Dečiji biseri

Ono sto se meni bas ne dopada u tom uzrastu ali je ocigledno u danasnjem drustvu neminovno: pitanja zaljubljivanja u vrticu. Kaze nama nase dete jednom ( 4 god ) i nabraja na prste : ` U mene su zaljubljeni: Viktor, Arsenije, Nikola i Djordje, cek, cek mozda imam jos jednog.` Sta li ce biti za 10-tak godina. Ima da joj stavljamo zatvorenicku kuglu na nogu.

Ono sto se meni bas ne dopada u tom uzrastu ali je ocigledno u danasnjem drustvu neminovno: pitanja zaljubljivanja u vrticu. Kaze nama nase dete jednom ( 4 god ) i nabraja na prste : ` U mene su zaljubljeni: Viktor, Arsenije, Nikola i Djordje, cek, cek mozda imam jos jednog.` Sta li ce biti za 10-tak godina. Ima da joj stavljamo zatvorenicku kuglu na nogu.

Ako tebi ovaj broj pored nadimka predstavlja godiste i dete ti ime vise od 5 godina, onda je trebalo i tebi da stavljaju tu zatvorenicku kuglu. Tako o kuglama za svoju decu ne bi razmisljala jos dugo... :):P

Edit: Ja to saljivo :P

Nadja ( tada otprilike 4,5-5 god) u nekom razgovoru sa svojim dekom kaze: `Ti nisi dovoljno voleo svoju mamu inace ona ne bi umrla.` :mrgreen:
Hvala Bogu da nam deca jos nisu svesna surovosti zivota.

:heart: :heart: :heart:

Mladja pre nekoliko dana rekla da se zaljubila i da se udaje. Pa sto ces se udavati duso nek te jos malo kod mame:(. Ona meni: Pa znas ono sto sam mu trazila da mi spakuje malo da ponesem kuci? Znam mila, trambolinu. Ona meni : pa nije mi spakovao i sad ja moram da se udam za njega da mogu svaki dan da skacem. Posle par dana ona meni: Mama, puklo ono sto sam htela da spakujem malo kuci da ponesem, znas ono. Znam, trambolina. Ona: Tako da sam se danas izdala od Djoleta. Uf pa ja se nisam ni udala jel tako mama? Al nema veze, ja sam njemu rekla da se izdajemo i da se ne udajemo dok ne usije ono sto sam htela da.............. :lol:

I meni se ne dopada... A pogotovo ne tati :lol:

Ali moje dete je jako zaljubljive prirode... :whistling:

Mladja pre nekoliko dana rekla da se zaljubila i da se udaje. Pa sto ces se udavati duso nek te jos malo kod mame:(. Ona meni: Pa znas ono sto sam mu trazila da mi spakuje malo da ponesem kuci? Znam mila, trambolinu. Ona meni : pa nije mi spakovao i sad ja moram da se udam za njega da mogu svaki dan da skacem. Posle par dana ona meni: Mama, puklo ono sto sam htela da spakujem malo kuci da ponesem, znas ono. Znam, trambolina. Ona: Tako da sam se danas izdala od Djoleta. Uf pa ja se nisam ni udala jel tako mama? Al nema veze, ja sam njemu rekla da se izdajemo i da se ne udajemo dok ne usije ono sto sam htela da.............. :lol:

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Jaooo srce moje slatko, kako je za njih udavanje i izdavanje lako! :mrgreen:

:zcepanje: :zcepanje: :cmok2:

:zcepanje::zcepanje:

Maleni od moje frendice(5god) prica sa mamom

On:"mama ja sam se zaljubio"
Ona:"U koga?"
ON:"U Saru"
Ona u sali:"Meni je kuci ne dovodi"
ON:"Pa i necu ima ona svoju kucu":D

:zcepanje::zcepanje:

Maleni od moje frendice(5god) prica sa mamom

On:"mama ja sam se zaljubio"
Ona:"U koga?"
ON:"U Saru"
Ona u sali:"Meni je kuci ne dovodi"
ON:"Pa i necu ima ona svoju kucu":D

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: Preslatko! :heart:
To me podseti, tako nesto sam i ja rekla mom ocuhu i majci kad smo bili u restoranu, mislim da sam imala 5god. :aha: ocuh je u sali rekao: "Jao jedva cekam da te udamo, pa da zivis sa svojim muzem sama, da vidis kako je to!" na sta sam ja odgovorila: "Ma kakvi Sasa, pa muz i ja cemo ziveti sa vama u stanu!" :mrgreen: naravno kelner je sve cuo i umro od smeha! :rumenka:

Pošto živimo na trećem spratu u zgradi, svakog dana kad se vraćamo kući Tina traži da je nosim i kaže: Mama mene boji noga, nosi mene mama. I ja pokušavam da je nagovorim da hoda i pošto obično nosim svašta nešto u rukama, kese iz prodavnice i objašnjavam joj da su mi pune ruke. I juče ona nosi svoju lutkicu Doru i kaže: Oće Doja nosim, i sad se obraća Dori: Dojo ne mogu ja tebe nosi, vidi kolko kesa ja nosi, ne mogu ja tebe nosi svaki dan. I spustila je na stepenice da hoda

Pošto živimo na trećem spratu u zgradi, svakog dana kad se vraćamo kući Tina traži da je nosim i kaže: Mama mene boji noga, nosi mene mama. I ja pokušavam da je nagovorim da hoda i pošto obično nosim svašta nešto u rukama, kese iz prodavnice i objašnjavam joj da su mi pune ruke. I juče ona nosi svoju lutkicu Doru i kaže: Oće Doja nosim, i sad se obraća Dori: Dojo ne mogu ja tebe nosi, vidi kolko kesa ja nosi, ne mogu ja tebe nosi svaki dan. I spustila je na stepenice da hoda

:zcepanje:
Pametnica preslatka :heart:

Ovo je Andrej. Kad se uspavljivao, uvek bi prvo dovukao neko jastučence, pa prva tura spavanja na podu.Ne sećam se da je danju zaspao odmah u krevetiću.

picture.php

Pre desetak godina gledamo mi TV i pojavila se tad prvi put reklama, ako se secate za tampone gde devojka skace u vodu sa neke litice. Moj sestric je tad imao otprilike 5-6 godina. Kad je odgledao reklamu izjavljuje: ` Sad znam za sta TO sluzi. Kad skaces u vodu da ti ne udje voda u nos.`

Back