Dečiji biseri

Baka uspavljuje moju pametnicu od 3 god:

Hajde sad zazmuri i zamisli 3 ovcice
Ova zazmuri
Hajde sad zamisli kako ovcice preskacu ogradu
Pametnica otvori oci
Pa zasto si sad otvorila oci?
Pobegle su mi ovcice!!!
:)))))))
Nastavak:
Hajde opet zatvori oci i ovcice ce se vratiti, jesu se vratile?
Ma nisu, dosla samo jedna debela krava!

WithdrawnWater:
Moja ordinacija (psihijatrijska) pre Nove Godine, Nikola ima 5 godina.

Ja: Sta radi tvoja mama?
Nikola: Prodaje u Maxiju!
Ja: A cime se bavi tvoj tata?
Nikola: Drka kompjuter i mobilni po ceo dan!

(Mama propada u zemlju, ja, psiholog i socijalni radnik padamo na zemlju!)

Opet ja: Kazi mi Nikola - je l' znas ti neku domacu zivotinju?
Nikola (sav pun ponosa): Znam!
Ja: Ajde nam kazi koju domacu zivotinju ti znas?
Nikola: Jaje!

Steta je zaista sto ne belezim sve decije bisere sa posla, ovo je bilo poslednje pa mi je ostalo u glavi!

uh...ovo me je podsjetilo na mog sina...pa da i ja dam svoj prilog...
Kao prvo moram da objasnim da zivim u njemackoj i da mi je sin ovdje roden..kada je bio mali lose je baratao srpsko-hrvatskim jezikom...i da bi malo usavrsio znanje posaljem ga ja preko ljetnog ferija kuci kod mojih...kada sam nakon 4 tjedna dosla po njega doceka me ova prica:
Moj se tata spremao na pijac pa rece mome sinu ajde gorane ides samnom da mi pravis drustvo...moj sin zadubljen u njegove igrice i gemboj rece da nema volje...a moj tata naravno ajde ,,pa ajde...i popusti goran i pocne da se sprema..patike..mobilni i naravno gemboj u dep..moj tata vidjevsi da nosi gemboj rece mu ..ma daj sta to nosis pa svejedno ne mozes da igras a i za 20 min smo opet nazad...moj sin ga pogleda ozbiljno pa mu rece...ma daj dida molim te pa samo cu malo da drkam u autu.... :oops:

evo jos jedan:
imamo mi drustvo, slavi se malo, kartamo belu, i pocne neko da prica viceve...mujo ovo mujo ono ..hahahahah...e kada su otisli gosti..pride meni moj goran..pa me pita...ej mama ja sam sve razumio samo mi jedno nije jasno hoces da mi prevedes?..pa hocu sreco reci sta to nisi razumio...on me pogleda ozbiljno pa me pita mama a sta je to MUJO.... :(

evo jos jedan biser kada je moj sin bio malo stariji ...13 god.
Sjedimo mi u restoranu s drustvom i moje malo kumce s nama...ulazi crnac,,a moje kumce ce onako tiho mom sinu...vidi ove crncine kakvu ima frizuru...a moj sin ga ispravlja..andrej..ne smijes da kazes crncina..to nije ljepo...a kako da kazem pita on opet...moj sin zastade zamisljeno..pa ce na to:pa reci onaj maximalno pigmentirani.....pukli smo od smijeha...moje kumce naravno vise nista nije kuzio(imao je 4 god..sta zna on sta su pigmenti)heheheh

PITANJE ZA SVE KOJI STE OVDE KACILI FOTKE !!!

DA LI MI DOZVOLJAVATE DA KORISTIM OKACENE FOTOGRAFIJE U CASOPISU ZA KOJI POCINJEM DA RADIM.????

Pisacu o deci trebaju mi slike.

Ajde recite da nemate nista protiv, molim vas!!!

maliPrinc:
Odveo moj drugar sina u vrtic, a mali zesce nemiran i nevaspitan. Kad je doslo vreme za spavanje, mali odglumeo da je zaspao pa kad je vaspitacica izasla iz prostorije, on ustane iz kreveta i na sav glas kaze:
"Ustajte deco!..u p.m.!"

A jedan kolega dosao kuci s posla (nije se video sa zenom nekoliko dana... doticna bila kod rodjaka nekim poslom) pa ranije nego inace se "podovata" sa zenom u spavacoj sobi, misleci da klinac spava a pri tom su zaboravili da zakljucaju vrata sobe.
U sred sex-a samo su culi deciji glas koji kaze:
"Sta to radite..ludaci!?"
Mali je stajao ispred vrata sirom otvorenih ociju.

:lol: :lol: :lol:

jaoooooooooo... citam opet ovu temu...

