Dečiji biseri

Moja cerka(5god) i ja smo jedno vreme redovno pratile spanske serije,tako da nas tata nije uznemiravao(nije smeo),ali jednom prilikom mu djavo nije dao mira.Uzvrpoljio se oko ekrana,pa ce cerki:
~Neno,hajde da se druzimo!
~?
~Nenice,reko,hajde da se druzimo!
~Porke?

Pocrkasmo.:zcepanje::hahaha:

Jaoooo srce maloooo :D hahaha :zcepanje: cim budem imala mogucnost da dam bonu dacu joj za ovu izjavu! :aha: :D

Zabolelo moju unuku uvo(3god.)
A ona ce na to sa suzama:
"BODE ME UVO":zcepanje:

Dobila je srecica bonu za ovo :aha: :heart:

vestica, 2.5 godine, gleda reklame
- mamo, kupicemo igacku ovu
- mamo, i ovu i ovu
- mamo, i ovaj putel (kompjuter)
- mamo, a i ovu

mama pokusava da je nauci necemu, pa kaze da za sve nemamo para
- mamo, ali kupimo pale! :dash:

Bila baba da cuva unuku ako Bog da i sutra ce:D
Danas je princeza trenirala babu - koliko sme da napravi gluposti a da se ne ljutim:zper:
Ali.... prospe bojice besnulja A ja skupi...!!!
Gleda ona mene i pocne da sakuplja.
Pitam je hoces li da crtamo-Necu:(
Pa sta hoces?
Idemo u paak(park)Moze Leno ali sada ce da dodje kisa:eek:
Ako dodje kisa mi cemo da trcimo kuci:zcepanje:
Tako je i bilo:klap:
Posle nekog vremena gleda ona napolje i kaze;
Baba otisla je kisa:heart:
Pa Leno sta cemo da radimo???:eek:
Mogu da skinem:eek:(patikice,pantalone..)
A zasto?:rumenko:
Idem u kevet -spavanje:zag:
Pogledam na sat a ono stvarno vreme za spavanje:super:

Inace Lena ne voli da pije lekice.Pa je umetnost kako je prevariti.
Dosetila se moja cera da joj stavi u babin sok.
OVO NIJE BABIN SOK:zcepanje:
OVO JE BJAK:eek:
Ali na nagovor cere ipak je popila-jedva.
Kad sam ja dosla sipam joj u flasicu sokic bez lekica ne znajuci o cemu se radi:rumenko:
OVO JE BABIN SOK:zcepanje:

Inace Lena ne voli da pije lekice.Pa je umetnost kako je prevariti.
Dosetila se moja cera da joj stavi u babin sok.
OVO NIJE BABIN SOK:zcepanje:
OVO JE BJAK:eek:
Ali na nagovor cere ipak je popila-jedva.
Kad sam ja dosla sipam joj u flasicu sokic bez lekica ne znajuci o cemu se radi:rumenko:
OVO JE BABIN SOK:zcepanje:

Hahaha srce malo :heart: ma oni se vec rode prepredeni i sa zavrsenim faxom kazem ja :aha: :D ljubac za unucicu :zag:

Jao, ništa nisam spavala.. probudiose Stefan u neko doba i češe se, češe se; viče - mamaaa, jel' mogu ja kod tebe, ovde su me sve neke pčelice izbockale :lol:
i legne on pored mene i spava i češe se i češe, i sve u snu priča - bezoblazne neke pcelice....
evo sad sam zalepila komarca :dash:

Jaooo srce maloooo :heart: zna od da ce mama da ga odbrani od bezoblaznih pcelica! :D

Danas me moja Lena mazi pre popodnevnog spavanja i prica mi;
Baba ima oko-plavo ne zeleno:roll:
Ima usta :lol:
Ima nos-baba imas mvice na nosu(mitisere):zcepanje:
I pocne da ih cisti ali ne ide:rotf:
Ma ugnjavila sam je samo tako:heart:

