Dečiji biseri

Moj dijalog sa Apašem od 4 godine:
- Pa, dobro (ime), zar ti ne možeš da budeš dobar?
- Paaaa, mogu, ali ne mogu uvek... :per:
- A zašto?
- Paaa, ja ne umem uvek da budem dobar.... :per:
- A zašto?
- Paaa, ja ne znam kako se to radi... ja ne znam kako se to uvek bude dobar... kako ja da budem dobar ceo život kad ne umem.... Tetka, a kako se to uvek bude dobar?
- Tako što si miran, slušaš starije, odazoveš se kad te neko pozove, smiriš se kad te neko opomene... nabrojah ja tu sve i svašta, sve u uzaludnoj nadi da će uroditi plodom :)
- :eek::eek::eek: Sve to???!!! E, tetka, sada sam siguran da ne umem da budem dobar!!!! :rtfm:
:D:D:D:D:D
:heart::heart::heart:

Monolog:
- mama, ja ću da ti pomognem da nosiš tu stolicu. Ja tebi sve pomažem, zato što ti imaš veliki stomak i tebi je teško. A meni nije teško, samo sam još mali, pa ne mogu sve sam.
a ja kad odem u školicu ti onda ništa ne možeš sama bez mene da uradiš
:think:
a da ostanem ja sutra kod kuće?

Monolog:
- mama, ja ću da ti pomognem da nosiš tu stolicu. Ja tebi sve pomažem, zato što ti imaš veliki stomak i tebi je teško. A meni nije teško, samo sam još mali, pa ne mogu sve sam.

Sunce malo, tako meni isto kažu moji sestrići..kad ih pustim da pomažu u kuhinji.

Monolog:

Mali politicar. Okolokole pa na mala vrata:zcepanje::zcepanje:

Smizle nece da spavaju, naravno, da ne propuste nesto, pa se iz njihove sobe jedno pola sata posle gasenja svetla cuje cu-cu i bu-bu i obicno izlazi jedna iz krevetica da nam saopsti sta su smislile.
Sinoc gvirka mladja(3) u dnevnu sobu, ja pitam
-Sta je sad bilo?
A ona stoji kao kucni duh Kasper, sa sve onom pidzamicom koja se sva uvije oko nje i objasnjava:
- Ja sad ne mogu da pavam zato sto je mlak a ja se plasim mlaka.
Ja - A zasto se plasis mraka
Ona - Zato sto mlak pojede moju slikicu na pidzami. Nema je nigde, ni napred ni pozadi!
:rotf::rotf::rotf::rotf:
Ja ostadoh da razmisljam sta da kazem kad je u pravu... ako imate resenje , pomagajte

MojA Nadja ima jednu pidzamu sa slicicama koje svetle kao one zvezdice u mraku. I to celu noc. Da nabavite jednu takvu?

Rodila se seka bati, on stoji i gleda je dok je kupaju. Zagledao se, zabrinuto onako upitno, pita ga mama: sta gledas mili? kaze joj on - pa mama vidi ti tu njenu.... nevidljivu... pisu.

Jaooo supeeer je bata! :zcepanje: :heart:

MojA Nadja ima jednu pidzamu sa slicicama koje svetle kao one zvezdice u mraku. I to celu noc. Da nabavite jednu takvu?

E to je super ideja, svaka cast! :aha:

Danas je moja Lena krenula ponovo u vrtic:D
Ali malera kasnila vaspitacica a ona nije htela u drugu grupu dok ona ne dodje.
Tako da se moja cera javila da ce kasniti i sela sa njom na klupicu da cekaju:zper:
Naisao Pavle(klinac iz grupe) a moja Lena;
Pavla za ruku i okrene se ka mami i ladno CAO MAMA:zcepanje:
Ode sama u drugu grupu ali ne pusta Pavlovu rucicu iako je mladji od nje par meseci:rotf:
Moja cera gleda i ne veruje:super::zcepanje:

Deko, sta je to seks? Upita moja 6-to godisnja cera mog 78-godisnjeg oca.:zcepanje::zcepanje: Covek krenuo da zamuckuje pa pokusao da skrene temu sa nekim zekama ( ne znam kako su mu samo pale na pamet ). Na to mu moje date kaze: ` Ne pitam ja tebe to, vec mi reci sta je to seks! Ne znam kak je uspeo da se izvuce, to baka od smeha nije mogla da mi kaze.:hahaha::hahaha::hahaha:

Deko, sta je to seks? Upita moja 6-to godisnja cera mog 78-godisnjeg oca.:zcepanje::zcepanje: Covek krenuo da zamuckuje pa pokusao da skrene temu sa nekim zekama ( ne znam kako su mu samo pale na pamet ). Na to mu moje date kaze: ` Ne pitam ja tebe to, vec mi reci sta je to seks! Ne znam kak je uspeo da se izvuce, to baka od smeha nije mogla da mi kaze.:hahaha::hahaha::hahaha:

Hhahahahaha jaooo jadan deka :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Mama a jel znas ti sto se slavi 8 mart??
Ne, zasto.
Zato sto su zene tada dobile svoju pravdu .

:zcepanje: :zcepanje: Kako su pametna ova deca.... :lol: :heart:

Pre neki dan izvedem kuminu 5-ogodisnju devojcicu u grad, da iskoristimo lepo vreme...
Bile svuda, i ulazimo u apoteku da kupim nesto i dogovorim se sa prijateljicom koja tamo radi za izlazak.
Unutra guzva, mi cekamo, tek ce moja Mila, Koliko je grlo nosi, meni po imenu..., mene ubi kiselina, tako bi sad popila jedno pivo!
Ja :eek::eek::eek:
Sta kazes??
Pa sta se cudis, uhvatila me kiselina, ajmo kuci, svraticemo usput da kupimo pivo.
Ljudi gledaju u nas dve, ja ne znam sta cu....i odvalim da se smejem a Mila mi se pridruzi.
Smejale smo se sve do kuce.
Inace je to cula od "pametnjakovica" tate :mrgreen:
A svracale smo da jedemo, pa verovatno dete mucio stomak :lol:

Back