- Poruka
- 20.599
Toledo19 prava slatka pozerka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cerkica mi ima 3 i po godine, i po prvi put smo odisle zajedno na more. Kako smo dosle na plazu tako je uletela u vodu i prskala, a onda pocela da kuka i pljuje. Sta je Lana_ pitala sam je: sta ti je,? sva isprepadana dotrcah do nje !!!
Pu Bljak, Mamaaaa ko je posolio vodu ??? Pa Bog Lana!

Bio je Vanja(4 god) na plivanju i dosao kuci i kaze-bilo je bezveze. Ja sam kukao da mi je hladno i da mi zveckaju zubi a ona sa pistaljkom mi je rekla jos pet minuta. Jel znas ti koliko je to dugo pet minuta![]()

Iznosi moja majka danas napolje kućnu vagu da izmeri neki dzak krompira koji je naručila. Tu vagu kupila moja svekrva mojoj ćerci i ova je smatra svojim vlasništvom pa kaže
- Bako, treba mene da pitaš smeš li da je uzmeš. (onako sva ozbiljna)
- A zašto?
- Pa to je moja vaga.
- Ima li ovde u kući nešto što je moje? (počinje baka da se šali)
- Ima.
- A šta to?
- Pa kuhinja je samo tvoja. (pri tome je bila još ozbiljnija)
Ne bih volela da jednog dana meni dodeli tu kuhinju u raspodeli imovine.

Šta ćeš više od toga 

neverovatno je koliko rano prirodne pozerke pocnu da poziraju! 

Diiivnooo SmehŠta ćeš više od toga
Danas Stefan krenuo u školicu ponovo, posle sigurno mesec i po dana. I nije baš bio oduševljen, ali ja juče pokušavam da ga oraspoložim. Pitam ko bi voleo da bude tamo, koga se zaželeo od drugara, šta će sve novo da ispriča vaspitačicama..... I tako mi razgovaramo, on kaže zaželeo se Miloša i Nikole, ja pitam, a od devojčica? Kaže on - Lane se zaželeo; ja pitam - a Milice?
a on momak - neeee mama, Milica se zaželela mene
![]()

Diiivnooo SmehŠta ćeš više od toga
Danas Stefan krenuo u školicu ponovo, posle sigurno mesec i po dana. I nije baš bio oduševljen, ali ja juče pokušavam da ga oraspoložim. Pitam ko bi voleo da bude tamo, koga se zaželeo od drugara, šta će sve novo da ispriča vaspitačicama..... I tako mi razgovaramo, on kaže zaželeo se Miloša i Nikole, ja pitam, a od devojčica? Kaže on - Lane se zaželeo; ja pitam - a Milice?
a on momak - neeee mama, Milica se zaželela mene
![]()
malo 
Juce mi trebale da idemo na rodjedan kod jedne prijateljice, ali dosla komsinica da popije kafu... Lora se spremila, nervira se, ceka da komsinica ode, gundja nesto... A komsinica kao da je ne primecuje,sela, raspricala se... U jednom trenutku joj prilazi Lora i pita je:
"A zasto si ti dosla, teto?"
"Da popijem kafu..."
"Pa dobro, nije ti ovo kafana da ovde pijes kafu. Mi smo zauzete, jel znas?"![]()
![]()
![]()
Skroz postala luda ova moja devojcica...![]()

... 

Juce mi trebale da idemo na rodjedan kod jedne prijateljice, ali dosla komsinica da popije kafu... Lora se spremila, nervira se, ceka da komsinica ode, gundja nesto... A komsinica kao da je ne primecuje,sela, raspricala se... U jednom trenutku joj prilazi Lora i pita je:
"A zasto si ti dosla, teto?"
"Da popijem kafu..."
"Pa dobro, nije ti ovo kafana da ovde pijes kafu. Mi smo zauzete, jel znas?"![]()
![]()
![]()
Skroz postala luda ova moja devojcica...![]()

ogladneo čovek''Мали Радојица је убио Бећир-агу за вечеру.'' (требало је - за време вечере)
![]()

Otisla ja kod prijateljice na kafu koja ima cerku od 2,5 godine, posluzila zena kafu,secer...i samo sto se okrenula,njena devojcica uze par kockica secera i jede.Kazem joj: Pa znas da to nije zdravo? A ona ce meni: Znaaam, al' leepoo!!!![]()