Jao, ništa nisam spavala.. probudiose Stefan u neko doba i češe se, češe se; viče - mamaaa, jel' mogu ja kod tebe, ovde su me sve neke pčelice izbockale :lol:
i legne on pored mene i spava i češe se i češe, i sve u snu priča - bezoblazne neke pcelice....
evo sad sam zalepila komarca :dash:
nastavak priče o pčelicama :lol:
noćas smo lepo spavali, ja ga jutros budim i pitam - noćas te nisu dirale pčelice?
on kaže - pa nisam jeo bombone pre spavanja
:confused: mama ne kapira
a Stefan objasni - pa rekla si zato što sam bio sladak da su mene jeli komarci, a ne tebe; pa sad nisam bio sladak, kad nisam jeo bombone

nema on pojma koliko je UVEK sladak :zaljubljena:

Jedan Apaš ima 7, a drugi 4 godine. Dam im po kinder jaje i,naravno, smazaše u dva zalogaja :):):)
- Pa, dobro, zar tetki ni mrvicu da ne ponudite? :p ( baš sam mućak, a? ;) )
- Izvini, zaboravili smo ... i slično.
Odjednom, mladji ustaje i kreće da pretura po kuhinji. Na moje pitanje šta traži, on odgovara
- Još jedno kinder jaje, da te zaslužim!
:eek::eek::eek:
Ustvari, hteo je da me posluži :):):)

Smizle nece da spavaju, naravno, da ne propuste nesto, pa se iz njihove sobe jedno pola sata posle gasenja svetla cuje cu-cu i bu-bu i obicno izlazi jedna iz krevetica da nam saopsti sta su smislile.
Sinoc gvirka mladja(3) u dnevnu sobu, ja pitam
-Sta je sad bilo?
A ona stoji kao kucni duh Kasper, sa sve onom pidzamicom koja se sva uvije oko nje i objasnjava:
- Ja sad ne mogu da pavam zato sto je mlak a ja se plasim mlaka.
Ja - A zasto se plasis mraka
Ona - Zato sto mlak pojede moju slikicu na pidzami. Nema je nigde, ni napred ni pozadi!
:rotf::rotf::rotf::rotf:
Ja ostadoh da razmisljam sta da kazem kad je u pravu... ako imate resenje , pomagajte

Jedan Apaš ima 7, a drugi 4 godine. Dam im po kinder jaje i,naravno, smazaše u dva zalogaja :):):)
- Pa, dobro, zar tetki ni mrvicu da ne ponudite? :p ( baš sam mućak, a? ;) )
- Izvini, zaboravili smo ... i slično.
Odjednom, mladji ustaje i kreće da pretura po kuhinji. Na moje pitanje šta traži, on odgovara
- Još jedno kinder jaje, da te zaslužim!
:eek::eek::eek:
Ustvari, hteo je da me posluži :):):)

A sta kinder jaje tanko i nema nesto cokolade taman toliko da se osladis jos ako bi delio sa nekim ne bi se ni osladio :D

Smizle nece da spavaju, naravno, da ne propuste nesto, pa se iz njihove sobe jedno pola sata posle gasenja svetla cuje cu-cu i bu-bu i obicno izlazi jedna iz krevetica da nam saopsti sta su smislile.
Sinoc gvirka mladja(3) u dnevnu sobu, ja pitam
-Sta je sad bilo?
A ona stoji kao kucni duh Kasper, sa sve onom pidzamicom koja se sva uvije oko nje i objasnjava:
- Ja sad ne mogu da pavam zato sto je mlak a ja se plasim mlaka.
Ja - A zasto se plasis mraka
Ona - Zato sto mlak pojede moju slikicu na pidzami. Nema je nigde, ni napred ni pozadi!
:rotf::rotf::rotf::rotf:
Ja ostadoh da razmisljam sta da kazem kad je u pravu... ako imate resenje , pomagajte
Zalepi joj po plafonu one zvezdice sto sijaju nocu:zcepanje:
:heart:A za slikicu kazi da je otisla da spava:zag:

Back