zim zam
Zainteresovan član
- Poruka
- 484
pozdrav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslala ja mog djaka prvaka u rinfuz, da mi kupi slag. Vraća se, crven kao rak, besan kao ris i sa vrata mi viče - znaš, ja hoću tebe sve da poslušam i da ti pomognem, ali samo, molim te, nemoj više da me šalješ kod onih prevaranata, sad sam se jedva uzdržao da im ne kažem da su bezobrazni i da lažu ljude!!!
Ja zinula u čuduPitam šta se desilo, a on započe tiradu:
Žena ispred mene je tražila neki začin i ona prodavačica joj meri, a ja osetim miris i vidim da je to ustvari pita od jabuka!!! Kao što ti sušiš i melješ stari hleb i praviš one RIZLE (dete htelo da kaže prezle, naravno
), tako su oni osušili i samleli pitu od jabuka i sad prodaju kao začin, prevaranti jedni!!!
Skontam ja da je žena kupovala cimet, ali mi interesantno i smešno kako on isteruje pravdu i kako je samo ljut što prodavci "varaju narod", pa ga podbadam: i šta si uradio?
Pa, ništa, a hteo sam da kažem onoj ženi da ne kupuje, to je stara pita, možda se i ubudjala, ali ipak nisam rekao.
Pa, što nisi rekao, šta te je sprečilo? Jel te bilo sramota?
Neeeee, njih treba da bude sramota, a ne mene! Samo mi je bilo žao da ona prodavačica dobije otkaz, možda i ona ima malu decu, pa kako onda da im kupuje sličice za album, ako nema platu!!! A mnogo sam ljut
A ja da puknem od smeha
Posle sam mu objasnila i čak sam otvorila kesicu cimeta da pomiriše i da shvati da pita od toga dobija takav miris, a ne da je to mlevena pita.I dalje sam u čudu šta je njemu palo na pamet... a sluša dete stalno na tv-u kojekakve hronike i ko je koga prevario, pa se malo uneo
On je moj budući forenzičar, sa blistavom karijerom...
Blesa mala![]()
заиста деца свет посматрају другачијим очима...Sada sam se sjetila jednog bisera moje drage Kace (5), one sa djevojkom-rodom
Bili su na moru ljetos i ona je prilicno nemira, ali je, po prici njene mame, tih prvih par dana tamo bila zaista nemoguca i nisu mogli da je smire jer je pokusavala da trci na sve strane.Na kraju su morali da je lupe po guzi kada ne bi mogli da je sahvataju.da bi jednom ona njima rekla:
-Ma sta je vama!? Otkako smo dosli na more vi ste skroz poludili!
Mašala, da je živ i zdravSupruga me zvala malopre, i sva u soku kaze "On je iskocio iz krevetca, evo drzi se za sipke i hoda" Mali ima 8 meseci i kusur.![]()
Kako je to izveo, ne znamo. Nije pao, jer nije plakao, nista. Cerkica ga primetila kada je isla da piski i zvala mamu da ga vidi sta radi.
Dete je inace sou. Kratko nakon sto se rodio (proslo je par nedelja) vec je umeo dok lezi na stomaku da digne glavu i drzi je tako nekoliko minuta bez problema, a i obrtanje sa stomaka na ledja i obrnuto je savladao mnogo brze nego mnoga druga deca tog uzrasta. Kapiram da ce i setalicu uskoro bataliti. Jak k´o zemlja.
Veceras cu morati da majstorisem i spustim taj krevetac, pre nego sto se razbije.
Mašala, da je živ i zdravJak mališa, duša mala
![]()
Moj sin, 4 godine, sinoc, nicim izazvan kaze: "Mama ja sam odlucio da budem dobar sin. Sve cu te slusati i ispunicu ti sve zelje!"![]()