>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Nik je prava vrednica... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recituje mi Mimi 5g, recitaciju za osmi mart koju su naucili u obdanistu i posto se zavrsava sa "volim svoju mamu zato sto je vredna" ona podigne okice i kaze "volim ja tebe mama i ako nisi vredna"
sve bi bilo lakse da nije bila cela rodbina prisutna![]()
juce za ruckom prepricavamo dogadjaje neke i brat(10) su bili sa skolom negde i njega stavila uciteljica da bude prvi u koloni zato sto je nizi i snimala ih tu kamera i bili su na tv-u,bio u kadru i on sav ponosan sto je bio na tv-u kaze moja maloletnost se isplatila
(hteo je da kaze sto je bio nizi od ostalih da mu se isplatilo pa se video na tv-u)
Mimi zasluzuje veliku cokoladu koliko me je nasmijala sa svojim biserom![]()
Recituje mi Mimi 5g, recitaciju za osmi mart koju su naucili u obdanistu i posto se zavrsava sa "volim svoju mamu zato sto je vredna" ona podigne okice i kaze "volim ja tebe mama i ako nisi vredna"
sve bi bilo lakse da nije bila cela rodbina prisutna![]()
Jaoo posalji je meni, onu sa velikim celim lesnicima!
Gorepomenuta gospodjica je ne voli, kaze - IMA KOSKE!
![]()
Jaoo posalji je meni, onu sa velikim celim lesnicima!
Gorepomenuta gospodjica je ne voli, kaze - IMA KOSKE!
![]()
Gleda Stefan neke tatine slike kad je ovaj bio mali; imao je dužu kosicu, svu u loknama; a Stefa zabezeknut:
TATA, ti kad si bio mali, ti si bio DEVOCICA
pa kako si sad MUSKARAC?
ništa mu nije bilo jasno
e, sad kad dobije seku saznaće razliku![]()
Gleda Stefan neke tatine slike kad je ovaj bio mali; imao je dužu kosicu, svu u loknama; a Stefa zabezeknut:
TATA, ti kad si bio mali, ti si bio DEVOCICA
pa kako si sad MUSKARAC?
ništa mu nije bilo jasno
e, sad kad dobije seku saznaće razliku![]()
![]()
![]()
I Lori to nije bas bilo najjasnije pa me jednom pitala:
"Mama, a kako cu ja da se zovem ako budem musko kad porastem?"![]()
![]()
![]()
![]()
I Lori to nije bas bilo najjasnije pa me jednom pitala:
"Mama, a kako cu ja da se zovem ako budem musko kad porastem?"![]()
![]()
Ćerkica naših prijatelja ( 3,5g) vrbuje tatu da joj kupi igračku i podboči se rukama i upita ga gledajući direktno u oči: "A imaš li keš?"