Dečiji biseri

Pre tacno godinu dana na Kopu. Ovo na sankama sam ja...
a082.gif

kumina mala sestricina voli da skace po krevetu pred spavanje... jedno vece tata krece u spavacu sobu da namesti krevet, a mala ga moli : "tatice, idem i ja sa tobom!"... on joj kaze da ne moze, jer ona skace i pravi nered, a on je umoran i hoce da namesti krevet odmah da se spava... na to mu mala kaze : "tatice, molim te me vodi u spavacu sobu!"... on joj kaze :dobro, ako mi obecas da neces skakati!... i onda mala reche : "Tatice, odvedi me u sobu, VIDECEMO STA CE SE DALJE DOGADJATI!"

Moj sestric2,5god.Izasao u kafic sa mamom i tatom i jede kolac.Jede,pa se mrsti,pa opet jede.Pita ga majka jel ti muka,a on jeste.Pa sto onda jedes?Nema veze sto mi je muka kolac mi ne diraj.Ali bolece te stomak.A mali nema veze ja cu da legnem,pa ces ti da mi masiras stomak ALI KOLAC MI NE DIRAJ...

Moja smizla se vraca iz komsiluka i zahteva:
Mama presvuci me mokra sam
Pa od cega si mokra?
Prosula sam kiseli (prim. prev. gazirani) sok po sebi
Pa jesmo li se dogovorile da ne pijes kisele sokove to nije zdravo?
Ma znam, ali smo se Mona i ja dogovorile da ti ne kazem

Igramo moj Nikola i ja Crash trke na playstation-u i posto ja sve vreme vodim on mi kaze u jednom trenutku:" Videces, ti, mama, kad mi padne zhvaka" :shock:
Gledao crtani "Gospodar lopova" gde ide recenica "Videce on kad mi padne shaka", pa protumacio na svoj nacin :D

klinka od 2.5 dobila sestru pre nekog vremena...a beba ko beba zahteva pazhnje i vremena...naravno mala poshizela shto je neki ne zarezuje...samo uleti kod bebe u sobu i sa viche "aaaaaa" i zatvori vrata na prvi bebin plach...

Back