Dečiji biseri

Promenili muž i ja auto i krenula ja sa Mihajlom (2g i 9m) da ga oteram na servis! Kako prvi put vozim nova kola, nikako da ubacim u rikverc! Počela ja tu glasno da se nerviram, kad Mihajlo dobacuje sa zadnjeg sedišta: PA, MAMA, OKREĆI VOLAN!!!

Ma brebrzo raste,osecam da se nisam nauzivala sa njim kad je bio bas bebica,kao vasi slatkisi,uzivajte sa njima.Evo ja sad ne mogu da kucam,Aca mi otima misa :)..spava mu se,idem da ga ljuljam,kad sam ga navikla.Ljubite decicu.

resizeofrotationofdscf1os6.jpg

Evo ga. Lud je za autima, kamionima, autobusima... samo da vrti neki volan ispred sebe :)

Jeeste, Mirka, cerka Lenka:)
To oko mazenja, i prvo dete sam stalno ljubila i mazila, ali sa ovim drugim sam nekako skroz opustena, uopste nemam nedoumice, tako da je bas gnjavim, a ona uziva. Super su bebe.

joj sad ste me podsetili na jedan biser iz delta sporta kad sam gledo sebi patike :) ...
bio neki klinac ( 3-4 god. ) sa kevom i bratom ( koji ima negde oko 10-ak god. ) i sad taj njegov brat ggleda patike i reshi jedne da proba ... pa posle pita mamu mama kako mi ove stoje , a ona naravno kazhe SUPER !!!
I mali je prekine i kazhe AJ MAMA NEKOM DA LAZhESh STOJE MU KO DA JE NEKA PIChKI*CA :D:D:D !!!
koji blam ... i keva ga na sred radnje izlema :D:D:D:D:D:D:D:D:D !!!
a svi se cepaju :)

Клинка моје рођаке- 5 година- прича ми проичу о томе како се њена најбоља другарица заљубила у њеног дечка.
Питам је ја: ''Па је л' причате вас две сад?''
Она: ''Постављаш ми нереално питање!''
Ја ::shock: ''А шта ти значи то ''нереално питање''? ''
Она: ''Па знаш оно, кад ми поставиш питање које нема везе с мозгом.''

:shock: :shock: :shock:

Та иста клинка , кад је имала две године, ја је чувала, хоће она да пишки.
Кажем ја: ''Обуј папуче, па да идемо у wc, лепо, леву на леву ногу, десну на десну.''
Како сам ово рекла, она намерно обрне папуче.

Ја опет лепо: ''Ана, тако ћеш пасти, изврнућеш ногу, ајде лепо обуј папуче''.
Она: ''Е баш нећу!''

Ја се као разбесним и кажем јој: ''Сад ћу донети боцу да ти дам, ако не обујеш лепо папуче''.

Наравно, обује она папуче, брзином светлости како треба.

Отишле нас две у тоалет, она пишкила, па док сам је обрисала, обукла, оправла руке и себи и њој, прошло је бар 10-ак минута...ја већ заборавила на малопређашњи догађај.

Излазимо из купатила, она ме пита: ''А је л' боле боце кад се дају?'''
Ја ( као да је не уплашим, примаће их једног дана сигурно): ''Ма нееее, ништа то не боли, као да те угризе комарац''.

И прође неко време, сат-два, Ана дивља по кући, скаче по кревету, ја је смирујем, објашњавам јој да ће пасти на главу , да ће је болети...ма јок, не вреди, ''живо'' дете, па то ти је!
Сетим се ја успеха са боцама, применим исту тактику, а она ће мени на то: ''Баш ме брига, донеси боце, ионако си рекла да не боле.''

:shock: :shock:
Ето, тако ме је намагарчило дете од 2 године.:lol:

Rekla jedna djevojka mojoj ceri:"Pravi si papagaj kako si se usharenila"(a nesto se sama kindjurila)...tek njen odgovor"ti si svinja,vidis da si obukla rozo odijelo"...
Posto je inace ova djevojka stalno zadjeva,ima tako malo slobodnije ponasanje...tek ce jednom cera njoj..."ti bas puno lazes...vidi koliki ti je nos..." :lol:(Ali istina ima veci nos)...

Back