Dečiji biseri

Bio je Vanja(4 god) na plivanju i dosao kuci i kaze-bilo je bezveze. Ja sam kukao da mi je hladno i da mi zveckaju zubi a ona sa pistaljkom mi je rekla jos pet minuta. Jel znas ti koliko je to dugo pet minuta :D

Cerkica mi ima 3 i po godine, i po prvi put smo odisle zajedno na more. Kako smo dosle na plazu tako je uletela u vodu i prskala, a onda pocela da kuka i pljuje. Sta je Lana_ pitala sam je: sta ti je,? sva isprepadana dotrcah do nje !!!
Pu Bljak :besna:, Mamaaaa ko je posolio vodu ??? Pa Bog Lana!

Hahaha pa ovo mi je pre mamina fora :zcepanje:

Bio je Vanja(4 god) na plivanju i dosao kuci i kaze-bilo je bezveze. Ja sam kukao da mi je hladno i da mi zveckaju zubi a ona sa pistaljkom mi je rekla jos pet minuta. Jel znas ti koliko je to dugo pet minuta :D

Joj Mukica srce malo slatko! :heart:

Iznosi moja majka danas napolje kućnu vagu da izmeri neki dzak krompira koji je naručila. Tu vagu kupila moja svekrva mojoj ćerci i ova je smatra svojim vlasništvom pa kaže
- Bako, treba mene da pitaš smeš li da je uzmeš. (onako sva ozbiljna)
- A zašto?
- Pa to je moja vaga.
- Ima li ovde u kući nešto što je moje? (počinje baka da se šali)
- Ima.
- A šta to?
- Pa kuhinja je samo tvoja. (pri tome je bila još ozbiljnija)
Ne bih volela da jednog dana meni dodeli tu kuhinju u raspodeli imovine.

Ovo me potsetilo na događaj od pre nekoliko godina kad je Aleksa bio mali... možda je imao neke 3 godinice.
Vozim ga na biciklu u prednjoj korpi i on hvata zvono i konstatuje: "To je moje!"
Uhvati za ručicu kočnice i kaže: "Moje"
U ručici drži lampicu i kaže: "Moja lampa"
Ja se već smejem i pitam: "Pa, dobro Aleksa, ima li nešto moje?"
"Pa ja sam tvoj!" kaže mali pametnjaković! :heart::D

Diiivnooo Smeh :heart: Šta ćeš više od toga ;)

Danas Stefan krenuo u školicu ponovo, posle sigurno mesec i po dana. I nije baš bio oduševljen, ali ja juče pokušavam da ga oraspoložim. Pitam ko bi voleo da bude tamo, koga se zaželeo od drugara, šta će sve novo da ispriča vaspitačicama..... I tako mi razgovaramo, on kaže zaželeo se Miloša i Nikole, ja pitam, a od devojčica? Kaže on - Lane se zaželeo; ja pitam - a Milice?
a on momak - neeee mama, Milica se zaželela mene :cool:
:aha:

da ne bi bilo....

3781484651_351e2e7a45.jpg

slucajno, ...nekih nedoumica...poza no.5...:hahaha:

Danas Stefan krenuo u školicu ponovo, posle sigurno mesec i po dana. I nije baš bio oduševljen, ali ja juče pokušavam da ga oraspoložim. Pitam ko bi voleo da bude tamo, koga se zaželeo od drugara, šta će sve novo da ispriča vaspitačicama..... I tako mi razgovaramo, on kaže zaželeo se Miloša i Nikole, ja pitam, a od devojčica? Kaže on - Lane se zaželeo; ja pitam - a Milice?

:heart:

Juce mi trebale da idemo na rodjedan kod jedne prijateljice, ali dosla komsinica da popije kafu... Lora se spremila, nervira se, ceka da komsinica ode, gundja nesto... A komsinica kao da je ne primecuje,sela, raspricala se... U jednom trenutku joj prilazi Lora i pita je:
"A zasto si ti dosla, teto?"
"Da popijem kafu..."
"Pa dobro, nije ti ovo kafana da ovde pijes kafu. Mi smo zauzete, jel znas?" :rumenko: :rumenko: :lol:
Skroz postala luda ova moja devojcica... ;)

:heart: malo :lol:

Juce mi trebale da idemo na rodjedan kod jedne prijateljice, ali dosla komsinica da popije kafu... Lora se spremila, nervira se, ceka da komsinica ode, gundja nesto... A komsinica kao da je ne primecuje,sela, raspricala se... U jednom trenutku joj prilazi Lora i pita je:
"Da popijem kafu..."
"Pa dobro, nije ti ovo kafana da ovde pijes kafu. Mi smo zauzete, jel znas?" :rumenko: :rumenko: :lol:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: ... :heart:

Ђачки бисери са данашњег писменог:

''Бећир-ага је шенлучио пуцајући из тенкова.'' (требало је - топова)
''Мали Радојица је убио Бећир-агу за вечеру.'' (требало је - за време вечере)

:lol:

:heart:

"Da popijem kafu..."

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Pametno dete. Bravo malena, kaži joj kad je komšinica totalno neuvidjajna.

Poslednja izmena:
Malo pre sam spremila celu kucu,a deca uzela da keks da jedu...naravno namrvili su :roll:
Pocnem ja da vicem kako su kao prasici i kako kuca ne moze biti cista ni pola sata,kad kaze meni Milica -ta je bijo mama? :eek::lol:

Otisla ja kod prijateljice na kafu koja ima cerku od 2,5 godine, posluzila zena kafu,secer...i samo sto se okrenula,njena devojcica uze par kockica secera i jede.Kazem joj: Pa znas da to nije zdravo? A ona ce meni: Znaaam, al' leepoo!!! :zcepanje:

Otisla ja kod prijateljice na kafu koja ima cerku od 2,5 godine, posluzila zena kafu,secer...i samo sto se okrenula,njena devojcica uze par kockica secera i jede.Kazem joj: Pa znas da to nije zdravo? A ona ce meni: Znaaam, al' leepoo!!! :zcepanje:

:cmok2:

Ovo i nije biser ali ajde...
Pita me Lora malopre:
"Mama, a kad ce tata da se vrati?"
"Jos 2 nedelje, duso..."
"A ako se ne vrati, hocemo li ja, ti i Klara da se udamo za drugog tatu?" Pita me ona tuznim glasicem... :( :sad2:

Back