Dečiji biseri

Ihhh kakvi su vam ovi mali ljudovi, bjeeeee! :) Mi dobili nagradu - paket za jednu Dj. fotku, treba gospodin da izadje u sledecoj Nutriciji! :P Mozda je vec izasla??? Ali ona se ne kupuje, dobija se u zdravstvenim ustanovama.

2008_0123030030-1.jpg

Vauuuuuuuuuuuuu.....vidi moju temu al je procvetala!
c011.gif

I vidi al je porastao Djole :lol: , pu,pu ,pu...al vreme leti...

I vidi malu Hanibalku....:lol:( kako je njena mama samo laka meta za zle ljuda , kazu joj da dete liči na oca a ona se pali, pa se duri...:roll:)

A vidi mačkicino malo mače ...pa te nožice , da ga pojedeš !

Društvo...deca su nam definitivno ukras sveta...

moja Anastasija 3.5 inace hiperaktivno djete koje tuce sve zivo oko sebe kaze da nece da ide u vrtic jer ce je druga djeca tuci a ona ne zna da se brani. To je rekla jer nece da ode od bake :D

Na igralistu je sebi nasla druga
ja: Kako ti se zove drug
ona: Zove se Marko i on mi je momak
ja: jel se tebi svidja marko?
ona: svidja
ja: a jel se ti svidjas Marku?
ona: moram pa ja sam mu cura
ja: a jeste se ljubili
ona (pomalo ljutito sto je to pitam): Mama, pa za to se treba prvo voliti!
ja: bez teksta!

ujna: ma Marko tebe ne voli on ima drugu curu
ona vec vidno ljuta: NEMA!!! Ja sam mu jedina

Sad sam se setila. Bila sam pre par nedelja na jednom koncertu. I sad svi sedimo i slušamo muzičare. Svi lepo sviraju, ali pevač uništava. Mislim da se dopao samo njegovima koji su došli da ga slušaju. I u pauzi od minute kaže devojčica: A kad će da bude kraj? Ubrzo oni nastave da sviraju i na kraju, zahvale se. Požele nam da uživamo u izložbi, kad devojčica mami: Vidiš da je bolje sada. :)

vodila baka mog Vukašina od 2 godine na groblje kod deke...
pita ga mama: Šta ste radili kod deke:
Vukašin: Palili smo sveću deki.
Mama: Što ste palili sveću?
Vukašin: Da ne bude deka u mraku.
Razbio me...

vozim se ja u tramvaju, a pored mene mladji covek drzzi sina od 3-4 god. u krilu. Mali kroz prozor ugleda skuter i trazi od oca da mu kupi (vrlo glasno). Tata se smeje i objasnjava mu da je jos mali, dok mi svi slusamo dijalog. Jednog trenutka mali kaze: Ako mi ne budes kupio, kazacu mami da si piskio u lavabo!

Mali Danijel (4) odlazi sa splava sa mamom kući, ali prvo mora da piški.
Dok mama plaća racun on neprimjećeno odlazi u wc. Naravno mama se uplaši kad se okrene oko sebe i vidi da ga nema:
"Dane, gdje si??"
A kroz drvene zidove splava, umilni glasić odjekne od pločice wc-a:
"Pisaaaaaaaaam..."
A mi svi u smijeh.
Kroz samo minutu, a da ga niko nije ništa pitao, ponovo isti glasić isto odjekuje:
"Pisoooo saaaaam..." :lol:

:p:heart:

Ajmo jos jedan biser:

Negde u cetvrtom osnovne, 8. marta, dolazi moj bata kuci i sav raznezen objasnjava kako su razrednoj kupili poklon za Dan zena i kako se ona rasplakala od srece.
Pitam ga ja sta su joj to tako lepo kupili a on krece da objasnjava:

"Pa kupili smo joj crvene ruze... buket onako u obliku SUZE i ima 2 trake na kojima su se potpisali svi iz odeljenja!" :shock:

Ajaooo nije ni cudo sto je razredna pustila suzu! :lol:

:rotf::rotf::rotf: ajoj, djeca su zakon!!!!!!

Ovo mi je moja baba pricala: sede u busu cale i klinac mu u krilu. Kako naidje koja stanica, tako mali krene da sidje, trajalo to tako, tata ga vracao, malo grdio dok mu nije prekipelo posle 7-8 stanice i klepi klinca, malo, onako pedagoski. Na to ce klinac pred budnim okom i uhom prisutnih (dao bog, bus uvek pun) svom tatici: "E, SAD, ZA OVO, IMA DA TE KAZEM MAMI DA SI OPET PISAO U LAVABO!"Naravno da su sisli na sledecoj stanici... :lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

A jedan kolega dosao kuci s posla (nije se video sa zenom nekoliko dana... doticna bila kod rodjaka nekim poslom) pa ranije nego inace se "podovata" sa zenom u spavacoj sobi, misleci da klinac spava a pri tom su zaboravili da zakljucaju vrata sobe.
U sred sex-a samo su culi deciji glas koji kaze:
"Sta to radite..ludaci!?"
Mali je stajao ispred vrata sirom otvorenih ociju.

jao, kako nisam prije nabasala na ovu temu :mrgreen: mrak!!!

Original postavio kalej
Ovo mi je moja baba pricala: sede u busu cale i klinac mu u krilu. Kako naidje koja stanica, tako mali krene da sidje, trajalo to tako, tata ga vracao, malo grdio dok mu nije prekipelo posle 7-8 stanice i klepi klinca, malo, onako pedagoski. Na to ce klinac pred budnim okom i uhom prisutnih (dao bog, bus uvek pun) svom tatici: "E, SAD, ZA OVO, IMA DA TE KAZEM MAMI DA SI OPET PISAO U LAVABO!"Naravno da su sisli na sledecoj stanici...

E kad nisam umrla od smeha

Negde u cetvrtom osnovne, 8. marta, dolazi moj bata kuci i sav raznezen objasnjava kako su razrednoj kupili poklon za Dan zena i kako se ona rasplakala od srece.
Pitam ga ja sta su joj to tako lepo kupili a on krece da objasnjava:

"Pa kupili smo joj crvene ruze... buket onako u obliku SUZE i ima 2 trake na kojima su se potpisali svi iz odeljenja!"

:rotf: :rotf: :rotf:

Peva moj Mihajlo (2g i 9m) pesmu: Mito, bekrijo, sve si pare popio, nemam šta da ti uzmem kad si sve popio!!! A onda sledi nastavak: Zašto, mito, ne dođeš, da me kući povedeš, da ti staru majku gledam KROZ PROZOR!!!

Back