NASABUDUCNOST
Početnik
- Poruka
- 12
ja kad sam bio mali otprilike 4 god. mama mi cita bajke i sva se zdala a ja mrtav ozbiljan..."mama nemoj to da citas....-to oni sve lazu...."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NASABUDUCNOST:ja kad sam bio mali otprilike 4 god. mama mi cita bajke i sva se zdala a ja mrtav ozbiljan..."mama nemoj to da citas....-to oni sve lazu...."
Macad:Moja Tamara: "Deda Mraz je malo manje debeli nego pre..."
Јао, како ме је слатко насмејао! Љуби малог бисерка!gigule:moja mama, sinišina baka se dosta teško kreće pa zato je uvek u kući, ne izlazi nikada, e sad za božić su brat i siniša ( 2 god) došli po nju jer su spremali ručak kod njih u stanu ... i sad, mama se obuva a siniša oduševljen i iznenađen istovremeno, kaže - baba ima cipele!!!!
jenova:Vuk 4. razred, kada su se vaške pojavile u školi:
"Pa šta, samo se kosa opere šamponom Wash and Go!"
Јао, ја сам се "упикила" од смеха!mackica ns:Ovo nije dečiji biser, ali ne znam gde drugde da vam napišem; plakala sam od smeha:
Reklama ide ovako - tata i sin ulaze u prodavnicu i mali stavlja u korpu neke bombone. Tata vadi, mali vraća, tata vadi, maki vraća... I tako dok klinac ne počne da histeriše. Vrišti, baca bombone na pod, ruši sve iz rafova; demolira prodavnicu u histeriji.
Na ekranu piše: USE CONDOMS![]()

8-) mackica ns:Ovo nije dečiji biser, ali ne znam gde drugde da vam napišem; plakala sam od smeha:
Reklama ide ovako - tata i sin ulaze u prodavnicu i mali stavlja u korpu neke bombone. Tata vadi, mali vraća, tata vadi, maki vraća... I tako dok klinac ne počne da histeriše. Vrišti, baca bombone na pod, ruši sve iz rafova; demolira prodavnicu u histeriji.
Na ekranu piše: USE CONDOMS![]()
videla sam tu reklamu, vrlo je ubedljiva! Mali je stvarno nesnosan!mackica ns:Dečak od nekih 6-7 godina mršuljav, stalno sa njim muke što neće da jede.
I njegova dvogodišnja sestra buca, obožava da jede.
-Ilija, hoćeš li sendvič?
-Ne!
Sestrica: - PITAJ MENE![]()
8-)
stvarno je slatko23 april:-)Giovanna:Jos jedan decak ! Lepo. Moj sestric Luka ima 9 meseci.12 aprila puni godinicu.Kad je tebi termin ?