Dečiji biseri

drage moje šta reći nego da su dečica FENOMENALNA,Nik uči od Gabriela brzinom svetlosti,Anči izgleda od drugara Andrije,kako staviti nogice na nešto,Lau mislim biće kozmetičarka,sve biljni preparati na lice,a Makica njenim stopama,nova maska za lice,hihihi...

Isti taj Dule, već nateran na jedvite jade, da skupi svoje igračke, vuče se po sobi, dva minuta nosi jednu igračku u korpu i neprestano gundja:
Joooj, kako je ovaj zivot tezak, da sam samo ja to znao ne bi me mama vodila, ne bi ja dao da se vodim... mavo dete pa ga tevaju da vadi... i molila bi me sto dana, a ja ne bi hteo da se vodim... i onda bi se vodio i oni bi vekli Dule nista ne mova da vadi, on je mavo dete.... :zcepanje:

I tako je gundjao jedno 20 minuta.

Evo Angi7 mi poslala a ja nisam ni videla taj mail :dash: kad smo bili kod njih, malog drugara Filipa i mame njegove, dali smo Marti da jede jabuku! :mrgreen: evo reakcije... :zcepanje:

:zcepanje:

Redovno gledam slicice vasih klinaca, svi su slatki na svoj nacin ali Martica mi je omiljeni forumski bebac:zaljubljena: Kockice mogla bi cesce da postavljas njene slicice za one koji ne mogu da ih vide u profilu, stvarno imas prelepo detez:)

Isti taj Dule, već nateran na jedvite jade, da skupi svoje igračke, vuče se po sobi, dva minuta nosi jednu igračku u korpu i neprestano gundja:
Joooj, kako je ovaj zivot tezak, da sam samo ja to znao ne bi me mama vodila, ne bi ja dao da se vodim... mavo dete pa ga tevaju da vadi... i molila bi me sto dana, a ja ne bi hteo da se vodim... i onda bi se vodio i oni bi vekli Dule nista ne mova da vadi, on je mavo dete.... :zcepanje:

...Dule je biser....i zasto sve njega tevate da vadi.....z:)z:)z:)

Gledali mi Farmu i kaze onaj Djura za cobanina da se kaze moderno - direktor stada.
MM kaze - onda bi se cistacica mogla nazvati higijenicarkom, a Mindjusica na to kaze - Ma ne higijenicarka, tata, nego direktor higijene!

Gledali mi Farmu i kaze onaj Djura za cobanina da se kaze moderno - direktor stada.
MM kaze - onda bi se cistacica mogla nazvati higijenicarkom, a Mindjusica na to kaze - Ma ne higijenicarka, tata, nego direktor higijene!

..znash li shta pishe u radnoj knjizici onim iz gradske chistoce shto peru ulice crevom, iza cisterne? :)
.."operater na mlaznici".. :cool:
..brate, ko da radi u NASI.. :lol:

Vanja (6) "Mama kada meni pocinje zastava danas?"
Ja "Sta sine ????"
Vanja "Pa zastava"
Ja ????
Vanja "Sta me teras da pricam srpski kad ga ni ti ne razumes!!!!!!"

..znash li shta pishe u radnoj knjizici onim iz gradske chistoce shto peru ulice crevom, iza cisterne? :)
.."operater na mlaznici".. :cool:
..brate, ko da radi u NASI.. :lol:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: divni su :heart:

img1704m.jpg

pozdrav svima jel me primate u vase slatko drustvo???

Mala trogodišnja opasnica kenjka, hoće da ide napolje, pa kaže:
- Mama, hajdemo da prošetamo mene.

Ista curica se zabrinuto obraća mojoj lepšoj polovini:
- Jao, pa ti nemaš labelo.... Ne brini ništa, kupiću ti ja kad dođe moja baba iz Sofije.

Back