smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
U našoj igraonici vlada sasvim opuštena, domaća atmosfera. Naravno da se deci to dopada i da se vrlo brzo odomaće. 
I bez obzira što se oko svih klinaca trudimo, ima nekoliko "posebnih".
Jedna od omiljenih nam gošći je i mala Nevena. Simpatije su obostrane i stvarno se jako raduje susretu.
Elem... juče je bila sa mamom, igrala se sa oboje (uvek "uhapsi" bar jednog d nas), pa smo imali "strašnog vuka" (Nena) i "bradatu crvenkapU2 i ko zna šta sve...
Kad se obukla da pođe, vodio se ovakav dijalog između nje i "bradate Crvenkape":
"Idem!"
"Kako ideš?! A pozdrav?"
"Peške!"

I bez obzira što se oko svih klinaca trudimo, ima nekoliko "posebnih".
Jedna od omiljenih nam gošći je i mala Nevena. Simpatije su obostrane i stvarno se jako raduje susretu.
Elem... juče je bila sa mamom, igrala se sa oboje (uvek "uhapsi" bar jednog d nas), pa smo imali "strašnog vuka" (Nena) i "bradatu crvenkapU2 i ko zna šta sve...
Kad se obukla da pođe, vodio se ovakav dijalog između nje i "bradate Crvenkape":
"Idem!"
"Kako ideš?! A pozdrav?"
"Peške!"

sada je u prvom osnovne), aja je pitam kako zna. Ona samouvereno odgovara: "Pa brani me kada me drugi dečaci diraju u školi", a ja pitam da li brani i druge devojčice, na šta će ona:" Pa brani i Đinu, ali je u mene zaljubljen, nije valjda u nju"