Dečiji biseri

Spremamo se mi danas da idemo na slavu kod kumova.Zove moja mama telefonom , i javlja sa moja cerka...Caskaju njih dve o tome gde tako se ide i zasto , pa moja majka pita moju cerku da li ce biti torta na slavi.( inace je moja majka jedna bucka koja voli kolace)

Na to ce moja klinka: "Ne baba nece biti torta, bice zito. A znas baba sta je to zito? To ti je isto sto i torta samo malo drugacije "

Ja je onda pitam :" A sta je Nano drugacije tu?" , a mala mudrica mi kaze: " Pa mama, tu se kasika ne stavlja na tanjiric nego u casu u koju se sipa voda! "

Eto, sad znam sta je razlika izmedju torte i zita!!!!

Kad je moja zena dosla iz porodilista sa sinom, moja cerka ga je zvala nodi i bio joj je zanimljiv...pa dva dana...posle toga je usledilo pitan je: "Mama, a kad ce ova beba da ide kuci, ja sam se izigrala sa njom..."

Bili smo na nekom rucku i jeli pilecu supu, a na posebnom tanjiru je bilo meso i povrce iz supe. Moja cerka Maja, koja je tada imala 5 godina, uzela je pilecu nogicu i razrogacenih ociju pitala: " CIJA JE OVO RUKA?".

DayLight:
ja kao klinatz nisam znao da kazem PTICHICA nego sam govorio PICHICA.... samo da znate koliko sam chokolada dobio zbog toga.....

:)

Ja sam umesto čelo...govorila Pčelo!! :lol:

a oje drugarice brat je meso j i lj )inace to sam pre neki dan prvi put cula da je to moguce :) ) Elem desavalo mu se da kaze ljalje i tako to. I zeza on anjega jer je starija naravno dok pricaju i kaze luka nije ljalje nego jaje :lol: kaze on pa da to sam i reko jaje! Nisi reko si ljalje. Dobro jaje si rekao a j...kao sta a oce paaa j ... kao jujaska!!! :lol:

Kad sam bila mala(3 godine) imali smo kucnog prijatelja Zeljka kog sam obozavala.On je inace bio bodi bilder,a ja sam mu se u svemu divila i tako sam jednog dana mojim roditeljima rekla : Ja kad porastem bicu debil (mislila sam bilder) ko Zeljko!

Ovo moram da Vam napisem. Posto radim u studentskoj menzi evo njihovih bisera. Nisu bas deca ali su im biseri samo tako. Kada smo za rucak (pre desetak godina ) delili kivi jedan brucos dolazi i kaze: Teto jel mogu da zamenim ovaj je zelen :), ili : Dolazi brucos u petak i kaze - Teto samo da se prijavim. Sutra putujem kuci pa da ne kuvate za mene:)...

nuki:
Bili smo na nekom rucku i jeli pilecu supu, a na posebnom tanjiru je bilo meso i povrce iz supe. Moja cerka Maja, koja je tada imala 5 godina, uzela je pilecu nogicu i razrogacenih ociju pitala: " CIJA JE OVO RUKA?".
:lol: :lol: :lol: :lol: fenomenalno

to me podseti
siniša /3 god/ je jedne nedelje gledajući svog dedu kako slako glaba pileće nogice rekao
:shock: deda jede kostove :!:

Znate pricu o Jasi i carobnom pasulju kad on na kraju ukrade od dzina harfu da razveseli bolesnu mamu?
E tako je mene juce shrvala neka gripa i moj mali secer me pita sta mi je. Kad sam joj rekla da sam bolesna, tuzno mi je rekla: nemoj biti bolesna, onda cu ja morati da idem kod dzina po "harbu"

Moja princeza dolazi iz skole sva vazna jer je dobila 5+ iz matematike.
-Ljubavi-pitam je ja-jel bio tezak pismeni?
-Uzasno,nista teze u zivotu nisam radila!!!-
-Pa,koliko je bilo petica-opet pitam ja,a ona sva vazna odgovara-Pa svi smo dobili petice!!!
Moja plavusa....... :cry:

mama_caca:
Ovo sam cula od jedne prijateljice. U jednom selu su zivele dve sestre Olivera i Stanislava. Oliveru su od malena zvali Vera tako da mala nije znala kako joj se stvarno zove sestra. Kad je mala posla u skolu , a to su one skole gde sva deca do petog idu u istu ucionicu, uciteljica je rekla deci da ustanu i kzu svoje ime. Ustala starija i rekla : Ja sam Olivera. Na to ce mladja zbunjena : Ja sam Olistanislava:D
:lol: :lol: :lol: :lol:

jbt, suze mi podjose od smeha!
:lol: :razz: :lol: :lol:

