Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
Hehe...morali smo...bas nemirno spava...nemiran je i kad ne spava...hehehe...
Dok ne nauci, tapacirung je obavezan!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deko, sta je to seks? Upita moja 6-to godisnja cera mog 78-godisnjeg oca.Covek krenuo da zamuckuje pa pokusao da skrene temu sa nekim zekama ( ne znam kako su mu samo pale na pamet ). Na to mu moje date kaze: ` Ne pitam ja tebe to, vec mi reci sta je to seks! Ne znam kak je uspeo da se izvuce, to baka od smeha nije mogla da mi kaze.
![]()
Ah seks, sto se tice toga... Moja curica pita svog tatu: Tata kad ti mama ponudi seks sta ti uradis? Sok!!! Odakle joj to? Culo dete na tv-u. Znate li sta je tata rekao. Nista, al je mama ispala glupaca rekla sam joj da je to drugi naziv za keks i da tata uvek hoce preliven cokoladom. I onda dodje moja prijateljica i cujem reci: Znas da moj tata kada mu mama ponudi seks on hoce preliven cokoladom...
Ah seks, sto se tice toga... Moja curica pita svog tatu: Tata kad ti mama ponudi seks sta ti uradis? Sok!!! Odakle joj to? Culo dete na tv-u. Znate li sta je tata rekao. Nista, al je mama ispala glupaca rekla sam joj da je to drugi naziv za keks i da tata uvek hoce preliven cokoladom. I onda dodje moja prijateljica i cujem reci: Znas da moj tata kada mu mama ponudi seks on hoce preliven cokoladom...
A da si rekla da se tata i mama vole, ne bi bio problem...Kako god, slatko me nasmejalo...
Moja Lena je mami uvece kazala da ima "domaci zadatak"za vrtic
A sta? Nema pojma.Kako Leno ne znas: Pa plakala sam.
A zasto si plakala:Bila sam juta
A zasto;Ocu ja da gledam a ne drugari
Da pojasnim;Kad sam dosla po Lenu u vrtic briznula je u plac i dotrcala kod mene.
A vaspitacica mi objasni da Lena ne zeli da dopusti nikome pre nje da vidi u ogledalu zubice nego bi stajala samo ona i niko drugi.
Pocela je da gura decu da ne gledaju.
Vaspitacica je reagovala a Lena se naljutila.![]()
Moj mladji bratanac ( isti onaj što ne ume da bude dobar), sinoć je pitao babu koga od svojih kunića najviše voli
Baba: kakvih, sine, kunića?
- Pa seka, bata i ja smo tvoji kunići, jel' tako?
Naravno, mala blesa je mislila na unučiće.
![]()
Naravno, zato i kazem mama glupaca.... sta da radimo nekad ostanemo zateceni pitanjima pa se ne snadjemo u pravom momentu kako treba.
-Mama, pogodi u koga ću se zajubiti kad porastem?
-U koga sine?
-U Saru.
-A što ti se Sara sviđa?
-Što je obukla haljinu (pa pokazuje kakva je haljina).
I imala je Winx čarape i kosu do ramena, preko ušiju.
Kazem ja (za odlazak na spavanje) nako malo pevljivo: "milaaa, ocemo liii?", a ona meni: "necemo liii".
Lena danas nece u obdaniste
Vaspitacica kaze da je bila najbolja i da je odgledala predstavu od pocetka pa do kraja.
Ne lici to na moju Lenu
A onda skapiram da se ona oladila od straha.
Pa normalno da nije mrdnula kad se oladila.![]()
Lena danas nece u obdaniste
Moja cera je angazovala tetku da je cuva
Tek sam sad saznala preko tel.zasto
Lena je imala pozoriste u vrticu
Vaspitacica kaze da je bila najbolja i da je odgledala predstavu od pocetka pa do kraja.
Ne lici to na moju Lenu
A onda skapiram da se ona oladila od straha.
Jer sve to je gledala na tv.zatvoreni su u kutiji a sad odjednom svi su tu oko nje.
Pa normalno da nije mrdnula kad se oladila.
I normalno je sto nece u skolu.
Celo vece je molila mamu ;'nece Lena u skolu zovi babu"
Tako da smo do kraja ove nedelje mobilni a i u petak joj je rodjos.
Pa da joj ispunimo tu zelju.A inace voli vrtic![]()
Lora mi prica sinoc:
"Jao, mama, da ti kazem nesto. Kako me je jedan bata danas gledao u parku... Prvo me je pogledao u carapice, imala sam one roze, jel znas? E, tu me je pogledao. A onda i u cipelice. Posle me je gledao u oci, ali mama nemas pojma kako se on zaljubio u mene. Ali ja necu da budem njegova devojka, on stalno place."
Lora vice iz njene sobe:
"Mama, zaboravila si da me pitas da li sam gladna??????"
"Jao izvini duso, pa jesi li gladna?" (ja sva srecna, Lora hoce da jede)
"Nisam."