Dečiji biseri

img1704m.jpg

Fenomenalna fotka z:poz:

on stoji na ivicnjaku....nije bas tolika razlikaz:hm:decaci su iste visine i isti su kao svoji vrsnjaci a devojcice su sitnije najmanje u odeljenju i niko im ne veruje da su 3.razred pa se one ljuteeeez:( ali kazu pa sta ako smo male nas je mama rodila cetvoro odjedanput pa ne mozemo da budemo svi veliki:zskace:

:rumenka: a na slici bas izgleda kao da je on jedini vislji! :aha: :D
I neka devojcice kazu, pametnice male :D

on stoji na ivicnjaku....nije bas tolika razlikaz:hm:decaci su iste visine i isti su kao svoji vrsnjaci a devojcice su sitnije najmanje u odeljenju i niko im ne veruje da su 3.razred pa se one ljuteeeez:( ali kazu pa sta ako smo male nas je mama rodila cetvoro odjedanput pa ne mozemo da budemo svi veliki:zskace:

Vidi stvarno, kad se bolje pogleda stoji na ivicnjaku:prstic:

Ja sam bila najvisa u odeljenju, za glavu visa od svih i tacno znam kako je to kad odskaces, ali odlicno se one snalazez:D

more2009086.jpg

jesu cetvorkez:lol:ovde su vec veliki:zskace:

....preslatka dečica....mogu samo da ti čestitam i malo zavidim:zstidljivko:na
toj lepoti koju ti je Bog podario.....
....malo sam se rastužila...al' to je više onako...zbog tog bezazlenog dečijeg
odgovora na visinu....
....koliki su bili kad su se rodili.....kako je odgajati četvoro odjednom.....
....ti si jedna sretna majka....z:)

Моја шестакиња седи замишљена и мудрује:

она - ''Мама, како Киклоп намигује?''
ја - ???
она- ''Мислим, ако човек негде сретне Киклопа, како ће знати да ли му он намигује или само трепће, кад Киклоп има само једно око?''

Back