Dečiji biseri

Ma Kockice, to je Miki šorts! Kako ne vidiš? :)
Lud je za Mikijem, Pajom i Šiljom i sve stvari sa tim likovima su totalno izbledele od pranja.
A pošto je hladno za šorts, a on nije hteo da ga skine, evo kakav smo kompromis napravili:

hahaha..." MOlim vas obratite paznjuuu!!!!"
Jao meden je..ovo me podseca kada sam ja bila klinka..Moja baba nije mogla da izadje na kraj sa nama jer smo htele da nosimo kratke haljinice u sred zime..Pa nam je oblacilaa trenerke ispod.. Ko cirkus smo izgledale sestra i ja :zcepanje:

Mali Luka ne zna da kaže "r".
Pa kaže: "Daj mi luku!.".
Ja, naravno, okrenem u šalu pa ga pitam: "Kome da dam Luku? Je li Luka, kome to da te dam?".
On će na to: "Nisam leko Luku nego luku!", i sam poče da se kikoće jer zna da nije rekao pravilno.

Ja, naravno, okrenem u šalu pa ga pitam: "Kome da dam Luku? Je li Luka, kome to da te dam?".
On će na to: "Nisam leko Luku nego luku!", i sam poče da se kikoće jer zna da nije rekao pravilno.

Jao srce malo :heart: ni ja nisam znala da kazem "r" tako da znam kako se oseca, stvarno je smesno ponekad... :rumenka:

img0110resize.jpg

Mali gepard kaze: "Roooaaaaarrr daj mi mlekaaaa!" :heart:

I Stefan, sad je zaluđen nindžama, samo bi da se bije, boksuje...
ja čim sam došla s posla, on namesti pesnice i krenuo bum-tras-bang.. ja se samo branim; a on kaže - mama, boli me! Ja kažem - pa žao mi je, nisam te ja udarila, kad voliš grube igre
a on opet - ma boli meee!
- pa gde te boli?
- ma ne boli me ništa, ti me BOLI!
ahahha :lol: i ja ukapiram - kao mama BORI ME; kao bori se sa mnom

Juče kaže - mama, skini naočare.
- zašto da skinem?
- pa zato da se ne razbiju kad ti se popnem na glavu
:aha:

Hehehe, tako sam ja zavitlavala mog brata od tetke koji u februaru puni 3 godine :heart:
-''Tićo, jel se igraš u pesku?''
-''Ne, ne da mi baba, zatvorićemo je u supu!''
-''U supu?!'' :eek:
-''Ma u SSSSupu!'' :rtfm:
-''Jel u vruću supu?''
-''U SSSSSSSSuuupuuuuu!'' :besna:

:zcepanje: :mrgreen: Baš sam zla!

I Stefan, sad je zaluđen nindžama, samo bi da se bije, boksuje...
ja čim sam došl as posla, on namesti pesnice i krenuo bum-tras-bang.. ja se samo branim; a onakže - mama, boli me. J akažem v- pa žao mi je, nisam te j audarila, kad voliš grube igre
a on opet - ma boli meee!
- pa gde te boli?
- ma ne boli me ništa, ti me BOLI!
ahahha :lol: i j aukapiram< kao mama BORI ME; kao bori se sa mnom

Juče kaže - mama, skini naočare.
- zašto da skinem?
- pa zato da se ne razbiju kad ti se popnem na glavu
:aha:

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Genijalan je... E hvala ti, bas si me nasmejala... :heart:

Znam da i nije neki biser, ali opet... Ena je moja mala sestricina i obozava moju cerku! Inace ima 7god. ove godine krenula u skolu i cim je videla Makicu prvi put kad je ova vec malo bila veca i krenula da joj se smeje i tako to ona je moje dete nazvala "Maki Kawasaki" i cak je napisala pesmu za nju... e deca kako razmisljaju, fenomalna su...

