Aribi
Aktivan član
- Poruka
- 1.033
Pitam ja jednu malu:
Ja: Sta je ovo?
Mala: Zirafa!
Ja: A gde zivi zirafa?
Mala: U Smederevu!
Ja: Sta je ovo?
Mala: Zirafa!
Ja: A gde zivi zirafa?
Mala: U Smederevu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikoli (nasem malom komsiji od 6 godina) skocila temperatura u toku noci i mi ga vozimo u Tirsovu.
Pregledaju ga oni u ambulanti, majka se jos malo zadrzava unutra, a on izlazi u cekaonicu gde ih mi cekmo.
Ja: I Nikola sta su ti rekli?
On: Rekli su mi: sutra kod spihijatra (pedijatra).
Ма јок моја неда зуб ником , нуи керу да поједе а акмоли некој запданој вили)))
Чуо кокодакање па реко поново да нагазим , на коку.opa, premudri pevac... od kud ti?!![]()
Moja cerka, 9 godina (za koji mesec), isla sa tatom kod zubara, da konacno izvadi zub koji je bio i kvaran i klatio se, ali smo to odlagali stalno zbog njenog straha. Prica muz kako je bila prestravljena dok su cekali, i imala je 101 pitanje za zubara.... Naravno sve je trajalo ni ceo minut, uz onaj sprej , nije ni osetila. Kad je shvatila da je sve gotovo i da zaista nije ni bolelo, kaze muz, ustaje sa one stolice, rukuje se sa zubarom, i umesto "hvala i dovidjenja" odusevljeno izgovara "Bravo majstore"!!!Zubar se iskidao od smeha
![]()
moja bratanica, 3 godine ima, je od mame trazila da je vodi u grad i da joj kupi "cipele sa drskom"
mislila je na stiklu...
Isto moja Janči, bratanica, skoro bilo, zvala snajka mene telefonom i čuješ nju u pozadini "oću jaaaaaaa da pricam sa tetkom!" a ja taj dan bila nesto baš nadrndana, tužna, svašta mi se nešto desilo javim se onako, valjda nije bilo kao obično i čuješ nju
"tetka, što plačeš"
"ma ne plače tetka, čini ti se"
"plačeš, plačeš, vidim ja da plačeš"
i ubedjujem ja dete, ma ne plače tetka sve ok
i tek će ti ona
"ma znaš šta tetka, ti si jedan SERONJA" i spusti mi dete slušalicu
pametnica,sigurno je ona cula od nekog kad je tesite
![]()
Opet moja cerka, sinoc. Ja se nesto muvam po kupatilu i cekam vesti da cujem novosti sa parade, i kazem joj "Molim te sedi i slusaj, bile su demonstracije u Beogradu, pa poslusaj ima li povredjenih i koliko". Posle par minuta lupa ona na vrata sva uznemirena i kaze "Mama, mama, fudbaleri Partizana su ubili 47 policajaca, sad su javili !" Ja zapanjena, izadjem kad ono, nesto u stilu "navijaci fudbalskog kluba Partizan ucestvovali u masovnoj tuci.....povredjeno vise od 47 policajaca"....
pricala mi koleginica s posla da njen mali rodjak trazi da mu kupe tampone..pa sta ce ti to pitaju ga u cudu...Kazu da sa njima mozes da trcis plivas vozis bicikl