Dečiji biseri

Heh, ja cushnula prljavu pajalicu u budzak - kao nece on moci da dohvati od kutija i haosa, pa cu posle da je sklonim... dok sam se okrenula, eto njega balansira na kutiji, sa sve pajalicom u ruci :aha:

By milllica
A posle je sa iste kutije minirao i pokushaj kicenja jelke. :dash:

By milllica
Na kraju sam shvatila da dotichnu kutiju moram da premestim, al ne bi me iznenadilo kad bi sutra skapirala da je preko noci porastao, i da mozze sve da dohvati i bez nje :aha:

Moja sestra Jovana krenula u prvi razred... Prvi dan, i ona okasnila, nigde nikoga na hodniku, e sad, ona zna kako joj učiteljica izgleda ali ne zna u kojoj je učionici njen razred...I tako ona počela redom - jedna po jedna vrata otvara -vidi učiteljicu - nije njena-zatvori vrata... Posle nekoliko vrata nađe ona svoju učiteljicu, otvori vrata, stavi ruke na bokove i reče joj (učiteljici):
-''A tuuu si, 'ebo li te patak!!! a ja te svuda tražim!!!!!

Moja sestra Jovana krenula u prvi razred... Prvi dan, i ona okasnila, nigde nikoga na hodniku, e sad, ona zna kako joj učiteljica izgleda ali ne zna u kojoj je učionici njen razred...I tako ona počela redom - jedna po jedna vrata otvara -vidi učiteljicu - nije njena-zatvori vrata... Posle nekoliko vrata nađe ona svoju učiteljicu, otvori vrata, stavi ruke na bokove i reče joj (učiteljici):

:hahaha: :hahaha: Mora da su odmah zvani roditelji...

4191808651_7db1c190ba.jpg

:zjelka3:

:zcepanje: z:kiss:

....slatko se ismejah ovde sa vama i vašom dečicom, pravi su mali
biseri....
....prosto ne mogu da izdvojim ni jednu...da se neka druga ne bi
osetila manje duhovitom ili zanimljivom....ovde mi je lek za dušu....
....ako se ne ljutite ja bih vam dala jedan savet....
....ako vas ne mrzi, a mislite da nećete sve zapamtiti, nađite malo
vremena i pišite...značiće vam to mnogo...za nekoliko godina, vreme
leti...deca prebrzo rastu.....verujte mi na reč....z:)

Данас на санкању кд Штранда
Тата ниси ти дошо само да ме гледаш како се ја спуштам
Него
Па да гледаш како ја скачем у велики снег
Па скачи
Ајмо тамо код Безе(кафић)
Ајмо
Дођосмо ми тамо

Тата а кад смо већ овде могли би да попијемо топлу чоколаду

(чудо је дипломатија)

....slatko se ismejah ovde sa vama i vašom dečicom, pravi su mali
biseri....
....prosto ne mogu da izdvojim ni jednu...da se neka druga ne bi
osetila manje duhovitom ili zanimljivom....ovde mi je lek za dušu....
....ako se ne ljutite ja bih vam dala jedan savet....
....ako vas ne mrzi, a mislite da nećete sve zapamtiti, nađite malo
vremena i pišite...značiće vam to mnogo...za nekoliko godina, vreme
leti...deca prebrzo rastu.....verujte mi na reč....z:)

моја ана већ има свеску која се зове "анини бисери"... баш зато што знам да деца брзо израсту, јер имам два клинца од ујака који су били препуни бисера, а сад не могу да их се сетим :(

Moj stariji bratanac dugo nije umeo da kaže slovo r. Jednostavno ga je preskakao. On je bio Uoš, a ne Uloš ili kako drugačije.
Dosadilo detetu da ga ispravljaju. Na provokaciju - Uroše, kaži riba, kao iz topa je odgovorio - štuka!!! :D

A mladji bratanac ( 3.5 godine )... e taj ima gomilu bisera.
Evo jednog.
Porodila se ja i došli oni u babine. Gleda dete bebu, smeška se, ali vidim nešto mu nije baš po volji. Pitam ga - pa dobro Dule, šta te muči.
Gleda me, pa gleda bebu u mom naručju i na kraju pita:
- A gde je druga Milica?
- Koja dušo, druga Milica. Ovo je jedna jedina Milica koju je tetka rodila.
- Ma dobro, to je jedna, a gde je ona druga što živi u tvom stomaku???
:D

Back