lazycat
Domaćin
- Poruka
- 3.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala na komplimentima!!!
hvala na komplimentima!!!
klinci sada imaju 9god. a na slici su imali 4.
pozdrav svima i ljubite te smesne male ljude![]()
pa postavi nam neke nove fotkice 
![]()
pozdrav svima jel me primate u vase slatko drustvo???

I alkoolicarka

ovde su vec veliki
Molim mame za pomoć! Šta kupiti deci za Materice?![]()

Ma ovo visoko su vam podvalili![]()
e nasmeja me do bola!Ma ovo visoko su vam podvalili![]()
decaci su iste visine i isti su kao svoji vrsnjaci a devojcice su sitnije najmanje u odeljenju i niko im ne veruje da su 3.razred pa se one ljuteeee
ali kazu pa sta ako smo male nas je mama rodila cetvoro odjedanput pa ne mozemo da budemo svi veliki
on stoji na ivicnjaku....nije bas tolika razlikadecaci su iste visine i isti su kao svoji vrsnjaci a devojcice su sitnije najmanje u odeljenju i niko im ne veruje da su 3.razred pa se one ljuteeee
ali kazu pa sta ako smo male nas je mama rodila cetvoro odjedanput pa ne mozemo da budemo svi veliki
![]()
a na slici bas izgleda kao da je on jedini vislji!
on stoji na ivicnjaku....nije bas tolika razlikadecaci su iste visine i isti su kao svoji vrsnjaci a devojcice su sitnije najmanje u odeljenju i niko im ne veruje da su 3.razred pa se one ljuteeee
![]()

Vidi stvarno, kad se bolje pogleda stoji na ivicnjaku![]()
Ja sam bila najvisa u odeljenju, za glavu visa od svih i tacno znam kako je to kad odskaces, ali odlicno se one snalaze![]()

![]()
jesu cetvorkeovde su vec veliki
![]()
![]()
na
Koliko ti je staro dete?
PS Ja nisam mama, ali mislim da i kao tetka mogu dati neku ideju.

pravi smeker