Dečiji biseri

:zpozdrav:Grdim moju Sanju sto nece da ruca,na kraju kazem"imaces ti svoju decu,videces kako je to kad ne slusaju",a ona ce meni"necu imam decu",a zasto pitam je"nije dobra beba",a stvarno nasa beba stalno galami cim joj nesto nije po volji......z:hm:

IMG_0179-1.jpg

:zskace:

Dunja (ista ona što se plaši da neće da se uda, a ima 4 godine. Gleda kroz prozor noćašnji vatromet): Vatromeeeeeeeeeeeet! Vidi mamaaaa!
Mama: Daaaa, super je!
Dunja: Mama, pa vatromet pravi zvezde na nebu!
(Genije dete. Il' pesnik : )

...moja (5) za vatromet kaže vatrometilica...i da joj objasnim kako vatrometilica pravi takve šarene zvijezde po nebu...a kako crvene, a kako zelene...a kako duguljaste, a kako praskaste...a zašto je tamo, a zašto ovdje...a ko to pravi,a gdje je fabrika...a kako se zovu čike koje prave...

...moja (5) za vatromet kaže vatrometilica...i da joj objasnim kako vatrometilica pravi takve šarene zvijezde po nebu...a kako crvene, a kako zelene...a kako duguljaste, a kako praskaste...a zašto je tamo, a zašto ovdje...a ko to pravi,a gdje je fabrika...a kako se zovu čike koje prave...

Radoznala mala... :heart: I moja Lora postavlja slicna pitanja...
Koja zivotinja nosi krompir, kako se zove krompirova zena... Itd... z:)

Došli juče klinci sa roditeljima da čestitaju Novu godinu i pokupe ono što je za njih ostavljeno ispod jelke (sad smo već dovoljno veliki da pomažemo Deda Mrazu pa umesto njega idemo u kupovinu poklona z:), tako da nema iznenađenja, ali radosti - svakako).
U nekom momentu Toma vuče neku kutiju prema sebi na silu i mama, iznervirano kaže: "Pa dobro, jel' vidiš da ne može tako?! Uključi malo mozak!"
"Ne mogu. Nemam baterje", momentalno odgovori mali mudrac!

nego dragi moji,ajde sad da pokušamo da postavljamo smešne slike svoje dece jer će Mirka da Gvirne pa ćemo dobiti po dupetu...Ti smešni mali ljudi,to je tema,pa postavljajmo njihove smešne sličice kada nešto baš onako smešno urade...evo iskopaću nešto i dati doprinos uskoro...

Back