Dečiji biseri

samomama:
Imate mog klinca na www.ummsj.org.yu, 99-o godiste,nije tesko pronaci,prije njega ima 8 djevojcica,pa onda on....sa bijelom kapom a la Tito na Galebu . Ako ko zna da je postavi umjesto mene ovdje bicu mu zahvalna.

Probala sam da stavim tvog prelepog decka na forumu ali nemoze se izvuci sa sajta . Pa kako si je stavila na avataru , sigurno ti je u kompjuteru tako je lakse idi na ovaj link i snaci ces se dalje http://img159.imageshack.us . Pozdrav

Moja cerka (2 god i 10 meseci) i ja razgovaramo sad skoro za vecerom, i ona ce meni:
- Mama kupi mi jednu kornjacu!
- Jao, pa necemo da je kupimo, kornjaca smrdi... pokusavam ja da je odgovorim
- A gde smrdi?, opet ce ona
- Pa cela smrdi, odgovaram ja vec srecna sto sam je ubedila da odustane od te kupovine
- Mama, kupi mi jednu cistu!

Kad smo kod smrada.
Spremam ja morske plodove u kuhinji, (koji prilicno neprijanto mirisu, by the way), tu su moj suprug i brat samnom. Ulazi smizla, namrsti nos i onako odsecno odvali: "Ko ovde od vas smrdi, jeli?"

Stoje moj pas koji je pretezno beo sa komsijskim psom koji je ceo crn (a zove se Rex), i prolazi mala komsinica od 3 godine pokazuje prstom na njih i kaze svojoj baki: "vidi, jedan beli i jedan Rex"

Pitala vaspitacica moju Ljilju 4 god.cime joj se bave mama i tata i sta rade:
Ljilja : Mama uci
Vaspitacica :mislis uci nekoga ili nju uce nesto na poslu?
Ljilja : ne nego uci sa sveskom i olovkom.
Vaspitacica: ma dobro nije ni bitni kad ne razumem a sta ti radi tata?
Ljilja: Pa ide na poso
Vaspitacica: pa sta tamo tata radi?
Ljilja: Pa zaradjuje pare!!!!!(o sto su glupe te vaspitacice)
Vaspitacica: A kako zaradjuje pare?
L:jilja: Pa lepo da meni kupi suknjicu.

SoleteRayos%C3%91ajo.gif

posto su moja deca vec celika (14 i 11godina) napisacu samo nekoliko njihovih izraza kada su bile male
gobul - golub
bota - lopta
balota - balon
sipokot - kisobran
lidjidi - frizider (mladja je koristila iskljucivo rec jaje za frizider)
bako, daj mi zuto, plavo, zeleno ucila decu (naime, trazila je crveni flomaster kojim je moja mama ocenjivala kontrolne zadatke), .. a ima toga jos

tjale od nekih 33-4 retko vidja klinca koji ima 7...i kao tu je i legli njih dvojica da spavaju keva radi tretju...ukratko...

mali - tata da te pitam neshto..koja je razlika izmedju yebanja i vodjenja ljubavi
tjale - pa vidish yebanje ti je bezveze to ti je samo onako prolazno i trenutno kao kad pojedesh chokoladu...a vodjenje ljubavi to je kad si sa nekim koga volish npr ja sam sa tvojom mamom uvek vodio ljubav nikad ono prvo...
mali - tata to znachi da ti nikad nisi yebo...

danas je moja devojcica 2,5 god.prosla pored svoje tete,teta je pitala kada ce doci a ona je rekla posle.Tete je dosla posle sat,dva s nekom desetom namerom,a bebana joj kaze Sto si dosla,nije jos POSLE!?

Nakon ručka, Ogijeva mama primeti parče viršle ispod stola.
Mama kaže Ogiju: ''Je li ovo parče viršle tebi ispalo?''
Ogi: ''Jeste.''
Mama: ''Pa, što mi nisi rekao tad kad ti je ispala da pokupim, znaš da smo imali mrave i da smo ih se jedva rešili, pa sad će da osete hranu i opet se pojave...''
Ogi: ''Kad se jede ne priča se.''

Citam detetu neki test za decu i na pitanje da li zna sta je to gladijator on odgovara "Znam to je ono sto se grejemo" misleci na radijator. Tada je imao 3-4 godine.
Ovih dana smo mu objasnjavali zasto je 8. mart praznik zena. Kao one su se borile za svoja prava, jer su muskarci bili glavni itd. Na to ce on "Nije tacno, kod nas je mama glavna. Ako mi tata obuce nesto pa se mama ljuti, posle moram da obucem sta mama kaze." Posto je 8.mart praznik svih mama on pita "A zasto ne postoji 8.tart" (praznik za tate).
Mladji sin ima jednu ipo godinu. Govori samo mama, tata, av-av i sl. ali imitira sve sto drugi rade. Tako me muz pre neki dan u sali ustipao za zadnjicu. Klinac to snimio i celog dana me jurio po kuci da me stipa.

Ja vec rekoh, drage volje, stoje pripremljene 2 slike, al ne umem da se sluzim imageshackom. Sad pise neki portal, pa nudi dalje linkove, na svakom traze registraciju, a meni to prekomplikovano

Back