Dečiji biseri

Deko, sta je to seks? Upita moja 6-to godisnja cera mog 78-godisnjeg oca.:zcepanje::zcepanje: Covek krenuo da zamuckuje pa pokusao da skrene temu sa nekim zekama ( ne znam kako su mu samo pale na pamet ). Na to mu moje date kaze: ` Ne pitam ja tebe to, vec mi reci sta je to seks! Ne znam kak je uspeo da se izvuce, to baka od smeha nije mogla da mi kaze.:hahaha::hahaha::hahaha:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Sad sam se posteno nasmijala:ok:

Ah seks, sto se tice toga... Moja curica pita svog tatu: Tata kad ti mama ponudi seks sta ti uradis? Sok!!! Odakle joj to? Culo dete na tv-u. Znate li sta je tata rekao. Nista, al je mama ispala glupaca rekla sam joj da je to drugi naziv za keks i da tata uvek hoce preliven cokoladom. I onda dodje moja prijateljica i cujem reci: Znas da moj tata kada mu mama ponudi seks on hoce preliven cokoladom...

Ah seks, sto se tice toga... Moja curica pita svog tatu: Tata kad ti mama ponudi seks sta ti uradis? Sok!!! Odakle joj to? Culo dete na tv-u. Znate li sta je tata rekao. Nista, al je mama ispala glupaca rekla sam joj da je to drugi naziv za keks i da tata uvek hoce preliven cokoladom. I onda dodje moja prijateljica i cujem reci: Znas da moj tata kada mu mama ponudi seks on hoce preliven cokoladom...

Niko ne moze da nas izblamira tako kao rodjena deca.:zcepanje:

A da si rekla da se tata i mama vole, ne bi bio problem...Kako god, slatko me nasmejalo...

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Hahaha e slatkica! :aha: ali mama ti si kriva :zplez:

Moja Lena je mami uvece kazala da ima "domaci zadatak"za vrtic:eek:
A sta? Nema pojma.Kako Leno ne znas: Pa plakala sam.:eek:
A zasto si plakala:Bila sam juta:zcepanje:
A zasto;Ocu ja da gledam a ne drugari:zcepanje::zcepanje:
Da pojasnim;Kad sam dosla po Lenu u vrtic briznula je u plac i dotrcala kod mene.
A vaspitacica mi objasni da Lena ne zeli da dopusti nikome pre nje da vidi u ogledalu zubice nego bi stajala samo ona i niko drugi.:klap:
Pocela je da gura decu da ne gledaju.:think:
Vaspitacica je reagovala a Lena se naljutila.:(

Moj mladji bratanac ( isti onaj što ne ume da bude dobar :heart: ), sinoć je pitao babu koga od svojih kunića najviše voli :D:D:D
Baba: kakvih, sine, kunića? :eek:
- Pa seka, bata i ja smo tvoji kunići, jel' tako? :D:D:D
Naravno, mala blesa je mislila na unučiće. :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
:heart::heart::heart:

Moja Lena je mami uvece kazala da ima "domaci zadatak"za vrtic:eek:
A sta? Nema pojma.Kako Leno ne znas: Pa plakala sam.:eek:
A zasto si plakala:Bila sam juta:zcepanje:
A zasto;Ocu ja da gledam a ne drugari:zcepanje::zcepanje:
Da pojasnim;Kad sam dosla po Lenu u vrtic briznula je u plac i dotrcala kod mene.
A vaspitacica mi objasni da Lena ne zeli da dopusti nikome pre nje da vidi u ogledalu zubice nego bi stajala samo ona i niko drugi.:klap:
Pocela je da gura decu da ne gledaju.:think:
Vaspitacica je reagovala a Lena se naljutila.:(

Jao srecica mala :heart:

Moj mladji bratanac ( isti onaj što ne ume da bude dobar :heart: ), sinoć je pitao babu koga od svojih kunića najviše voli :D:D:D
Baba: kakvih, sine, kunića? :eek:
- Pa seka, bata i ja smo tvoji kunići, jel' tako? :D:D:D
Naravno, mala blesa je mislila na unučiće. :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
:heart::heart::heart:

:D :D :D

Naravno, zato i kazem mama glupaca.... sta da radimo nekad ostanemo zateceni pitanjima pa se ne snadjemo u pravom momentu kako treba.

