televiziji :)

Prvi put sam ovde ali ne mogu da odolim.
Pre puno puno godina, putovale smo vozom moja mala kcerka Tamara, a imala je oko 2,5 god., i ja. Odjednom pocinje da place iz cista mira, pun kupe i tog momenta nam je bas kontrolor overavao karte. Ja je pitam zasto place, a ona ce 'ujeo me muskajac"
Kaze kontrolor "koji muskarac, da mu ja sad noge prebijem..."
A Tamara ce "Onaj goje sto jeti..." (mislila je na komarca....)

Drugom prilikom, igrajuci se na ulici u travi, opet se zaplaka iz cista mira.
Zasto places Tamara? Kaze "pobego mi muz...." (puz, obozavala je puzeve i krisom ih i u krevet unosila....)

Vratila se nasa Tijana iz skole, a tek krenula u I razred, i pitam je sta je dobila u skoli da jede za uzinu.
Ona kaze "bile su kifle sa bubuljicama ..."

Mislila je na susam.... umiremo od smeha kad god se setimo.

Ahem oprostite na velicini druge slike... :rotf: :hahaha: mama je malo megaloman kad hoce da pokaze svoje jos nerodjeno, a kockica se vala namestila u tibi ko da se krije od svih hehehehe :cmok: a i jos smo bas majeckiii... :heart: :heart: :heart: joj kad cu ja ko vi slicice bebaca... za vise od pola godine... ajde ajde vreme nek letiiiiii... :whistling:

viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidi,kockica u maminoj tibi,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....drmam glavom ko Kermit..jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

Back