Dirk:
:))))) a razgovor moje cerke i mene od juce ujutru, pred brijanje :)
Ona: Tata, a sto ti imas bradu?
Ja: To se i ja cesto pitam, evo ide tata da se obrije
Ona: A tata, imam li ja bradu?
Ja: Nemas sreco, ti si lepa :) (nemam ni ja pojma sto sam to rekao, valjda da je otkacim :)
Ona: posle par minuta razmisljanja: A tata, ti si onda ruzan???

Ovo je bash slatkooo :) :p

Moja mladja, imala je nesto vise od 3 godine. Pozvala me je telefonom da mi kaze:
- Tata, jel tebe interesuje moje vencanje? Znas, ja sam odlucila da se udam.

Par dana kasnije vozimo se kolima moj kolega, moja majka, starija cerka i ja. Kolega pita moju mladju:
- Tanja, ja sam cuo da si ti resila da se udas. Da li je to tacno?
- DA!
- Aha... Onda ti moras da imas momka. Kako se zove?
- Imam Nesu, ali on mi nije vise momak jer je rekao uciteljici da mi se svidja, Acu i Davida.
- O pa ti imas tri momka... Ne mozes da se udas za svu trojicu. Za koga ces da se udas?
- Pa za Avrama! (odgovor u stilu: "sta ti je, kako ne znas?").
Svi smo mi poceli da se smejemo, a ona se za to vreme zanimala nekom igrackom kao da je nista ne zanima, pa kada se smeh utisao ona se opet oglasila:
- E svasta sa vama. Pa ja vas samo zezam. Ja sam jos mala da se udajem.

Setamo ulicom i prolazi zaprega s jednim sugavim grbavim konjicem, prikolica naherena puna starog papira, i vozi je naravno neki Cigo (iliti Rom).
Mama jeli ono kocija?
Jeste duso (da ne kvarim decje iluzije)
A jel ide na bal?
Da duso
Onda je ono Pepeljuga -sva sretna pokaza na Cigu

rdeki:
Moja mladja, imala je nesto vise od 3 godine. Pozvala me je telefonom da mi kaze:
- Tata, jel tebe interesuje moje vencanje? Znas, ja sam odlucila da se udam.

Par dana kasnije vozimo se kolima moj kolega, moja majka, starija cerka i ja. Kolega pita moju mladju:
- Tanja, ja sam cuo da si ti resila da se udas. Da li je to tacno?
- DA!
- Aha... Onda ti moras da imas momka. Kako se zove?
- Imam Nesu, ali on mi nije vise momak jer je rekao uciteljici da mi se svidja, Acu i Davida.
- O pa ti imas tri momka... Ne mozes da se udas za svu trojicu. Za koga ces da se udas?
- Pa za Avrama! (odgovor u stilu: "sta ti je, kako ne znas?").
Svi smo mi poceli da se smejemo, a ona se za to vreme zanimala nekom igrackom kao da je nista ne zanima, pa kada se smeh utisao ona se opet oglasila:
- E svasta sa vama. Pa ja vas samo zezam. Ja sam jos mala da se udajem.

Znaci ne verujem ;) kakav genije od deteta!!!! E poljubi je u moje ime molim te!

Moja mladja, takodje kada je imala oko 3 i nesto...
Vozili smo se kolima, a moje sef koji je sedeo pored mene je nesto zadirkivao. Ona je ustala na zednjem sedistu, podbocila se i rekla mom sefu:
- Ej, mali! Jel hoces ti da se bijes?
Moj sef se nasmejao i odgovorio:
- Necu.
- A sto se onda svadjas kad neces da se bijes?

Moja mladja, pre nekih pola godine (9 godina).
Pricao sam telefonom sa starijom i onda sam zatrazio da mi da Tanju manju. Starija je pozvala:
- Tanja manja! Ima li neka Tanja manja?
Na to je ona mala viknula besno:
- Ima Tanja ali nisam manja.
Kada je dosla na telefon ja sam pokusao da joj objasnim:
- Znas maco, tata ima dve devojcice, dve lepotice. Jedna je starija i to je Ana banana, a druga je mladja, manja, i to si ti, moje srce Tanja manja.
Ona me je lepo saslusala i rekla:
- Tata, ja mozda jesam manja, ali meni su vec pocele da rastu sise.

Back