Dečiji biseri

jos malo o deda mrazu.posto je laura vec pocela da lomi svoj kompjuter koji je dobila od deda mraza rekli smo joj sinoc
-posto lomis kompjuter dacemo ga leonu koji ce da se igra i da ga cuva
a ona nas gleda sva tuzna i kaze
-tuzicu vas kod deda mraza
pile malo

Paja (dve godinice) penje se na fotelju, malo je visoka pa mu teze ide. Klati unazad, ja stojim iza njega i kazem Pajo pazi da ne padnes. A on mi odbrusi, ne okrecuci se: Pa namesti me lepo, sta ja znam.... !!!!!!!

moja mama, sinišina baka se dosta teško kreće pa zato je uvek u kući, ne izlazi nikada, e sad za božić su brat i siniša ( 2 god) došli po nju jer su spremali ručak kod njih u stanu ... i sad, mama se obuva a siniša oduševljen i iznenađen istovremeno, kaže - baba ima cipele!!!!

Kako sam pogodila R:
Bila sa bakom u dvoristu nase kuce kad naidje macka sa pet machica, a ja povikala na sav glas:"Nano, eve ide macka i vodi tRRRRRi machetija!!!" Imala sam 2-3 godine, ne znam tacno.

gigule:
moja mama, sinišina baka se dosta teško kreće pa zato je uvek u kući, ne izlazi nikada, e sad za božić su brat i siniša ( 2 god) došli po nju jer su spremali ručak kod njih u stanu ... i sad, mama se obuva a siniša oduševljen i iznenađen istovremeno, kaže - baba ima cipele!!!!
Јао, како ме је слатко насмејао! Љуби малог бисерка!

Ovo je najbolja tema na forumu.
I moj sin koji inace ima dve godine pun je bisera.Pre neki dan kad sam peglala a on se bas tad setio da treba da se igra peglom setio da mi kaze"mama idi da pusis garu,Ika treba da pegla.Ttrenutno nemogu da se setim ali potrudicu se da ih zabelezim,za kasnije.

Pre par godina kada je moj sestric bio drugi razred, i za zimski raspust odemo kod mojih tetke i tece, njegovih bake i deke. Prodje jedan dan Djole ne pere zube, prodje drugi dan, isto, posle treceg dana prilazi njemu moj teca i kaze "Djole kako si tako neuredan? Moraju zubi da se peru, inace ce sve devojcice da pobegnu od tebe!" a mali na to ni pet ni shest "Pa deko, ne znam shta da ti kazem, ali do sada se nijedna nije bunila!!!" :shock:

Ovo nije dečiji biser, ali ne znam gde drugde da vam napišem; plakala sam od smeha:
Reklama ide ovako - tata i sin ulaze u prodavnicu i mali stavlja u korpu neke bombone. Tata vadi, mali vraća, tata vadi, maki vraća... I tako dok klinac ne počne da histeriše. Vrišti, baca bombone na pod, ruši sve iz rafova; demolira prodavnicu u histeriji.

Na ekranu piše: USE CONDOMS:lol:

mackica ns:
Ovo nije dečiji biser, ali ne znam gde drugde da vam napišem; plakala sam od smeha:
Reklama ide ovako - tata i sin ulaze u prodavnicu i mali stavlja u korpu neke bombone. Tata vadi, mali vraća, tata vadi, maki vraća... I tako dok klinac ne počne da histeriše. Vrišti, baca bombone na pod, ruši sve iz rafova; demolira prodavnicu u histeriji.

Јао, ја сам се "упикила" од смеха! :p

mackica ns:

:) videla sam tu reklamu, vrlo je ubedljiva! Mali je stvarno nesnosan!

Back