mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Ma nije ni važno nakoga liče, nek' su nam živi, zdravi i lepi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mi dobili nagradu - paket za jednu Dj. fotku, treba gospodin da izadje u sledecoj Nutriciji!
Mozda je vec izasla??? Ali ona se ne kupuje, dobija se u zdravstvenim ustanovama.
Srce malo 

, pu,pu ,pu...al vreme leti...
( kako je njena mama samo laka meta za zle ljuda , kazu joj da dete liči na oca a ona se pali, pa se duri...
nije to tvoja tema,to je nasa tema
mogu i ja naninu mamu da naljutim,sad ces da vidis
mirka kad ces da rodis comiju sina?![]()

Mali Danijel (4) odlazi sa splava sa mamom kući, ali prvo mora da piški.
Dok mama plaća racun on neprimjećeno odlazi u wc. Naravno mama se uplaši kad se okrene oko sebe i vidi da ga nema:
"Dane, gdje si??"
A kroz drvene zidove splava, umilni glasić odjekne od pločice wc-a:
"Pisaaaaaaaaam..."
A mi svi u smijeh.
Kroz samo minutu, a da ga niko nije ništa pitao, ponovo isti glasić isto odjekuje:
"Pisoooo saaaaam..."![]()

Ajmo jos jedan biser:
Negde u cetvrtom osnovne, 8. marta, dolazi moj bata kuci i sav raznezen objasnjava kako su razrednoj kupili poklon za Dan zena i kako se ona rasplakala od srece.
Pitam ga ja sta su joj to tako lepo kupili a on krece da objasnjava:
"Pa kupili smo joj crvene ruze... buket onako u obliku SUZE i ima 2 trake na kojima su se potpisali svi iz odeljenja!" :shock:
Ajaooo nije ni cudo sto je razredna pustila suzu!![]()

ajoj, djeca su zakon!!!!!!moja rodjaka je pre neki dan cula da bosanci nesto pominju bolan, ali ne zna sta to znaci.
i lepo valentina pita mene:
jel bolan brat od mulan(iz crtanog filma!!!)
e, kad se tad nisam ugusila od smeha....
coool!!!Moj sinak je imao oko 3 godine kad je pijuci jogurt pomno posmatrao pakovanje. Najednom me ozbiljno pogledao i pitao: Jel' da, mama, da krava daje mleko?
Na sta mu ja svesrdno potvrdim. Usledila je mala pauza i njegova konstatacija:"Onda jelen daje pivo!".

Ovo mi je moja baba pricala: sede u busu cale i klinac mu u krilu. Kako naidje koja stanica, tako mali krene da sidje, trajalo to tako, tata ga vracao, malo grdio dok mu nije prekipelo posle 7-8 stanice i klepi klinca, malo, onako pedagoski. Na to ce klinac pred budnim okom i uhom prisutnih (dao bog, bus uvek pun) svom tatici: "E, SAD, ZA OVO, IMA DA TE KAZEM MAMI DA SI OPET PISAO U LAVABO!"Naravno da su sisli na sledecoj stanici...![]()

A jedan kolega dosao kuci s posla (nije se video sa zenom nekoliko dana... doticna bila kod rodjaka nekim poslom) pa ranije nego inace se "podovata" sa zenom u spavacoj sobi, misleci da klinac spava a pri tom su zaboravili da zakljucaju vrata sobe.
U sred sex-a samo su culi deciji glas koji kaze:
"Sta to radite..ludaci!?"
Mali je stajao ispred vrata sirom otvorenih ociju.
mrak!!!

Nikola (3god) ovako se obraća drugarici u vrtiću nakon što mu je rekla ružnu reč(niko nije čuo šta je to tako strašno)- JA SAM SE JUTROS PROBUDIO SRETAN ŠTO ĆU IĆI U ŠKOLICU, A TI SI MI SADA TO REKLA! ZAŠTO SI TO UČINILA?

Peva moj Mihajlo (2g i 9m) pesmu: Mito, bekrijo, sve si pare popio, nemam šta da ti uzmem kad si sve popio!!! A onda sledi nastavak: Zašto, mito, ne dođeš, da me kući povedeš, da ti staru majku gledam KROZ PROZOR!!!