Dečiji biseri

Моја шестакиња седи замишљена и мудрује:

она - ''Мама, како Киклоп намигује?''
ја - ???
она- ''Мислим, ако човек негде сретне Киклопа, како ће знати да ли му он намигује или само трепће, кад Киклоп има само једно око?''

Hahahahaha koja genijalka!!! z:D

ја - ???
она- ''Мислим, ако човек негде сретне Киклопа, како ће знати да ли му он намигује или само трепће, кад Киклоп има само једно око?''

:lol: ... :think: dobro pitanje.

ја - ???

мудро питање, заиста :)

....preslatka dečica....mogu samo da ti čestitam i malo zavidim:zstidljivko:na
toj lepoti koju ti je Bog podario.....
....malo sam se rastužila...al' to je više onako...zbog tog bezazlenog dečijeg
odgovora na visinu....
....koliki su bili kad su se rodili.....kako je odgajati četvoro odjednom.....
....ti si jedna sretna majka....z:)

evo sretna majka je zavrsila pravljenje eklera za svoju decicu a serpe od cokolade i fila su polizane za 4sekunde:zskace:
moje mrvice su bile teske izmedju 1600-1750gr.rodjeni su u 33.nedelji i sve je proslo manje vise ok. 2meseca su bili u bolnici dok nisu napunili 3kg.e onda smo ih doveli kuci i tad je pocela zurka koja jos uvek trajez:lol:
cestitam svim mamama praznik matericez:girl:nek vas deca vezu i uzivajte :zskace::zskace:

Četvorke? Svaka čast! Mogu misliti koje je to ludilo bilo dok nisu malo porasli...
Divota jedna. :heart:

Da se uključim u diskusiju.Ludilo jeste ali u pozitivnom smislu.Ja ih imam troje 12,8 i 6 god.i ludilo je non-stop.Ali to je svrha života.Poslednji delić snage,života i ljubavi ide za njih.Oni su svrha postojanja i života.Jedino i iskonski vredno u životu čoveka su deca.I kamo-sreće da to svi vide.Ne bi bilo ni napuštene ni gladne.z:poz:

Maša, dve i po godine, pružajući mami lutkicu koju su toga kupile:
- Mama, ajde mi opet ovo zapokloni.
...........

Obratite pažnju na glagol zapokloniti koji bih uvela u srpski rečnik. Zapokloniti znači upakovati nešto da bi se to nešto nekome poklonilo.

evo sretna majka je zavrsila pravljenje eklera za svoju decicu a serpe od cokolade i fila su polizane za 4sekunde:zskace:
moje mrvice su bile teske izmedju 1600-1750gr.rodjeni su u 33.nedelji i sve je proslo manje vise ok. 2meseca su bili u bolnici dok nisu napunili 3kg.e onda smo ih doveli kuci i tad je pocela zurka koja jos uvek trajez:lol:
cestitam svim mamama praznik matericez:girl:nek vas deca vezu i uzivajte :zskace::zskace:

...neka su ti živi i zdravi, prelepi su.....z:)
...baš jesu buli "mrvice"...ali sad kako vidim na slikama, sasvim lepo izrasla deca
u odnosu na svoje vršnjake....devojčice su preslatke sa svojim kometarom o visini,
pametnice prave.....a sigurno da i vide, da ni druga deca nisu nešto posebno viša
od njih...sve će one stići...i prestići...to nema neke velike veze....poznato je da
sitnija deca uvek bolje napreduju, valjda je to borba za opstnak...šta li....z:)
...ne treba neka velika pamet, da bi se shvatilo koliko je teško u istom trenu brinuti
o četvoro dece...to je ravno junaštvu.....mogu samo da ti čestitam, poželim sreću
i dobro zdravlje......najteže si inače već pregurala....z:)z:)

Moja cera dok je bila mala (sad ima vec 9. godina) cim bi negde i zbog necega zagustilo (pozar u komsiluku, saobracajka na ulici, ili nesto slicno) umela je da legne i zaspi iz cuga..
Bila sam zabrinuta, medjutim, to je bio njen nacin da se "odbrani" i uvek sam se cudial kako je moguce da smesta zaspi?
Sad to vise ne cini, velika je, kaze:)

Kad je bila mala, zakljucavali smo kapiju do ulice da ne izdaje, jednom smo nas dve dosle iz grada a ona je rekla (imala je 3. godine)" Zakljucaj kapiju da ti ne izadjem na ulicu":)

Nije volela kad neko hrce, pa se desavalo svakome ko u dnevnoj sobi zaspi u fotelji (obicno bi to bio tata ili deda) ako ne moze da probudi, udari necim po glavi. Pazila je da ipak ne bude nesto prejako, ali, se desilo da je deda zahrkao kao traktor, uzela je tiganj i raspalila ga po glavi, tako da su mu spale naocari, malo je dobila po guzi, i nije vise smela (kao sto vise niko nije smeo da zaspi u fotelji)....