Večeras su naše nekadašnje komšije svratile kod nas sa svojim trogodišnjim sinom. I ja sam učila na drugom spratu, a klinac je nekoliko puta pokušao da izađe iz sobe i ne znam šta sve nije hteo da uradi, ali su ga stalno umirivali, a na kraju je rekao ozbiljno: ''A bre, pustite me de vidim šta radi ono dete gore!'' (to dete sam ja :) )
A jedna klinka opet iz mog komšiluka, došla kod mene i videla sliku gde me moj bivši momak ljubi u obraz, pa me pita: ''Je l' ti ovo momak?'' Ja kažem: ''Nije, bio je''.
Ona: ''Zašto nije sad?''
Ja: ''Pa eto, nije...''
I klinka: ''Pa normalno, da si ga i ti poljubila, bio bi s tobom''.

gudajoka:
Baka uspavljuje moju pametnicu od 3 god:

Hajde sad zazmuri i zamisli 3 ovcice
Ova zazmuri
Hajde sad zamisli kako ovcice preskacu ogradu
Pametnica otvori oci
Pa zasto si sad otvorila oci?
Pobegle su mi ovcice!!!
:)))))))
Nastavak:
Hajde opet zatvori oci i ovcice ce se vratiti, jesu se vratile?
Ma nisu, dosla samo jedna debela krava!
HA !!!!!!!!!

KKK.gif
upaca kada.

Moja Anđela (3 godine) ima običaj da ponavlja pitanja do besvesti iako je na njih dobila odgovor. Elem, pre neki dan radila sam nešto za kompjuterom, a moja Anči dobila inspiraciju i rešeta me pitanjima. Ja uredno odgovaram, sve dok se isti krug pitanja nije ponovio već peti put.

Ja: "Anči, dušo, vidiš da mama čita, ajd kad završim pričaćemo."
Anči (sa osmehom anđela i pogledom vražićka) kaže: "Pusti sad to, mama, ajde da pričamo, nismo se videle sto godina!"
Naravno da sam batalila posao i družila se s detetom, posle "sto godina". ;)

Moj maleni (ima 5 godina) svako veče kada se kupa pita pita - a jel večeras na redu glava (tj. peremo li večeras kosu?).

I tako isto pre neko veče on pita i ja kažem da - a on (sasvim mirno i staloženo prihvatajući taj nemio dogadjaj) - A do kada ću ja u životu morati da perem glavu??

A jedan malo veći dečak koji ne voli da jede supu je jednom dok ga je mama terala da jede istu izjavio - Jedva čekam da se oženim i da više ne moram da jedem supu!

Ozbiljni razgovori sa smizlom (3 g) dok ona predano jede sladoled:

Mila sta zelis biti kad porastes?
Gogo (golub u prevodu) - rece koncentrisana na sladoled
Ne stvarno, sta zelis biti kad budes velika?
Gogo - kulira i dalje
Nisi shvatila tatu, sta zelis da RADIS kad porastes?
Da LETIM ! - rece vidno iznervirana

dule (5) i ja rucamo..beli stolnjak, u tanjiru spagete i cjufte..ispadne mu malo spageta na stolnjak i zamaze ga...

prvo par min koolira..kao nista nije bilo..ja cutim..i onda pitanje:
dule-mamaaa..a za sta sluzi stolnjak?
ja-pa..( oklevam..za sta dodjavola sluzi beli stolnjak..osim za ukras:roll: :lol: )..sluzi da ne jedemo na stolu..da hrana ne stoji na stolu, vec na stolnjaku
dule-aha..znaci, sluzi da hrana padne na stolnjak, a ne na sto?
ja-daaa..kazem sa oklevanjem jer ne mogu da nadjem zamerku logici:lol:
-e onda je u redu..spagete mi nisu pale na sto, vec na stolnjak..zadovoljno zakljuci moj sin, i nastavi da klopa:wink:

SINDI:
dule (5) i ja rucamo..beli stolnjak, u tanjiru spagete i cjufte..ispadne mu malo spageta na stolnjak i zamaze ga...

prvo par min koolira..kao nista nije bilo..ja cutim..i onda pitanje:
dule-mamaaa..a za sta sluzi stolnjak?
ja-pa..( oklevam..za sta dodjavola sluzi beli stolnjak..osim za ukras:roll: :lol: )..sluzi da ne jedemo na stolu..da hrana ne stoji na stolu, vec na stolnjaku
dule-aha..znaci, sluzi da hrana padne na stolnjak, a ne na sto?
ja-daaa..kazem sa oklevanjem jer ne mogu da nadjem zamerku logici:lol:
-e onda je u redu..spagete mi nisu pale na sto, vec na stolnjak..zadovoljno zakljuci moj sin, i nastavi da klopa:wink:

Ljubi mama genija pametnog svog!
Puno pozdravi macka malog!

Back