:cmok2: Kako su deca pametna... :D

Kupio tata blutut slušalicu, zato što većinu dana provede vozeći kola i telefonirajući
pita Stefan - šta je to?
Ja kažem - bubica tati za uvo, da tako priča telefonom
- zašto da priča na UDICU?
- zato da mu buduobe ruke slobodne kad vozi kola
- zašto?
- zato da vozi bezbednije
- zašto?
- zato da se slučajno ne sudari i ne povredi.
- jel' i zato da ga ne kazni policija?
- da, i zato da ga ne kazni policija.
- i onda kad ga policija kazni, onda mora da plati kaznu, i da ga odvedu u zatvor :( I onda da ja više nemam NI JEDNOG tatu :sad2:

Kupio tata blutut slušalicu, zato što većinu dana provede vozeći kola i telefonirajući
pita Stefan - šta je to?
- zašto?
- zašto?
- i onda kad ga policija kazni, onda mora da plati kaznu, i da ga odvedu u zatvor :( I onda da ja više nemam NI JEDNOG tatu :sad2:

:zcepanje: za to ni jednog tatu :cmok2::zcepanje:

pita Stefan - šta je to?
- zašto?
- zašto?

Joj srce moje on je genijalan!!! :zcepanje: :heart: i obozavam te zasto faze kod dece! :cmok2:

njegova zašto faza je stvarno jako izražena i prelazi sve granice :roll:

-evo ti ga drugar Nemanja. Javi mu se
- zašto?
- pa zato što ti ej drugar, drugari terba da se jave jedno drugiom
- a zašto mi je drugar?
- pa zato što se uvek lepo igrate?
- A zašto?
:dash:

Prepricavam ja ove bisere mojoj kevi, kaze ona: "Eh imala si i ti bisera! Ne secas se, imala si 7 godina i mi bili pozvani na bitan poslovni rucak, onako fensi, 3 viljuske, 3 kasike, 3 noza i naravno pre obroka zdelica za pranje ruku... Dok smo se mi okrenuli ti si iskapila vodu iz iste i jos si htela jos te lepe vode sa ukusom limuna!"

:rumenka: :rumenka: :rumenka:
:zcepanje: Eto jednog mog bisera kad sam bila mala... :D

Prepricavam ja ove bisere mojoj kevi, kaze ona: "Eh imala si i ti bisera! Ne secas se, imala si 7 godina i mi bili pozvani na bitan poslovni rucak, onako fensi, 3 viljuske, 3 kasike, 3 noza i naravno pre obroka zdelica za pranje ruku... Dok smo se mi okrenuli ti si iskapila vodu iz iste i jos si htela jos te lepe vode sa ukusom limuna!"

:rumenka: :rumenka: :rumenka:
:zcepanje: Eto jednog mog bisera kad sam bila mala... :D

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: sta li ce tek Martica raditi :think: :zcepanje:

img0110resize.jpg

Mali gepard kaze: "Roooaaaaarrr daj mi mlekaaaa!" :heart:

....preslatka je Kockice....a okice plave:heart:

Hehehehe... ma meni i dalje neverovatno da dete, ma kakvi beba, od kad se rodila voli da se modira! :roll: to su ti geni moje majke! :hahaha:

...neka, neka..samo mi se čini da više ti voliš da je modiraš, nego što bi to ona
htela...ali neka uživaj u svojoj ćeri....:zag:

....preslatka je Kockice....a okice plave:heart:

...neka, neka..samo mi se čini da više ti voliš da je modiraš, nego što bi to ona
htela...ali neka uživaj u svojoj ćeri....:zag:

Hvala :heart:
I ne ja uopste ne volim ni sebe nesto da modiram a kamoli nju :aha: moja keva se bavi prodajom odece za zene, ima neku svoju klijentelu i Makica lepo dodje u dubku do ofingera gde stoje sve stvari i bira sta joj se svidja a sta ne... ono sto joj se svidi stavi u usta, a ono sto ne ignorise :zcepanje: isto tako vec sad joj dam da bira izmedju 2 stvari a onda ona uzme onu koja joj se svidja... ja nikad nisam bila takva :aha: sta li ce nam tek raditi kad jos malo poodraste :eek: :mrgreen:

Back