I, tako, bilo je tih bisercica, najskoriji:

Idemo na eksukurziju?
Gde, pitam?
-Trsic...i ...Kosturnica...
Kakva kosturnica, pitam, je li uciteljica objasnila?
- Nije, ali ce objasnit (?)..
Pa, sta mislis ti da je ta Kosturnca
- Pa to su neke kosti, znas da su kod nas uvek izbijale neke levorucije!
Ne znam, bogami, ja za tako nesto nisam cula....
Boze, Boze, ko sve zavrsi skolu, dodala je i time prekinula svaki razgovor:)

Poslednja izmena:
Kad je bila mala, zakljucavali smo kapiju do ulice da ne izdaje, jednom smo nas dve dosle iz grada a ona je rekla (imala je 3. godine)" Zakljucaj kapiju da ti ne izadjem na ulicu":)

Idemo na eksukurziju?
Gde, pitam?
-Trsic...i ...Kosturnica...
Kakva kosturnica, pitam, je li uciteljica objasnila?
- Nije, ali ce objasnit (?)..
Pa, sta mislis ti da je ta Kosturnca
- Pa to su neke kosti, znas da su kod nas uvek izbijale neke levorucije!
Ne znam, bogami, ja za tako nesto nisam cula....
Boze, Boze, ko sve zavrsi skolu, dodala je i time prekinula svaki razgovor:)

Već zna šta su to levorucije.z:D I zakljucaj tu kapiju da ti to luče ne izadje na ulicu":)

Poslednja izmena:
Pisu moje klinke pisma Deda Mrazu i Bozic Bati , naravno sve slikovito jer su dibidus nepismene (5 i 3 god)
Savet starije: Znas bolje da Bozic Bati kazemo za vecu igracku, jer Deda Mraz svuda ostavavlja poklone. Prosle godine bio kod mame i tate u firmi pa onda bio u obdanistu a jednom ga je i tata sreo na stepenistu.(to one godine kad dete nije htelo da nam zaspi do 1 sat a mi mrtvi umorni od postavki tog dana, pa MM izneo poklon iz kuce i ponovo ga doneo, kao sreo Deda Mraza)

Meni bilo toplo oko srca :) Ispade taj Dada Mraz totalno nepouzdan lik a Bozic Bata eheeee to je vec duga i lepa prica. I naravno uvek dodje kuci!

Dunja (4 god.), izvadila ruž iz tašne svoje tetke i maže li se maže, al nije da je neuspešno. Prilično je precizna za svoje godine, samo previše "temeljna".Ja je savetujem da ne treba, da je najlepša kada se ne šminka, da će to štetiti njenom licu...
Ona mi kaže da mora da se dotera , jer ide sa mamom napolje da kupi nešto u radnji.
Ja kažem dobro, al opet sam zapela da je to štetno i da to ne treba da radi i hoću da je obrišem, ona mi prilazi nevoljno:
Nemoj posle da bude što se Dunja nije udala (!!!!).

Pisu moje klinke pisma Deda Mrazu i Bozic Bati , naravno sve slikovito jer su dibidus nepismene (5 i 3 god)
Savet starije: Znas bolje da Bozic Bati kazemo za vecu igracku, jer Deda Mraz svuda ostavavlja poklone. Prosle godine bio kod mame i tate u firmi pa onda bio u obdanistu a jednom ga je i tata sreo na stepenistu.(to one godine kad dete nije htelo da nam zaspi do 1 sat a mi mrtvi umorni od postavki tog dana, pa MM izneo poklon iz kuce i ponovo ga doneo, kao sreo Deda Mraza)

Meni bilo toplo oko srca :) Ispade taj Dada Mraz totalno nepouzdan lik a Bozic Bata eheeee to je vec duga i lepa prica. I naravno uvek dodje kuci!

Siroto dete koje mora da prati kretanje deda mraza i da skuplja SVOJE poklone po gradu. :ztorba:

Dunja (4 god.), izvadila ruž iz tašne svoje tetke i maže li se maže, al nije da je neuspešno. Prilično je precizna za svoje godine, samo previše "temeljna".Ja je savetujem da ne treba, da je najlepša kada se ne šminka, da će to štetiti njenom licu...
Ona mi kaže da mora da se dotera , jer ide sa mamom napolje da kupi nešto u radnji.
Ja kažem dobro, al opet sam zapela da je to štetno i da to ne treba da radi i hoću da je obrišem, ona mi prilazi nevoljno:

Tetka, pa vodi računa....:zpozdrav:

Jao, sta se sve nalazi u tim malim lepim glavicama... :rotf:

....hahaaaa........mala je čudo od deteta.....z:)z:)z:)

z:D z:D z:D z:D z:D e slatko se nasmejah!

Back