Dečiji biseri

Evo bisera i mog malog sina ( 2,5). Ja pravim rucak u kuhinji, i vidim on se nesto usutio ( znam da je nesto napravio). ulazim ja u dnevnu sobu, a on izvalio sve moguće slike po sobi i sara po njima. ja zagalamim i kazem da sve to pokupi, a on nista, kao da nista nisam ni rekla. kazem ja njemu: cujes li ti mene sta sam ti rekla. a on ( ne gleda me uopste, već nastavlja sa svim saranjem) : Ne cujem te. ja njemu opet: pokupi te slike. On nista. Ja zagalamim, nako sva iznervirana: Cujes li sta ti govrim.
A on se nako ljutito okrene prema meni i kaze: sto si dosadna, jeko sam da te nista necujem."

Evo bisera i mog malog sina ( 2,5). Ja pravim rucak u kuhinji, i vidim on se nesto usutio ( znam da je nesto napravio). ulazim ja u dnevnu sobu, a on izvalio sve moguće slike po sobi i sara po njima. ja zagalamim i kazem da sve to pokupi, a on nista, kao da nista nisam ni rekla. kazem ja njemu: cujes li ti mene sta sam ti rekla. a on ( ne gleda me uopste, već nastavlja sa svim saranjem) : Ne cujem te. ja njemu opet: pokupi te slike. On nista. Ja zagalamim, nako sva iznervirana: Cujes li sta ti govrim.
A on se nako ljutito okrene prema meni i kaze: sto si dosadna, jeko sam da te nista necujem."

:rotf:Isto tako moj sin, samo sto ne govori,da govori verovatno bi bio slicni dijalog:whistling:, prosto se zgranem kada uradi nesto od onoga sto sam mu rekla:whistling:

A jaooooo Bubica..........:) :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Pala sam za slobodu čim sam je ugledala :rumenko: ...sad bi sebi rodila jednu bubicu ...:cool:
Nemoj da me neka sutra prozvala zbog ovog iznenadnog i trenutnog napada iskrenosti i ludila...sutra ću već misliti drugačije ...:mrgreen::cool::mrgreen:

( za sve je kriva cakana bubica :kiss: )

More Espi...sve argumente "za" sad da povadiš ja ostajem nepokolebljiva...

Tu i tamo kad vidim neku bubicu na ulici ...kad negde u prolazu zamiriše beba ...i kad neko objavi od mojih da je trudan...ja sva se raznežim...u drugim okolnostima ..jok !

I što kaže jedna vrla forumašica ...kad bi znala da ću da rodim devojčicu popustila bi...bojim se da ne bi umela sa dečakom...zato se i ne upuštam u tu avanturu !

More Espi...sve argumente "za" sad da povadiš ja ostajem nepokolebljiva...

Tu i tamo kad vidim neku bubicu na ulici ...kad negde u prolazu zamiriše beba ...i kad neko objavi od mojih da je trudan...ja sva se raznežim...u drugim okolnostima ..jok !

I što kaže jedna vrla forumašica ...kad bi znala da ću da rodim devojčicu popustila bi...bojim se da ne bi umela sa dečakom...zato se i ne upuštam u tu avanturu !
ja sam zelela devocicu,ali mog decaka ne dam ni za sto devojcica
mogu ti reci da su decaci nekad umiljatiji od devojcica:D;)

Dete se ne rađa nikome, nego sebi samome :P Ti si tu da ga voliš, da mu pomogneš i usmeriš ga da bi na kraju ponosno gledala kako postaje čovek :)

A slažem se sa espi, i ja sam želela devojčicu, ali ne bih ovog mog bećara menjala... UH, te dve reči se ni ne izgovaraju u istoj rečenici

evo sjetih se i svojg bisera, kad sam imala oko 3 god. ( to mi je mama pričala, i tetak kad doje jednom u godini, stalno to spominje). prije je bila neka mineralna voda zove se Lipički studenac, sa ja sam je zvala "pičkin zdenac"

@espi

Stari smo mi znanci:D Promenila sam nik bila sam_ iza devet brda_behind nine hils, a sada sam resila da budem veselicasta posto nam je doslo leto konacno na ovaj Midwest.

Elem dasa ima 9.5 meseci, ali je bas krupnisic oko12kg i 80cm:ok:

ej pa ćao,ti se kriješ iza drugog nicka...:nono:...sladak je,baš je postao krupan otkad nisi kačila sličice...ej,a baš mu lice malo liči kao Gabriel...hehehe...sladak je...:klap:

Vanja voli da se igra gomile. Naskačemo jedno na drugo pa se valjamo i prevrćemo. I čim neko zalegne on se baci i viče gomila.
Radio on to mojoj mami pre neki dan i kaže ona njemu: Ajde sad baka na tebe gomilu. A on mudrica kaže: Ne bako ja sam mali a ti si velika, udavićeš me.

Back