Ma dobro ne smem ni da zamislim sta ce biti kad moja proprica i krene sa pitanjima :roll: ja cu imati vise lapsusa i vise gluposti cu pricati nego ona 100% :mrgreen:

Setih se još jednog, od pre par godina:

Bila sam gost kod nekih ljudi u jednom malom, lepom mestu u Srbiji Kod njih glavnu reč vodi baba, ona je Bog i batina, a izmedju ostalih, živeo je u toj kući i njen unuk, jedan preslatki dečačić od, tada, nepune 3 godine.
Desilo se da su im tada došli i neki rodjaci koji već godinama žive u Americi, sa sinom od nekih 6 godina. Dete je tamo rodjeno, ali srpski zna. Naravno, govori kao stranac. ( otprilike, nešto kao mix Milana Panića i Karadjordjevića :) ). Klincu iz komšiluka je to bilo smešno i razbio je malog od zezanja. Sve dok baba nije čula... :whistling:
Jooooj, kada je počela da grdi... Pa sram te bilo, pa što se sprdaš ( i sad mi smešan taj izraz ), pa on je stranac... i sve u krug, tako da je jedno, 5-6 puta ponovila "nemoj da se sprdaš" i "on je stranac".
I sve je bilo fino dok su rodjaci mogli da ih čuju, a čim se udalje, odu negde, odmah krene priča - sramota, pa bar su dete mogli da nauče srpski, ma kakvi su to ljudi... :roll: Naravno, baba vodi glavnu reč. :lol:
U jednom trenutku, njen unuk, koji je sve to slušao, namrštio se, onako ljut prišao babi, digao prstić i preti joj i viče:
- Nemoj ti baba mnogo da prdiš, znaš, on je usranac!!!
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Lena danas nece u obdaniste:eek:
Moja cera je angazovala tetku da je cuva:rtfm:
Tek sam sad saznala preko tel.zasto:zcepanje:
Lena je imala pozoriste u vrticu:zper:
Vaspitacica kaze da je bila najbolja i da je odgledala predstavu od pocetka pa do kraja.:eek:
Ne lici to na moju Lenu :zcepanje:
A onda skapiram da se ona oladila od straha.:zcepanje:
Jer sve to je gledala na tv.zatvoreni su u kutiji a sad odjednom svi su tu oko nje.
Pa normalno da nije mrdnula kad se oladila.:rotf:
I normalno je sto nece u skolu.
Celo vece je molila mamu ;'nece Lena u skolu zovi babu"
Tako da smo do kraja ove nedelje mobilni a i u petak joj je rodjos.:heart:
Pa da joj ispunimo tu zelju.A inace voli vrtic:zag:

Lora mi prica sinoc:
"Jao, mama, da ti kazem nesto. Kako me je jedan bata danas gledao u parku... Prvo me je pogledao u carapice, imala sam one roze, jel znas? E, tu me je pogledao. A onda i u cipelice. Posle me je gledao u oci, ali mama nemas pojma kako se on zaljubio u mene. Ali ja necu da budem njegova devojka, on stalno place."

Lora vice iz njene sobe:
"Mama, zaboravila si da me pitas da li sam gladna??????"
"Jao izvini duso, pa jesi li gladna?" (ja sva srecna, Lora hoce da jede :D )
"Nisam."

Lena danas nece u obdaniste:eek:
Moja cera je angazovala tetku da je cuva:rtfm:
Tek sam sad saznala preko tel.zasto:zcepanje:
Lena je imala pozoriste u vrticu:zper:
Vaspitacica kaze da je bila najbolja i da je odgledala predstavu od pocetka pa do kraja.:eek:
Ne lici to na moju Lenu :zcepanje:
A onda skapiram da se ona oladila od straha.:zcepanje:
Jer sve to je gledala na tv.zatvoreni su u kutiji a sad odjednom svi su tu oko nje.
Pa normalno da nije mrdnula kad se oladila.:rotf:
I normalno je sto nece u skolu.
Celo vece je molila mamu ;'nece Lena u skolu zovi babu"
Tako da smo do kraja ove nedelje mobilni a i u petak joj je rodjos.:heart:
Pa da joj ispunimo tu zelju.A inace voli vrtic:zag:

Jao mukica :sad2: ali bice bolje, sad uziva sa tetkom i bakom :zaljubljena: ljubni smizlu! :zag:

Lora mi prica sinoc:
"Jao, mama, da ti kazem nesto. Kako me je jedan bata danas gledao u parku... Prvo me je pogledao u carapice, imala sam one roze, jel znas? E, tu me je pogledao. A onda i u cipelice. Posle me je gledao u oci, ali mama nemas pojma kako se on zaljubio u mene. Ali ja necu da budem njegova devojka, on stalno place."

Lora vice iz njene sobe:
"Mama, zaboravila si da me pitas da li sam gladna??????"
"Jao izvini duso, pa jesi li gladna?" (ja sva srecna, Lora hoce da jede :D )
"Nisam."

E genijalna je Lora!!! :mrgreen: :heart:

Back