Evo par bisera:
Moja mala sestricina:
-Sedimo ja i njena mama u basti, pricamo.. A mala zapela hocu kuci, hocu kuci.. I njena mama joj objasnjava kako ne mozemo dok se ujka ne probudi da ih odveze(mala imala 2 godine).. I mala krene da tera mamu da budi ujku, kaze mama: "Ja ne smem da ga budim, on ce da vice na mene. Idi ga ti budi, pa mu kazi." Mala krene do ulaznih vrati, i kad je shvatila da ne moze da ih otvori, okrene se i onako tuzno kaze: "Kako cu ja sama?"
-Cuvala je moja svekrva dok je moja zaova isla kod lekara.. Mala prespavala kod babe, i kad je ustala ujutru, sela na krevet dok je moja svekrva nesto radila u kuhinji.. Kaze mala: "Baba, a sto je mene moja mama ostavila kod tebe?"
-Mala se ljuljala u ljuljasci, a tu bio njen brat od rodjenog strica.. I mali pocne da place, hoce on da se ljulja.. Objasnimo mi maloj da pusti malo batu, pa ce posle opet ona.. Pristane ona, sidje i mali pocne da se ljulja.. Mala se igra sa nekim igrackama, i njen bata pocne da place jer hoce i on da se igra sa njom, izvadimo ga mi iz ljuljaske.. Medjutim mala se seti dogovora da kad bata prestane da se ljulja da opet moze ona, i trazi. Mi je ubacimo u ljuljasku, i opet on pocne da place jer hoce da se ljulja(shvatio da se zeznuo sto se ljuljao tako kratko).. Medjutim mala mu bez pardona kaze:" Dzabe paces!!!" Jer nema vise dogovora
-Cuvala je svekrva napolju, i vozila bicikl.. Svekrva je morala da promesa rucak, i kaze joj da bude dobra, i da ne mrda nigde da ce baba brzo.. I tek mala: "Boze, Boze pa necu valda da idem na put?!!!"
-Pita mene mala da joj dam cokoladu,ja joj kazem da pita mamu, i ako mama kaze da moze onda cu da joj dam.. Njena mama bila u drugoj sobi.. Dolazi mala i kaze da je pitala i da moze da pojede 10 ako hoce. Ja krenem da joj dam, kad ulazi njena mama i kaze pa jel sam ti rekla da ne moze cokolada pre rucka?
Hehehe, mali lazov
-Posto njeni mama i tata nemaju auto sediste(veoma neozbiljno), stalno kad idu negde mole je da sedne da je ne vide panduri..
Proslo neko vreme, zaustavljaju njenog tatu panduri.. A mala pozadi se dere: "Paduri, paduri, paduri..." i ubi se od smeha..

)))
-Ja i moj suprug isli u jedan veci super market(uvek idemo mesecno) i povedemo nju.. Stavili je u ona kolica da sedne, i uvek joj otvorimo neki flips, smoki, vodu pa na kasi platimo.. Medjutim, jednom kada smo otisli, i stigli na kasu(znate svi da kod kase ima milion zvaka, cokoladica, itt..), platili i izasli.. U putu skontam da u ruci ima 2 krem bananice i 1 pakovanje durex

)) Hahhahaah pokidali smo se.. Kasnije mi kaze:" Una, da mi one zake"

))))