- Poruka
- 20.599
Ko ti bre rek'o da liči na dečaka?
Nema teorije da se omane, ona je prava mala princeza!
Ma ima slika gde je bas ko decak!
posto nisam sad za svojim kompom evo postavicu ih ujutru pa cete videti 
Joooj slatkoooooooooooooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ti bre rek'o da liči na dečaka?
Nema teorije da se omane, ona je prava mala princeza!
posto nisam sad za svojim kompom evo postavicu ih ujutru pa cete videti 
cim ja budem dobila bebu,narawno preprano je za sad,vi ce te dobiti prvi slike
mnogo mi se svidja ova tema

Ovo je valjda najlepša tema na Krsti. Kad god se loše osećam, ja samo ovde svrnem i odmah mi lepo.
Moji momci su već odrasli ljudi, ali čitajući bisere vaše dečice, malopre mi pade napamet jedna smejurija kad je moj stariji imao samo dve ipo godine.
Sedi dete na WC šolji, otac se kupa, pa se brije, i njih dvojica tako uveče razgovaraju o nekim "muškim" temama. Matori (golišav) stoji tik ispred malog, brije se i jednog momenta mu se omakne i pr... ovaj se nije dao zbuniti, pored WC šolje polica, na njoj kojekakvi dezodoransi i svaša nešto, posegne za prvim i ušprica tati direktno u guzu. Matori vrišti, a mali mirno kaže: tatina guza smudi![]()
Ulazim jutros u sobu,a moj sin uzeo neku plastičnu činiju,kašičicu i kuva li kuva.Pitam ga:
Šta kuvas Aleksa?
Supicu
A šta sve stavljaš u supicu?
Stavim malo šećera,malo ajvara,mrvicu karfiola,šargarepu i to se sve kuva kuva kuva i onda se peče peče peče i gotova supica![]()

slatki su.
Mislim se, u pravu si dete, lepo si me pokopalaBiser moje cerke od sinoc (7,5 godina). Svlaci se u kupatilu da se kupa, a ja rasklanjam lom od prethodnog kupanja (kupalo se drugo dete), i kukam: Vidi kakav je ovde stalno lom, sve ste zivo iskvasili, zasto nikada ne navucete lepo zavesu, pogledaj sta ste ovde oborili..... nikada ne moze da bude uredno...." A ona ce, onako hladno "Mama, takav ti je zivot.... nekad ruzan - nekad tuzan".Mislim se, u pravu si dete, lepo si me pokopala

Glupi komp, pa kako ne prepoznaje da je to Nik 

Moracu da mu instaliram drajvere

sad skoro mi kaze moj najmladji sin
e mama...ajd udala si se pa si rodila moju sestru
a kako to nisi se udala pa si dobila mog brata..i onda posle njega opet s e nisi udala a rodila mene...da li si se ti dva puta razvodila?
sta reci na to![]()
mala pametna... 

Sinčić moje bratanice pre nekoliko dana dobio malu seku. Došao sa tatom u porodilište, gleda bebu, tapše ručicama i pita majku: "jel mama, a jel mogu ja ovu lepu seku da oženim kad porastem"![]()

Sta si mu rekla?!![]()

ja sam pre neki dan stavila crveni ruz, a cerka od 2 godine je odmah rekla da i ona hoce isto tako, samo u zelenoj boji... i sad svaki dan proverava da li ima neki labelo u zelenoj boji...![]()