Dečiji biseri

Ovako se spava, ali kad se padne sa kreveta... :D

Prilozi

• Picture 045_resize.jpg
    Picture 045_resize.jpg
    20,4 KB · Pregleda: 49
Dok smo sestra i ja pricale pita me cerka(5god):
~Mama sta se to cuje?
~Sta sine?
~U tvojoj tasni!
~Sta pobogu!
~Cuje se tvoj vibrator!
~Kakav vibrator crno dete!
~Onaj tvoj vibrator na telefonu mama!
sestra

Sestra mi se zasopila od smeha,a ja morala detetu da objasnim da su to vibracije!

Pirka vetar napolju,ja na klupi pijem kafu kad dolazi moja cerkica sa svojim meda~detetom obucenim u zekice i sa kapicom na glavi:
~Mama jesam mu dobro stavila kapicu?
~Jesi sine.
~A mama jel mu treba kapica?
~pa i ne mora,ne duva tako vetar.
~A vidis mama kako ja cuvam svoje mladunce!

Sta da kazem detetu.,da je i ona moje mladunce!Haos!

Crta moje gorepomenuto dete temperama,boji prirodu,pa nebo nesto vuce na zeleno,a cvece ko kuca visoko.Gleda je otac,pa kaze:
~Nije Neno nebo zeleno.
~Jeste!
~Neno,cvece ti ko kuca veliko!Nasta ti to lici!
~Nista ti tata ne znas!To je umetnicka sloboda!

Nastavi ona da crta drugi crtez,ovaj put se na crtezu pojavise neka deca sa bozemeprosti ocima i rukama na sve strane,o bojama da ne pricam.Poucen prethodnim iskustvom otac ce joj:
~Nista Neno ne govori,znam sta je to!Umetnicka sloboda!
~Uf,tata,pojma nemas!To je GENIJALNOST!

Jel treba da kazem da smo zalegli?
I,da!Pazite sta pricate pred decom,SVE kopiraju!

Stefanova drugarica, ili kako je on naziva - devojka; takođe treba da dobije seku, otprilike dani su u pitanju ko će pre.
i njena mama se sinoć porodi :D
kažem jutros Stefanu - Lana je dobila seku :heart:
a on me gleda sumnjičavo, kaže - ja sam čuo kad ste vi pričali ko će pre... zašto je ona PRVA?
ti si mama IZGUBILA :(

Crta moje gorepomenuto dete temperama,boji prirodu,pa nebo nesto vuce na zeleno,a cvece ko kuca visoko.Gleda je otac,pa kaze:
~Nije Neno nebo zeleno.
~Jeste!

Nastavi ona da crta drugi crtez,ovaj put se na crtezu pojavise neka deca sa bozemeprosti ocima i rukama na sve strane,o bojama da ne pricam.Poucen prethodnim iskustvom otac ce joj:

Poljubi malu genijalku slobodnog duha od mene :aha: :zag: :heart:

Stefanova drugarica, ili kako je on naziva - devojka; takođe treba da dobije seku, otprilike dani su u pitanju ko će pre.
i njena mama se sinoć porodi :D
kažem jutros Stefanu - Lana je dobila seku :heart:
a on me gleda sumnjičavo, kaže - ja sam čuo kad ste vi pričali ko će pre... zašto je ona PRVA?
ti si mama IZGUBILA :(

Hehehe nek je sa srecom Stefanovoj tasti :D :mrgreen: cestitamo na bebironu i jedva cekamo da docekamo i tvoje bebce mackice :heart: a malom Stefanu jedan veliki cmokic! :zag:

~Nije Neno nebo zeleno.
~Jeste!

Živele umetničke slobode.
Podseti me na stvaralaštvo mog deteta, koje je tada imalo oko 5 godina i pravilo je raketu od plastelina.
Kada je donela mrtva ozbiljna da pokaže mami i meni tu njenu raketu nas dvoje smo u glas prsli od smeha (nismo uspeli da se uzdržimo), jer je njena raketa i previše ličila na muški polni organ. Ona nas je zbunjeno, sasvim ozbiljno gledala ne kapirajući zašto se smejemo kada ništa nije smešno.

Živele umetničke slobode.
Podseti me na stvaralaštvo mog deteta, koje je tada imalo oko 5 godina i pravilo je raketu od plastelina.
Kada je donela mrtva ozbiljna da pokaže mami i meni tu njenu raketu nas dvoje smo u glas prsli od smeha (nismo uspeli da se uzdržimo), jer je njena raketa i previše ličila na muški polni organ. Ona nas je zbunjeno, sasvim ozbiljno gledala ne kapirajući zašto se smejemo kada ništa nije smešno.

Zbunjeni slatkis mali :heart:

Napade me dete što sam mu uzela gutljaj voćnog jogurta od jagode, kao biće njemu malo, on hoće da ima puuuno.
I ja mu rekoh da ima još jedan ceo, neotvoren, u frižideru.
On ode do frižidera, pogleda i poče da viče: "Ali ovaj nije od jagode, od SAKSIJE (kajsije) je!" :rotf:

Moja cerka(5god) i ja smo jedno vreme redovno pratile spanske serije,tako da nas tata nije uznemiravao(nije smeo),ali jednom prilikom mu djavo nije dao mira.Uzvrpoljio se oko ekrana,pa ce cerki:
~Neno,hajde da se druzimo!
~?
~Nenice,reko,hajde da se druzimo!
~Porke?

Pocrkasmo.:zcepanje::hahaha:

Back